Gasca de Constanta (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Fiquelle spune:
Buna seara!
Am intrat sa vad ce mai faceti, desi e destul de tarzior...
o zi buna maine! (azi)
MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)
Dodo-pui spune:
Buna dimineata,
Sinzi multam' va asteptam si o asteptam .
Revenim dupa recuperarea de azi.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
nastasie spune:
neata.noi am rezistat eroic pana la 1 noaptea fara biberon.le-am aruncat la gunoi.si am baut din pahar.dar la 1 nu am reusit sa-l fac sa se ridice in fundulet sa bea din el.oricum a baut foarte putin peste noapte.azi insist iar.
adriana&razvan 01.11.2004
mav spune:
Neatza!
Sinzi, multumim, o sa verific mai tarziu, cand oi reusi sa-mi fac timp pt asta.
Adriana, sa nu te superi ca te intreb, dar de ce trebuia sa-l ridici pe Razvan in fundulet la 1 noaptea? A cerut el sa bea sau vroiai tu sa-l hidratezi? Va tin pumnii, oricum! Ai sa vezi ca veti reusi sa treceti peste dependenta de biberon surpinzator de repede, ai baiat mare, are deja 3 ani!
Ca sa primesti un raspuns pozitiv din partea copilului, conteaza tare mult atitudinea ta. Tu, mamico, il iubesti cel mai mult si-l cunosti cel mai bine, mai devreme sau mai tarziu, poti sa-ti inveti copilul sa faca orice, atat timp cat ii respecti ritmul de dezvoltare si nu-ti pierzi rabdarea cu el, increderea in tine si-n el.
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanaz spune:
neata!
Sanzi haha mi-ai dat de lucru de dimineata
eu pe lista asa: 14, 17, 19, 20, 26, 30, 38, 39, 66, 67. total 145 ron as zice eu. daca am gresit pls correct me.
Gabi daca la dispensar i-au facut pe cel de la Cantacuzino nu stiu daca si el are aceeasi indicatie. poti intreba oricum
la noi se apropie rapelul la havrix, iar prilej de urlete si tavalit pe jos. dar ma rog, trece.
fug la treaba.
o zi super tuturor!
iulyp spune:
Salutare
Sanzi vreau si eu masinutele de metal daca nu s-au adjudecat deja. Cam ce dimensiuni au?
Adriana fi tare in cntinuare. Ai incercat sa ii inlocuiesti biberonul cu cana/pahar cu pai? Oricum multa bafta in continuare, fi puternica si nu da inapoi ca doar e spre binele copilului.
Va doresc un wk minunat ca s-ar putea sa nu mai intru pe aici.
nastasie spune:
alina, nu eu l-am trezit.el se trezeste pentru ca a devenit un obicei pentru el.si ca sa nu-i dau biberonul ar trebui sa-l ridic in fundulet ca sa bea din pahar.
yulip, am colectie de canite cu pai, fara pai, anticurgere.nimic nu are nici un rezultat.
sunt constienta ca e mare si ca are 3 ani si eu vreau la fel de mult sa scap de biberon.intr-adevar el a renuntat un pic mai tarziu la toate decat altii copii, dar cand a renuntat a renuntat brusc si nici a mai vrut sa auda.
Cornelia spune:
Sanzi, uite cum ma faci sa scriu mai des .
Am si eu o lista lunguta: poz. 15,16, 23, 28, 29, 33, 34, 35, 65.
Si o intrebare: cat e bancul de scule? Asa informativ, ca tocmai mi-am promis ca nu ii mai cumpar nimic ce seamana a ciocan, surublenita, patent, ca ne-a capiat! Este mare mester si "repara" totul in casa.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
Cornelia spune:
Sanzi, vroiam sa iti spun mai demult, ca Maria are o grija seara la culcare: "Mami, acum in Statele Unite e zi? Adica David nu doarme???" . Si din cand in cand ziua: "In Statele Unite e noapte acum? Crezi ca David doarme ?
Asa, acum sa va spun ca ne pregatim de calatoria vietii . Plecam de sarbatori cu trenul in Luxemburg/Belgia. Ne-am tot gandit daca sa plecam cu masina si in final am luat bilete de tren. Acum nu mi se mai pare o idee stralucita si ma ingrozesc. Deci vom calatoti noaptea pana la Viena. Aici sper sa nu fie probleme, avem vagon de dormit. Apoi mai mergem inca 12 ore ziua . Help! Adriana, parca dadeam sfaturi cand ati plecat voi, dar acum nu mai am idei. Ce ne facem cu ei atata timp in tren? Sau sa reformulez: ce ne facem cu Stefan??? El oricum ne-a spus ca nu merge cu trenul, c amai bine sta acasa cu buni .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
nastasie spune:
cornelia, nu intra in panica.asa am zis si eu de razvan.noi am luat trenul din bucuresti la 6 dimineata si am calatorit pana in praga pana a doua zi la 6 dimineata.a dormit bine pe la 10 dimineata ca l-am trezit de la 4 in bucuresti sa prindem trenul.dar la noi a fost bine ca am avut 2 cusete si se mai ducea si pe la mama.i-a mai terorizat si pe ei.mai erau copii prin vagon.unii cu mingea.eu i-am luatr lui razvan masinute, creioane colorate, ceva ce stii ca le place.oricum se vor plictisi la un moment dat.si sa vorbiti in tren sa va dea drumu la caldura ca noi am cam facut congel.ziua era bine, dar noaptea cam frig.si apoi am avut legatura inca vreo 4 ore pana la cehi.si acolo am avut compartiment normal.