Gasca de Constanta (94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu sunt intr-un mic concediu! Nu-mi ajunge tipul la cate mi-am propus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Adriana multa sanatate si stii doar niciodata nu e prea tarziu;
Sinzi David-plin de surprize,si bine'nteles pe tine;
Aura nu se merita sa te consumi pt ...tu stii cei mai bine pt puii tai;
Camelia insanatosire grabnica Alexutzei;
Dana distractie placuta la Moieciu si pt ca nu esti cu noi vineri iti urez de acum SA-TI TRAIASCA PUII CU NUMELE si sa va bucurati de ei,multi pupici si multa sanatate.
Crig sunteti bine?dansatoarea,inotatoare si pe mamica ei

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
ahaa, primele poze cu curcan! ia sa le vedem.
Aura nu pune la suflet ce iti spune educatoarea. trebuia sa o intebi ce o face sa spuna asa ceva....si ca aparentele insala. Nicoleta poate avea o perioada mai proasta ca orice copil. nu iti mai face griji, las-o incolo de treaba!
Crix ce face Alexia? abia asteptam poze de la serbare.
Tania e ok bona, a venit?
Dana drum bun la Moeciu si distractie placuta!
o zi super frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Buna ziua muncitorilor! Ce bine e in concediu!

Rox as pune poze, dar nu avem, serbarea a fost ora deschisa cu usile inchise, filmata. Vom primi o copie a filmarii!

TatianaS v-am revazut cu placere in pozele recente, iar Alexia a zis Eu o cunosc pe fetitita asta!De unde?, ii spun eu Din parc, a vorbit bunica cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Andrada e bolnavioara de doua zile, face febra si tuseste, eu i-am dat simptomatice si sper sa scape numai cu ele. E bosumflata ca nu am dus-o la gradinita si ma pune sa-i zic tot timpul cate zile mai sunt pana la ziua ei...,pana la vacanta, pana cand vine Mosul.
Tania, nici vorba sa ma supar, doar ne crestem copiii si traim fiecare dupa bunul plac, dar asa cum ai spus si tu, eram curioasa,pentru ca intr-o discutie la gradi cu mamicile, despre cadourile pt educatoare cineva a propus sa li se ia inele, iar o alta mamica a zis ceva de genul ca daca fetitele au inele de aur, cum sa le luam asa ceva la educatoare. In fine, afirmatia ei mi s-a parut malitioasa, nu stiu ce ma deranjat, poate cuvintele, poate modul ei de exprimare, nu conteaza pt ca oricum nu e o persoana ale carei pareri sa ma intereseze si chiar i-am zis atunci ca fii-mea e cu inelele. Faptul ca a ales sa poarte inelele de aur e irelevant oricum are zeci de inele copilaresti de plastic, metal si ce or mai fi. Inelele de aur sunt mici, adica marimea ei, abia a asteptat sa nu-i mai cada de pe degete sa le poata purta...daca nu le poarta acum nu o sa-i mai vina...asa ca, ma repet poate sa le piarda sau nu, chiar nu conteaza in conditiile in care Iuli a pierdut o bratara din aur superba si nu l-a pedepsit nimeni

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Buna seara fetelor. Multumesc din suflet pt. incurajari si pt. ca sunteti alaturi de mine. Nu ar trebui sa imi pese de ce spune directoarea dar m-a prins si in perioada asta naspa cand sunt cam demoralizata ca imi caut de munca de 3 luni si nu gasesc nimik si tonul pe care mi-a vorbit si mai erau de fata si 2 mamici si eu dimineata sunt chiauna si cu dureri maxime de cap ca stau sa alerg dupa pitici prin casa ca sa-i imbrac si sa mergem la cresa si efectiv ametesc si ma iau toate naduselile si durerile de cap mergand cocosata prin casa. Si uneori cand ii termin de imbracat mai am si surprize de un kk sau altceva de la bebe si o iau de la capat si tot asa. M-a afectat teribil de mult povestea de ieri. Directoarea era deranjata ca fetita mea e foarte incapatanata si sfidatoare si prea energica si nu ii lasa sa faca pregatirile pt. serbarea de craciun, nu vrea sa fie cooperanta. Dar ma rog asta e asa e ea si nu o pot schimba peste noapte.
Cami spune-mi te rog Pt teatrul cu papusi, Am inteles ca e Alba ca Zapada cum se procedeaza? se cumpara biletele din timp sau in aceeasi zi? La ce ora incepe spectacolul duminica? La cat ma sfatuiesti sa fiu acolo? Ar fi prima data cand merg cu piticii si nu stiu cum se vor comporta, daca vor avea rabdare. Cat dureaza spectacolul in general?
Multa sanatate la piticii bolnaviori. si noi stam acasa ca bebe cica a facut azi febra dar nu mi s-a spus si cate grade a avut asa ca maine il tin acasa sub supraveghere si bineinteles ca si Nik sta acasa ca sa nu se supere.
O seara frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara!
Eu am venit suparata de la gradi azi, unei colege de-a lui Sebi i-au iesit la analize un streptococ in gat si un pneumococ in nas... trebuie sa facem neaparat si noi analize. Cu toate astea, cand am deschis gura sa spun ca dimineata era un baietel cu mucii pana-n barba si tusea uraaaat, mi-au sarit toti in cap ca ce sa faca daca n-au cu cine lasa copiii acasa?! Sunt eu exagerata... asa se calesc copiii...
Moooor de necaz... am vazut atata inconstienta si atata nepasare pt cei din jur...
...Daca n-as fi fost patita... cu statul in spital o saptamana intreaga (chiar anul asta, in luna mai, va amintiti?), din care 4 zile copilul n-a mancat, n-a baut, ci a trait numai din/cu perfuzii.... din cauza unui streptococ nenorocit... poate ca as fi fost mai indulgenta, dar asa....

Sinzi, multumesc, sunt asa obosita, ca nici nu mai stiu ce vroiam... Te asteptam cu darurile.

iulyp, te inteleg, dar nu vreau sa-ti dau sfaturi... n-as vrea sa fiu in pielea ta. Poate ca ar fi bine sa tii cont de ce ti s-a spus la gradi, chiar daca nu-ti convine (pt ca e posibil sa fie totusi un sambure mic de adevar; si sa nu fie neaparat vina ta, dar tu- ca mama- sa poti sa rezolvi "problema")... Sau s-ar putea ca educatoarele respective sa nu fie persoanele potrivite pt a-ti educa fetita, ca sa nu zic ca e posibil sa fie de-a dreptul incompetente/ nesimtite, nu n-am mira deloc, nu ma mai mira nimic...
Incearca sa iei o pauza... si sa gandesti la rece situatia.

Adinutza, eu am stiut de la inceput ca despre Andrada vorbeai: daca as avea o fetita de 4 ani, cu siguranta nu i-as da inele de aur, dar nu mi se pare deloc aiurea sau deplasat ca Andrada sa le poarte. Daca voi, parintii sunteti de acord si asta nu-i pune sanatatea si siguranta (securitatea) in pericol, nu vad care-i problema? Ei si ce daca altora nu le place? Sa fie toti sanatosi, si inclusiv noi si copiii nostri!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Am cautat info, am gasit si nevoie de parerile voastre!
Se pare ca sunt f periculoase si www.medfam.ro/books/abcvaccin/pneumococ.htm" target="_blank">infectiile cu pneumococ (=Streptococcus pnemoniae) si ni s-a spus sa luam in calcul vaccinarea cu www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Prevenar/H-323-PI-ro.pdf" target="_blank">PREVENAR .
Probabil ca maine vom reusi sa mergem la un lab., insa nu stiu ce sa zic despre vaccin....?! Voi ce credeti? Le-ati face copiilor vostri acest vaccin?

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Neata!

Mav io-s p'afara despre acest vaccin! Ai dreptate cu "schimbul de muci" cum spun eu zonei ce colcaie de virusi la Gradi. La noi ne-a spus asistenta sa ii tinem acasa daca se imbolnavesc. Ii verifica destul de des, zilnic sta pe hol si ii intreaba parinti cum se simt, iar lunea ii invita in cabinet pe fiecare copil, atat cat poate, si se uita in gat.

Julyp iti inteleg starea diminetilor. Eu cu 1 copil si in alergatura de dimineatza ... ajung gata nervoasa la servici, transpirata, epuizata; iar seara reiau totul!

Dragele mele nu stiu ce sanse mai am sa pot intra azi, caci am teren, profit de micul meu concediu, iar maine decolam un pic in tara, cautam zapada! Vreau sa spun de pe acum sarbatoritilor de maine LA MULTI ANI!

Sa citesc de bine la intoarcere! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myoni spune:

salutare
adinutza nu ar trebuii sate necajesti din cauza acelei peroane de la gradi.amindoua eram de fata cand a inceput sa ne dea explicatii cum ca ar trebuiii educatoarei mai tinere sa-i luam un dictionar asa ca..... de ce ati faci atatea probleme? clar vad ca te-a deranjat dar dupa aparerea mea fiecare face lui si copiilor lui ce il duce capul fara sa dea explicatii celorlalti.multa sanatate adei si sper sa se joace cu oni cat mai repede la gradi.si noi suntem acasa pe antibiotic si de cateva zile nu mincam altceva decat covrigine ducem azi iar la doctor si sper sa-i de a ceva de pofta de mincare ca nu pot sa o fac sa manince.pupici

Mergi la inceput