***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi....

Multumesc mult pentru urarile la adresa noastra!!!
Noi am tinut-o in petreceri de joi pana sambata inclusiv, iar ieri ne-am odihnit putin Ne-am si racit, juniorul inca nu a luat si sper sa scape si sa nu raceasca!

andrushca Bine ai venit pe plantatie!

Sobi Si juniorul meu se zgaraia in cap, dar in timpul mesei. Acum i-au trecut semnele si nici nu si-a mai facut altele. Ii tai unghiile f scurt, iar in timpul mesei ii dau o lavetita in mana cu care se joaca.

Alynta Eu nu sunt de acord cu ce propun astia acum. Nici sa micsoreze concediul, dar nici cu cei 85% din media realizata in ultimele 12 luni. Ar fi mai bine daca ar fi media pe 3 ani, de ex. Daca nu ma insel, a mai fost adoptata asa o lege acum cativa ani cu 85% din media pe ultimele 12 luni si multe persoane si-au pus salarii astronomice pe cartea de munca, sa ia mai multi bani si nu mi se pare corect. Ma rog, e doar parerea mea..

Motannel Din cate stiam eu, poate ma insel, si inainte era stimulentul tot 1 milion, dar se considerau 3 pentru ca se punea si alocatia de 2 milioane a copilului pe care o primesti chiar daca te intorci la munca.

ali24 Votat capsunel frumos! Bafta in continuare!

Tuturor sarbatoritilor zilei!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Ninutza, eu ii fac baie si cand e racita. Ii fac baie aproape in fiecare zi, le spal alternativ pe nr 1 si nr 2. Aseara am reusit performanta sa le spal pe amandoua, iar pe nr 1 chiar si pe cap (ceea ce e o mare realizare).

Paflo, multumesc pentru raspuns. O sa incerc si eu cu oscilo, ca oricum i-l dau lu' nr 1.

Irinusha, Didi, si eu sunt mama de 2004 si de 2007. Cu pereche de fete, ca n-am stiut secretul sa schimbam "reteta". Mi-a zis mie un prieten ca trebuia sa tin gura deschisa , da' am uitat. Didi, mi se pare ca ai fost tare curajoasa si atunci cand l-a muscat cainele si acum, la piscina. Eu am fost la piscina cu nr 1 doar o singura data, si atunci ne-a stiut toata lumea, ma mir ca nu ne-au pus poza la usa. Dar cu amandoua, doamne, doamne...

Am citit si eu articolul ala cu concediul de 1 an. Bine ca se indeasa madam aia sa zica ca se deprofesionalizeaza mamele, ce sa spun. Si ce guvern atent avem, sa nu ne deprofesionalizam...In schimb, tinem acasa toate "romancele" care toarna puradei, le dam 6 milioane ca sa incurajam natalitatea, nu? Sa nu uitam ca doar de cativa ani avem obligativitatea stagiului de cotizare de 1 an, ca pana nu de mult beneficiau de indemnizatie toate maimutele care nici nu lucrau (reminiscenta a sistemului comunist de ocrotire). Fiindca legislatia referitoare la salarii, contributii si pensii a fost mereu haotica, iaca ne dam seama ca bugetul nu poate sustine mamele sa stea doi ani acasa. Cum poate fi altfel catalogata decat o politica haotica una care: 1) promoveaza contributii inegale si indemnizatii egale, da, adica, nu dam la fel din salariu, da' de primit, primim la fel.
2) Nu stiu daca si acum mai e la fel, dar mai de mult am observat ca femeile din magistratura, pe perioada de stat acasa, primeau 85% din veniturile lor, nu plafonat, cum primeam noi.
3) Ca sa nu mai vorbesc de cei din armata, care se pot pensiona la 40, 45 ani, primesc compensatii de sute de milioane si pensii de zeci de milioane. Dupa ce ca se pensioneaza cu 20 de ani mai devreme decat restul lumii, le mai dam si pensii babane, nu? Pai cu asemenea inegalitati ma mir ca mai avem vreun ban la buget.

Eu m-am intors mai repede, dupa 7 luni prima data si dupa 4 luni acuma, dar asta fiindca am noroc de bona buna si pot sa stau linistita, ca altfel...Si fiindca in ambele cazuri, duduile n-au vrut sa mai suga, ca daca sugeau, m-as fi chinuit sa stau acasa, ce sa fac?

Ma scuzati, m-am enervat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Neata!
Spun si eu LA MULTE LUNISOARE PT CAPSUNICII DE AZI!

Si....revin ca s-a trezit pitikul!Abia v-am citit !

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

carmen_so mare dreptate ai. Eu sunt o norocoasa pt ca societatea imi plateste compensatia pana la salariul meu de baza ( fara sporuri), asa ca ajung sa iau cam cat luam si cand munceam. Nu ma grabesc sa ma duc la munca 1) pt ca inca alaptez si oricum parca nu m-as desprinde de bb, 2)e greu sa gesesti o bona pt un copil atat de mic
ai 3) e o nebunie la munca....., acum e auditul in vizita si nu va zic cate telefoane primesc ca sa-i ajut pe colegii ramasi.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am uitat, ures zi eu la multi ani capsunicilor si capsuneilor sarbatoriti azi
Erika de Irinuca_usa
Antonio de Andrada
Maria de Addinel
Radu Andrei de Lavini
Sara Kaly de Abras

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Ralucami, "imboscanat" inseamna imbracat mai gros!Ce dulce ai fost cu dictionarul!Pupici pt voi!

Pepsi, cu premergatorul stiu ca se spun multe.....dar eu fac ce-mi dicteaza inima pana la urma!Fiecare face ce simte ca e bine pt copilasul ei, nu?David in continuare vrea tzitzi noaptea.....asta e!Dar m-a capiat si deja s-a cam invatat in pat cu noi!De fapt asta E mai tragic!Dar vreau totusi sa-l dezobisnuiesc de tzitzi noaptea!Si sa doarma la el in patut!Cu muscatul....tot sper sa-i iasa dintii odata ca ne termina daca ne prinde degetele!Are o putere....

GrAViduta, mersik de info legat de tetina pt cereale.O sa iau si eu sa vad daca asa papa cerealele mai fluide!Am aceeasi probl cu David care refuza categoric sucul de fructe!Voi cum reusiti sa-i faceti sa bea?Si cand le dati sa bea?

Andrusca27, bun venit printre noi!

Addinel, eu l-am pus pe David in scaunul de masa pe la 5 luni!Nu statea f bine in fundulet dar ii placea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca27 spune:

buna fetelor,acum Vladut doarme dar nu stiu pt cat timp.El doarme ziua cam 30-40 min,in 3-4 reprize,iar noaptea se trezeste tot la o ora ,ii dau tzitzi,adoarme la loc,iar dupa o ora iar se trezeste,si asta face pana dimineata la 6,ma terorizeaza.
Am inceput si diversificarea acum o luna,dar mananca foarte putin,primele 3-4 lingurite,si atat ca se pune apoi pe un plans de nu-l mai pot opri.Cu sticla nu l-am purur invata desi ma chinui de 5 luni ,incaa nu am reusit,el se joaca cu bibe,il invarte cu limbuta in gurita de sus in jos,la stanga si la dreapta.
Acum la 5 luni si 4 zile are doar 5.950 de grame,cam putin,si 63 cm
Am uitat sa specific ca am nascut la 42 de saptamani.Ziua mea de nastere a fost in 25.10.1980.

Mergi la inceput

Ia uitati ce face pitikul meu AICI

ASA il tine sotu' prin casa uneori si tare-i place!

Am pus cateva pozici noi PE AICI

SI POATE VRETI SA VA AMUZATI CU NISTE PLOICELE DE DAVIDUTZ si
CE NAZBATII FACEAM ASEARA

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici!

Am sunat-o pe Andrada si tot inchis are tel.
I-am dat sms cand poate sa ne dea un semn ca sunt bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ALYNA24, ce frumos isi roade David unghiile de la picioare
Noi am facut baita si ne-am bagat la nani. speram sa ne treaca raceala mai repede.
Pupici!

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput