***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Carmen_So
2) Nu stiu daca si acum mai e la fel, dar mai de mult am observat ca femeile din magistratura, pe perioada de stat acasa, primeau 85% din veniturile lor, nu plafonat, cum primeam noi.
Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007)
poze cu noi

Si noi (avocatii) primim 85%, dar din media veniturilor pe ultimele 12 luni. Ceea ce pot sa-ti spun, insa, este ca si la noi exista plafoane, este adevarat ca nu se compara cu indemnizatia din sistemul asigurarilor sociale de stat, adica noi avem minim 600 de ron (sau 580, nu stiu sigur) si maxim 1215 ron. Insa sunt putine fetele care iau indemnizatia maxima si care vor sa stea acasa 2 ani. Majoritatea se intorc la birou mai devreme, mai ales daca lucrezi intr-o societate mare de avocatura, desi teoretic nu te obliga nimeni sa vii mai devreme la birou, practic nu se sta mai mult de 6-8 luni, hai 1 an dar in cazuri foarte rare. Eu mi-am spus parerea si pe ste-ul ziarului care a publicat stirea. Desi nu stiu cu ce m-ar putea afecta pe mine (pt ca mi se aplica alta lege si eu si-asa ma intorc in februarie la birou), nu mi se pare just argumentul asta cu asa-zisa "deprofesionalizare" a mamelor. Sa fim seriosi! Cine vrea cariera, oricum se intoarce mai devreme de 2 ani la serviciu. Daca spuneau ca bugetul asigurarilor nu poate suporta o astfel de perioada de concediu, mai ziceam. Parea mai credibil. Sa ne scuteasca cu grija lor pt cariera mamelor.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

alyna24, da, cam liniste, dar e luni, se reface lumea dupa week-end.

eu am facut pana acum curat, doua feluri de mancare, activitatile de dimineata cu david...abia acum am reusit sa intru pe net. ä

mai, davidutul tau e mare smecheras, al meu inca nu isi suge degetele de la picioare, dar nu mai are mult, ca se chinuie mult in sensul asta. si si david al meu inoata pe uscat, ca disperatul cand in pun pe burtica. ma tot chinui sa-l invat sa se rostogoleasca, dar inca nu o face singur.

pepsi, vali5, merci de complimente, dar ati mai vazut voi capsunei urati???

o zi buna, fetelor.

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Alyna24
GrAViduta, mersik de info legat de tetina pt cereale.O sa iau si eu sa vad daca asa papa cerealele mai fluide!Am aceeasi probl cu David care refuza categoric sucul de fructe!Voi cum reusiti sa-i faceti sa bea?Si cand le dati sa bea?

Eu am probat tot felul de mere care mi se pareau mie mai dulci si am descoperit ca-i plac ionatanele, asa ca i-am dat ieri si l-a baut pe tot. Eu ii dau si putin (6 lingurite de suc diluate cu tot atatea lingurite de apa inseamna aproximativ 40-50 ml). Si am lasat-o sa bea singura, ca vroia sa-si tina biberonul. Probabil ca a distrat-o chestia asta.

Miniuta, m-ai linistit. Ma gandeam ca Mara a ramas in urma cu intorsul pe burtica, dar vad ca baietelul tau care e mai mare cu o luna nu o face nici el, asa ca nu ma mai stresez. Oricum, ea incearca si o gasesc in patut in toate pozitiile. Mai nou a inceput sa-si ridice picioarele pe marginea patului, asa ca in curand cred ca trecem la etajul de jos.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ninutza si aveti grija de voi.

Miniuta, cu siguranta lumea se reface dupa wk ca prea liniste e!Si noi am fost in wk la tara iar David s-a purtat super, n-a mai plans in masina, chiar i-a placut.David al meu se da deja jos din bouncer;filmuletul nou pus de mine in Album este exact cu chestia asta cand aseara se tot dadea jos din el si se tavalea pe jos!

Graviduta,eu ii dau sucul de fructe cu lingurita ca altfel nu-l vrea.Nu stiu cum sa-l fac sa bea si suc.O fi mai bine sa-l diluez cu niste baby Drink?Acum i-am facut suc de mandarinacu morcov sa vedem daca l-o bea!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Profit eu de liniste si scriu 2 vorbe. Mai am pagini de citit dintr-un capitol precedent si recunosc ca nu mai reusesc sa citesc tot ce scrieti, tot tipul am de recuperat 5-10-15 pagini.

Urez bun venit mamicilor nou venite!

Petitului meu i-a trecut raceala, a tinut 11 zile.
Revin ca avem ora de supa de legume.

Si eu sunt ingrijorata de Andrada. Poate s-a intors la facultate si are telefonul inchis la cursuri.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, maine dimineata il operez pe Matei! Tineti-mi pumnii caci am mari emotii!
Azi am fost la Budimex, ne-a vazut dr Bratu si desi ne-a zis ca nu-i urgent, am decis sa-l operam repede ca sa nu se mai mareasca chistul cu pricina. Azi i-a recoltat analizele si am facut internarea, dar am plecat totusi acasa caci le-am zis ca alaptez. Maine plecam toti 3 la spital, pe B il las cu socru meu si cu ceva laptic muls azi. Dupa ce ma asigur ca M e ok va ramane tati cu el si eu voi reveni la Bogdanel, acasa. Pe M il vom caza la o rezerva CMU pe care am vazut-o si arata f bine. Sper sa fie ok experienta asta, desi imi e mare teama de reactia lui M post-operatoriu...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ella, multumesc! Eu chiar asa gresit intelesesem! Inseamna ca tot un kk luam!

Pepsi, multumesc pentru raspunsul legat de cereale!

Vali5, ce baietel mare!!! Felicitari! Pana acum, Teodora s-a ridicat in genunchi de vreo 2 ori, dar atat, manutele erau pe sub ea!

Antonio, la multi ani!

Kid, posibil sa ai dreptate!!! Si tot consider ca ne fura astia ... inainte de 2007 se dadea si alocatia de 25ron... acum NU!

Alyna24, ce dulce e juniorul cu piciorusul in gurita. Am si eu fotografii asa cu Teodora insa nu apuc sa ma laud cu ele!!

Ibelciug, sanatate maxima lui Mateias!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Doamne Liviana prin cate trebuie sa treceti! Ma rog sa fie Matei bine repede de tot!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Intrebare: pot sa pun o lingurita de cereale in marul copt??? Nu mai stiu cine spunea, insa si Teodora are preferinte in privinta merelor ... sucul din ionatane, iar marul copt din parmen auriu (... sau s-o fi chemand golden?! acum sunt putin nesigura, poate imi amintesc mai incolo!)

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liviana, noi ii tinem pumnii stransi stransi si speram din tot sufletul ca o sa fie bine.
Nu iti face griji pt post operatoriu, astia mici sar direct din terapie intensiva in picioare. sa ai cu tine ceva contra durerii, supozitoare daca nu primeste in spital..si ai grija ca devin mai sensibilosi acum pe fondul scaderii imunitatii din cauza op.

Incearca sa zambesti cand il vezi sa nu isi de-a seama ca-i ceva neinregula la el.

Mergi la inceput