LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 6
Dorsilia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
alexandra aveai cumva nevoie de cineva care sa ti spuna cat de minunat e copilul tau? ia asculta matale aici: cica copiii isi sufa nasul singuri pe la 5-6 ani. DAR sunt si exceptii. sti care? aceia care remarca chestia de mici si o imita. asa ca incurajandu-l la greu si nelasandu-l sa uite, cred ca vei fi minuanata mamica de un bb care isi va sufla singur nasul la 2 ani. nu i asa ca e minunat sa vezi chestiile extraordinare pe care le face? si sa nu te lasi amarata de...neintelegeri..?
eu simt nevoia sa imi laud fata ca la nici 11 luni nu face ea ce fac multi dintre ai vostri insa domle, a fost racita si ea si frate-su si eu, si isi sufla micuta nasul in batistute de hartie cot la cot cu noi, ba isi sufla si direct pe covor, asta nu stiu de la cine invatase, punea un deget intr-o nara si sufla de-i sareau pe cealalta nara bulbucii pana pe covor, eu nu prea mai aveam ce aspira, bravo ei, pupa-o-ar mama de fata mica si scumpa, ptiu-ptiu, sa nu mi-o deochiati
Dorsilia spune:
Laura, parca intreba, bioticsul e bun de pus in orice este de mancare si de baut, dar in cantitati mici de mancare si bautura ca sa fii sigura ca ia toata doza prescrisa. cand nu eram sigura ca Dea va papa tot, ii puneam in 2-3 linguri de mancare bioticsul, i le dadeam si apoi restul papicii.
Asiza- doamne ajuta ca nu e de la laringita. nici amigdalita nu e ceva inofensiv la varsta lor, ca si pe mine om mare ma cam zdruncina cand ma doare gatul si nu pot manca/bea, dar pe ei?
noapte buna!
simo29 spune:
Neata! Hai la cafea!!
Azi e cea mai frumoasa si fericita zi din viata mea - ziua in care puiul meu drag isi sarbatoreste primul anisor de viata!!!!!!!
LA MULTI ANI DAVIDUTUL MEU DRAG!!!!
Hai la chef:
Simo si David ( 9 noiembrie 2006)
ruxandra_sb spune:
Calin de Roxana_c
David de Simo29
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Faceti ceva cu pagina, va roooog.
Cineva a latit-o..
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
7
danutz spune:
Neatza si pe fuga...
LA MULTI ANI!
CALIN DE ROXANAC
DAVID DE SIMO
Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si la punga grosi!
La multi ani in avans pt sarbatoritii de maine:
Tudor de Bebyta
Deliuta de Lory32
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
ruxandra_sb spune:
9
ruxandra_sb spune:
10