LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 5
bamboletta spune:
Dianocica-v-am lasat asa pe uscat la sf de cap ,ma tragea Antonia de pantaloni si nu stiam cum sa termin mai repede
si noi
stii jucaria care ne-ai laut-o tu un timp nu se mai juca cu ea, de ieri ii place f mult muta bilele dintr-un loc in altul e asa concentrata,tot ma chinui sa o filmez dar cand vede aparatul lasa jocul si vine la mine
Porumbita-wow deja stie sa zica ca vrea ceaibravo Mario
Dorsilia-
felicitari pt primii pasi
Kokorina-multumim de urare
Asiza-Denis sa se faca bine repede,si pe tine
Marani-sotului
Veronici-va asteptam mai des pe la noi,ceva poze cu Rares ?
Alexandra-asa te vreau vesela si optimista felicitari pt dintisor
am facut si acum doarme
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
mamaana spune:
uitam sa va povestesc: am fost afara pe ploaie, care s-a transformat la un moment dat in lapovita; eram singura fara masina, plimband copiii, care oricum erau acoperiti cu o folie de plastic speciala pt ploaie
cand ne intoarcem, ne intalnim cu vecina: vaaaiii, ai iesit la plimbare pe asa o ploaie!!! pai cum puii mei, daca de acum nu ies, ce ne-om face atunci la -20 de garde la iarna?? si e doar o ploaie...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
am venit la spartul chefului....i-a sa vedem ce mai gasesc prin farfurii , pahare....
Ei, spartul chefului... s-au culcat copiii si de abia acum incepe distractia. Sa vii si mai tarziu, probabil spalam vasele impreuna
Multum pentru programul Juliei, vroiam sa-mi fac o idee.
Dar persoana asta e singura la... cati copii? Si le si gateste? Wow!
Eu vreau sa mai stau un an acasa. Nu stiu nimic de day care prin preajma, dar am vrut sa stiu care e programul unui pitic... si cum s-ar pupa cu programul lui Cristinel.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
kokorina spune:
ASIZULE....asa mai moale,am auzit ca reactioneaza copii la boala.nu cred ca ai motiv de ingrijorare.tine-l sub observatie,mititelul..mucisorii aia grosi si gatul umflat nu-i dadea voie sa respire.multa multa sanatate!pup la nasuc
DOLORES.....voi cum mai santeti?de ce nu mai intri la noi?hai,5 min si ne povesteste cate ceva.
maine imi vine mobila....in sfarsit!cred ca weekendul asta bag smotru la greu,adica nu cred,sigur voi smotrui,ca se va face praf de la niste gauri date...in pereti.imi pun si eu casa la punct,sper ca de craciun sa fie gata :)cu copchii astia ai mei...dar am sa trag tare sa o termin zilele astea,sper sa nu ma termin si eu.ca deja m-am dat eu rotund si m-am apucar de spalat niste covorase si dupa ce le-am terminat aveam spatele ca o carja si mainile le taram pe podele.
pascal al meu face de cateva zile(inainte zicea doar am-am) si acum face cum face catelul,ham-ham,si face numai cand vrea el.cand venim de afara si ii scot din sport,eu zic"gataaa,am ajuns!".si pascal zice "data".si asta nu a fost numai o data,ca am verificat.eu nu spun ca gata vorbeste,dar silabele care le scoate se potriveste sau suna exact cu ce spun eu....o imbratiseaza pe sophia de cate 10 ori pe zi.el sta in poponet se joaca si cand trec pe langa el cu sophia,ca o tin de manute....el o imbratiseaza foarte afectuos lipindu-si obrazul de burtica ei.mi-e draga faza asta de mor si o duc pe sophia pe langa pascal in mod intentionat.azi plangea pascal dupa ce s-a trezit,din nimic,cred ca se trezise cu fata la cearceaf.si plangea-plangea-plangea...sophia era in premergator si ma intreba din priviri "ce are"....eu cu pascal in brate il rugam sa nu mai planga pt ca si sophia plange.el nimic.sophia la un moment i s-au umplut ochii de lacrimi si apoi a plans doar pt ca nu intelegea ce este cu pascal.cand a remarcat pascal ca si ea plange,s-a oprit brusc si cu degetul indreptat catre sophia si vorbind pe limba lui,imi arata ca sophia plange si sa vedem ce-i cu ea.in orice caz,am avut sentimentul ca pascal si-a dat seama ca sophia plange din cauza lui si s-a oprit numai sa nu planga si ea.momentele astea imi umple inima de fericire si multumire,uit orice moment greu si ma topesc toata.
fetele de maine ma asteapta munca munca si iar munca plus copchii.unde esti mama sa ma vezi?
adinazot spune:
Si eu la spartul chefului,mai primiti intarziati??
GRIGORE
EVA
RARES
Si MIRONA draga,tot ce iti doresti!
La multi ani MIHAILOR ,GAVRILIOR!!!
DONIA,sa-ti traiasca scumpetea!
ASIZA,va pup si va doresc o noapte cat se poate de normala!
ALEXANDRA,ma bucur sa aud ca esti voioasa si sa o tii tot asa,pup Marc dragutul!
Noi bem deja de un timp lapte de vaca,Mili sau Zuzu,ce gasesc la magazin,integarl,nu avem probleme.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
flore26 spune:
ASIZA imi pare tare rau...dragu de el, ce rau trebuie sa fie sa nu poti respira...
Sa va spun ceva: azi am vorbit pentru prima data la telefon cu DIANOCICA. Cand am auzit ca suna si am vazut ca e ea, am inceput sa am fluturi in stomac, pe bune...asa ceva n/am mai vazut, emotii, nu gluma. Ma asteptam sa aud o voce grava,rece, nici nu stiu cum sa explic in cuvinte...in schimb, fetelor, are o voce atat de calda, blanda, ai tot vorbi ore in sir cu ea la telefon ( aviz DIANOCICA, sun eu cand ai atata timp )...probabil cele care ati mai vorbit cu ea stiti la ce ma refer . In ciuda mesajelor pe care le posteaza aici, mi se pare o femeie extraordinara, cu un suflet mare, deloc rece, cum pare din spatele calculatorului. DIANOCICA ...pentru ca esti...asa cum esti!FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
leyla spune:
Mama, mama Porumbita, da ce se grabeste Mario cu vorbitul, bravo lui.
Donia, sper din tot sufletul sa nu poposeasca la noi prea mult...si la nici un alt fulgulet.
Dorsilia, felicitari pentru primii pasi! super mesajul.
Asiza, multa sanatate lui Denis, si voi aveti grija de voi.
Marani, ce sot multifunctional ai. Deci pentru rochii de bal ne putem inscrie la el? Sa-ti traiasca!
Alexandra, ei, ce codasi, pai sa ne vezi pe noi care ne apropiem vertiginos de anul de zile si n-avem inca nici unul, oare ar trebui sa ma panichez totusi? sambata ajungem la pediatra si vedem ce ne spune, daca se vede ceva la orizont au ba. Ca pe mine nu ma lasa de nici o culoare sa ma uit. De altfel, avem la greu maraiala, bale, obiecte roase, trezit de n-spe ori pe noapte plangand sau tipand...cate o ora sau doua de veghe in toiul noptii chiar...si toate astea le pun pe seama nenorocitior de dinti care se incapataneaza sa apara.
Si daca tot se vorbeste de chiftele, eu is di la Moldova dar n-am incercat niciodata sa fac renumitele pirjoale moldovinesti, in schimb am invatat de la soacra mea sa fac chiftele dupa reteta turceasca.. Seamana cu cea a dianocicai. Deci, compozitia este standard, doar ca mai adaug niste condimente speciale pt chiftele, apoi intr-un vas de yena (sau cum s-o scrie) mai inalt, pun chiftelele nu culcate ci in picioare (halal formulare!), asaaa, si dupa fiecare chiftea cate o felie de cartof crud. Eu am un vas mare dreptunghiular si imi ies cam 3 randuri. Pregatesc putin apa in care dizolv o lingura de bulion si picur nitel ulei de masline si torn in vas sa acopere cam 3/4 din chiftele. Invelesc cu folie si dau la cuptor la foc mai puternic vreo 20-30 minute. Dupa aceea verific si daca s-au patruns bine, iau folia si le mai las descoperite inca vreun sfert de ora tot la foc puternic sa se rumeneasca si sa mai scada zeama. Iese o nebunie! Din start se obtin chiftelute si garnitura de cartofi. Deja salivez, cred ca maine pregatesc o portie mare. Fug la ianinte sa m-apuce harnicia. O noapte linistita tuturor.
kokorina spune:
bine ca m-am intors inapoi pe forum sa vad daca intre timp mai sant ceva vesti,si ce vazui?ca mark de ALEXANDRA are doi dintisori.felicitari si la cat mai repede pe urmatorii...pup mark
...................si asa imi adusei aminte ce mai vroia sa zica baba.am o maaaaaare intrebare.la pascal i-au iesit dintii de sus,4 la nr si dintii de jos,4 la nr.acuma!in partea de jos langa ultimul dintisor iesit are spatiu,dar i-a iesit urmatorul,si mai seamana si cu o masea.adicalea nu arata numai un coltisor,arata cum ar fi mai multi coltisori....ma rog,arata ca o masea.e posibil?sau e ceva in neregula?adica nu ies la rand asa dintii.ies care cum vor si care-i mai bengos?....la dinti ma refer.nu stiu daca m-am facut inteleasa.sper sa ma lamuriti,poate ati mai vazut asa pe la fulguleti.
si din aceasta cauza a dintilor,eu am aceeasi MARE PROBLEMA cu mestecatul,cazul lui pascal.azi i-am dat in mana un biscuite(de obicei musca de la mine din mana biscuitele,ii pun degetul pana unde are voie sa muste....adica nu pana are voie,pana unde poate el)...am vrut sa vad ce face. si dupa ce l-a bagat jumate in gura,adica pana in omulet,l-a rupt cu dintii si am fost nevoita sa il scot din gura ca nici macar eu nu puteam mesteca asa o bucatoaie.mai fetelor,eu ce ma fac cu copchilu asta al meu care nu stie sa manance singur din manuta lui.musca prea mult.daca ii dau de la mine mesteca....deci nu mestecatul e problema,problema este ca nu stie sa manance singur,cat sa muste daca are el in manuta.cu sophia nu am nici o problema in sensul asta,mananca singura biscuitele,mesteca frumos.haplea asta nu!ce ma fac?pana cand il hranesc asa?pana la prima lui intalnire cu o fata?unde ajung asa?
Teutz spune:
Hop si eu la spartul targului!
Azi m-am uitat la poze si filmulete cu Alexia de cand era mica, mica si nu-mi venea sa cred cat a crescut! Trece asa de repede timpul! Mi se parea ca am facut pozele si filmele alea cu ani in urma, nu acum 10-11 luni! La cateva filmulete m-am uitat impreuna cu Alexia si era tare interesata, se uita si arata cu degetelul spre monitor: "ata, da, eee!"
Donia, multumim de intrebare! Noi suntem bine, toata ziulica ne ocupam cu miscoteala de colo-colo, cu reamenajarea sertarelor si a dulapurilor . Ea scoate tot de prin ele, iar eu le bag la loc. Are o energie... zici ca are motoras la fund, nu sta o clipa locului. Si-i merge gura... tot timpul are ceva de spus. Cand va incepe sa vorbeasca bine cred ca n-o sa mai putem scoate un cuvant de ea. Doarme bine, mananca bine, sanatoasa e, sa o tina DD tot asa. Afara e mai greu putin, ca nu prea mai sta in carut, vrea sa o las pe jos. De-abia astept sa mearga singura in picioare. Sa-ti traiasca Christian Gabriel, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Anateo, multa sanatate lui Teo si lui Seba!
Flore, sper din tot sufletul ca Alexia sa aiba o educatoare si o invatatoare ca tine! Ne intereseaza tot ce tine de gradinita. Da, Dianocica are o voce foarte calda si calma, si un suflet maaaare!
Asiza, offf! Si rosu in gat?! Lasa ca va trece perioada asta nasoala si va fi totul bine iar! Multa sanatate lui Denis!
Dbunny, si eu mai am probleme cu memoria! Uit de la mana pana la gura, mai frate!
Ruxandra M-a emotionat povestea nasterii conului! Sa-ti traiasca flacaii, sa fie sanatosi si sa va bucurati unii de altii!
Dianarus, ti-am admirat puiutii, sunt tare scumpi! Culoarea ochilor lui Marc? Mie mi se par caprui cu nuante de albastru sau verde.
Dayanara, nu trecem pe lapte de vaca de la un an. Cred ca voi lua nestle junior.
Porumbita, sarcina usoara si un bb sanatos!
Alexandra, ma bucur ca ai iesit din butoi! Felicitari pentru dintisor! frumosul Mark si mamicuta lui!
Kokorina, mi se umple sufletul de drag cand citesc ce povestesti despre boboceii tai! Stai linistita ca Pascal va invata sa manance singur! Si Alexia musca uneori bucati prea mari si, dupa ce se chinuie sa mestece si vede ca nu poate, isi scoate singura bucata din gura. si spor la smotru!
Laura, sanatate multa lui Dani!
A_deju, multumim pentru albume!
Noapte buna tuturor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
fatima spune:
Multumim de urari, fetele...si din partea noastra, cu mult drag, La multi ani! si tot binele din lume sarbatoritilor de azi, conului Grigore, domnisorului Rares si nu in ultimul rand, dragei Mirona, o persoana cu adevarat speciala..
erika, multumim f. mult pt. semnificatia numelui..ce faci tu e de apreciat..
asiza, insanatosire grabnica lui denis..pupici pe obrajori..
dorsilia, eu i-am luat lapte nan junior, si pentru inceput il amestec cu nan 2, ca simplu mi se pare cam dulce..il bea cu placere..
Noi maine dam de baut, ca azi am zburat eu si m-am intors tarziu..Abia asteptam..am primit deja o parte din cadouri, multe multe jucarii..Eva e in culmea fericirii..a primit o papusa mai mare decat ea, un bebe care spune mama-tata, un calut de calarit, de care ii e cam frica, un trenulet, o bicicleta, o veverita si o ratusca vorbitoare, si multe altele..
stiu ca incep si io ca orice cioara care-si lauda puiul..dar ma topeste si ma da gata pe zi ce trece maimutzica mea..azi i-am cerut asa, intr-o doara (eu vorbesc non-stop cu ea, de fapt, mai mult vorbesc asa, cu mine insami) un betisor de ureche sa ma sterg si pe cuvant de onoare ca a luat unul din cutiuta care era pe noptiera si mi l-a dat!! inca nu mi-am revenit..eu ii explic mereu orice, dar tot nu-mi vine sa cred ca ea intelege si retine..la fel soacra-mea i-a cerut apa, ca i-e sete, si ne trezim cu ea ca pleaca in bucatarie si se intoarce carand sticla de 5 litri (aproape goala)de apa..cu cateva zile in urma i-am aratat cum facem aburi pe geam cu gurita si putem sa desenam, iar azi a dus-o mama la geam sa-i arate ceva si Eva a inceput sa sufle in geam..o singura data i-am aratat "nu", la niste fire electrice si acum face singura cu degetelul "nu" si din cap de cate ori se apropie de ele..recunoaste toate animalele sub forma de jucarii pe care le are: pestele, calul, ursuletul, rata, maimuta, etc. - daca i le cer, mi le aduce pe rand..cand ma prefac ca ma doare ceva vine si ma pupa..mor, nu mai pot..imi vine s-o mananc..
..a mai progresat si cu vorbitul, pe langa mama, tata, papa, mai spune apa (cand arata spre ea), baie (asta doar repeta dupa noi), "bu" la buric, "taie" pentru tataie, plus cla-cla din limbuta pentru calut, vvrrr pentru masina, ac-ac pentru rata, muu pentru vaca..
..iubita mea..cateodata simt ca nu-mi mai incape atata fericire..
eva ioana (08.11.2006)