Eva Ioana, iubirea mea iremediabila..

Eva Ioana, iubirea mea iremediabila.. | Autor: fatima

Link direct la acest mesaj

Luni, 06.nov.2006 seara (38 saptamani si 4 zile) - in sfarsit, soseste tamplarul cu patutul fetii..”-N-ati nascut, doamna Dobrescu? - Pai, cum sa nasc, asa, fara patut..unde doarme fetita?”

Marti, 07.nov.2006..Ora 10.00 - ma trezesc, fac baita (in cada plina cu apa calda, ca de acum nu mai conteaza), ma epilez (inclusiv inghinal - partial, cu contorsionari si echilibristica in oglinda), pensez, imi intind parul, manechiura, pedichiura (doar taiat unghiile, mai mult n-am reusit)

Ora 14.00 - hai sa fac si niste fotografii, amintire, ca asa, cu burtica mare mare n-am..zis si facut..pozez in diferite ipostaze, inclusiv ca demi moore pe coperta cosmopolitan..

Ora 16.00 - fac si ultima vizita la serviciu, “de afaceri”..un contract de sponsorizare pt. balul bobocilor de la UPG Ploiesti..

Ora 20.00 – ma intorc acasa..sa intru sa postez pozele pe forum, la mamici de nov-dec..pfiuu, nu merge net-ul..fir-ar sa fie..ma duc sa beau un pahar de apa...ooouupss..ce mai e si asta? am varsat apa pe mine? nu, ca n-am apucat nici sa torn in pahar..atunci..asta e..gata..pana aici mi-a fost..MI S-A RUPT APA!!!! Nu se poate!! Tocmai mie sa mi se intample??/!! Tutunaru nu e in tara, vine abia pe 13 nov.!! Abia pe 13 aveam programare…Ce fac?..pai, ce mi-a zis sa fac? Sa-i trimit SMS..sau s-o sun pe Ramona, asistenta lui..trimit sms..astept..nici un raspuns.. a doua varianta..o sun pe Ramona..”- contractii aveti? – nu, n-am deloc.- sunteti sigura ca n-a fost pipi? – pai, in primul rand a fost cam mult, apoi a mai curs si ceva sange, apoi si ceva galbui-verzui, care presupun ca-i dopul, si nu in ultimul rand, continua sa-mi curga, chiar acum, in timp ce vorbesc..- atunci, fuguta la spital si mai sunati-ma de acolo”..imi sun sotul..nu raspunde..off..eram sigura ca asa se va intampla..si i-am zis de atatea ori sa fie mai responsabil, sa aibe grija unde isi lasa telefonul, macar acum, in ultima luna..trimit mesaj..scurt: “iubitule, mi s-a rupt apa..nu glumesc”..intru la dus, bag un supoz cu glicerina, ma descarc un pic, ma spal, imi pun un tampon, ma imbrac, iau bagajul deja pregatit..sunt emotionata, dar calma..soseste si sotul..era la curs, la master, si avea tel. pe silent..are lacrimi in ochi..e mai emotionat ca mine..gata? hai, sa pornim..intr-o jum de ora suntem la Elias..(de la ploiesti) ..sotul aproape ca striga in gura mare..Ni s-a rupt apa..asistentele zambesc..aduc un scaun cu rotile..pai n-am nimic, pot sa merg.. asa trebuie..ok..sus, la gineco. ma urca pe masa..da, asa e, vi s-au fisurat membranele..la ce doctor sunteti? Tutunaru? Pai nu e in tara..o sa mergeti la pretravaliu iar noi o sa-l sunam pe domnul doctor Bogdan Alexandru, inlocuitorul lui...ma ia in primire doamna Mariana, moasa, mi se pare cam acra initial..abia mai tarziu, dupa ce am intrat in posesia “cheii magice” aflata in plicul din bagajul pe care-l tinea sotul, si am introdus-o in yala halatului ei, am deschis portile zambetului..doamna Mariana e de fapt o femeie tare de treaba, care are 2 baieti insurati si o nora care, ca si mine, e de profesie profa de engleza, pe care o iubeste si cu care se intelege minunat..ma rog, si multe alte probleme de familie pe care mi le povesteste de fiecare data cand mai vine la mine, imi monitorizeaza contractiile si imi mai face cate o injectie (sa dorm – auzi?!, ca oricum nasc maine..) ..o sun pe Ramona..stia, o sunasera deja, a vorbit cu Bogdan, dar vine maine, ca n-are ce-mi face acum..rabdare si curaj..sa traiti, s-a facut..

Miercuri, 08.nov.2006 – sf. Mihail si Gavril

Ora 1 noaptea - ..imi trimit sotul la prieteni sa doarma, ca oricum nasc maine..vizite dese la buda..continua sa-mi curga din lichid…

Ora 3 dimineata - ma apuca asa, niste dureri usoare cam la 10 minute..”nu te mai uita la ceas, ca-ti faci mai rau, zice d. Mariana..ia sa vedem, dilatatie ai? Ioc.. sa-ti mai fac o injectie..”

Ora 6 dimineata – durerile sunt din ce in ce mai mari la interval din ce in ce mai mic..nu m-am abtinut si m-am uitat la ceas..dar totusi sunt suportabile..se schimba tura..d. Mariana mi-o prezinta pe doamna Tzutzi, schimbul ei..”ai aici o fata frumoasa, seamana cu nora ta, Tzutzi.”..aoleu, alta nora..sper ca se inteleg bine..d. Tzutzi ma verifica de dilatatie..ceva ceva e, dar foarte mica..alta injectie..n-am curiozitatea sa intreb cu ce ma tot inteapa..intre timp, toata noaptea teleconferinta cu sotul, care normal ca n-a dormit nici el, si a ajuns la spital...

Ora 9 – dureri din ce in ce mai mari..daca n-ar fi atat de dese, parca le-as suporta mai usor..dilatatie 6…uraaa…numaratoarea inversa incepe…”-vrei epidurala? ma intreaba d. Tzutzi..- pai..nu stiu.. ce credeti, mai am mult? -nu, nu mai ai mult..intr-o ora doua cred ca nasti.. - si..sunt mai mari de atat durerile?..- a..nu..si tu pari o fata curajoasa..” hmm..aparentele mai si inseala..de fapt, cred ca i-a fost cam lene sa cheme anestezista..sau poate sincer, credea ca rezist..

Ora 11 si ceva – musc cat pot de tare din cearceaf, din camasa de noapte, din ce mai gasesc prin jur..mai trag si cate un pumn in perete..dilatatie..culmea..tot 6!!!!
vine si Bogdan..de ce nu vrei epidurala? trebuie sa-ti fac o perfuzie ca sa te dilati, si doare al dracului daca n-ai anestezie..- nu vreau? asta era acum 3 ore..acum vreau!!
ma muta in sala de nasteri..vine si anestezista..baga o doza de mana cereasca.. sa va dea Domnu’ sanatate..imi ia durerea cu mana..intre timp nasc 2 fete care erau in pretravaliu doar de vreo ora – doua..dar na belea..acum imi dispar contractiile..nu numai ca nu le mai simt, dar dispar pur si simplu..pe cuvantul lui de aparat de monitorizare, sau cum s-o numi el...trece 1h jum….dispare efectul periduralei..contractii in continuare foarte slabe..noroc ca a lasat anestezita doza lui madam Tzutzi..mai baga o portie de elixir din asta..in sfarsit dilatatie aproape maxima..soseste toata echipa in plen..d. doctor bogdan avea un invatacel in practica, am fost pe post de exponat..se uitau amandoi in … mea..Bogdan dand explicatii.. a, am uitat sa va zic..ei mai veneau, ma mai intrebau de sanatate, mai plecau..era o chermeza in spital, “un sfant”..ma intreb ce se consuma oare..mi-i si imaginez mai tragand o dusca , mai amintinu-si de mine..ma rog..soseste si momentul mult-asteptat..sus pe masa..nu simti contractii, nu-i nimic, iti zicem noi cand sa impingi.. impinge cat poti de tare..imping de-mi ies ochii ca la melc si aproape ca dezmembrez si patul..nimik..ma rog..tot asa..impinge ba acum, ba nu acum..vreme de 1h..s-au adunat intre timp toti medicii de garda in clipa aia in maternitate..erau vreo 10 persoane in jurul meu..unii se urcau pe mine, ma apasau pe burta, altii isi bagau nasurile in “oala mea”..care mai de care cu sfaturi si remarci intelepte (care au culminat cu cel al unei madame doctor, sefa sectiei, o blonda ciufulita si intepata..”fa-i Bogdane cezariana! Poftim??!!! Dupa o zi si-o noapte de chin sa ma inec precum tiganul la mal? noroc ca nu-i Bogdan ala usor influentabil..”..nu-i nimic..i-am umplut pe toti de sange..la propriu..era ca la macelarie in salon dupa ce a iesit printesa mea mult si greu asteptata..

Ora 14.00 si ceva – momentul expulziei - MAGIC! Aproape ireal..mi s-a rupt pt. o secunda filmul..parca a stat timpul in loc...mi-au aratat-o..draga mamii..un gandacel.. paroasa si cam uratica mi s-a parut atunci..dar puiul meu, iubirea mea eterna...m-am indragostit definitiv si iremediabil..



fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fatima sa-ti traisca printesa, sa creasca mare si sa va iubeasca la fel de mult cum o iubiti voi pe ea!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Este incredibil! fiecare nastere este unica, doare al naibii de rau, si totusi, cand vezi mogaldeata aia mica, uda, schimonosita si murdara, se scimba totul, uiti imediat si incepi sa iubesti asa cum nu ai mai iubit niciodata. Felicitari!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Sa va traiasca minunea! Sa fie sanatoasa si voi sa aveti numai bucurii dupa urma ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Fatima abea asteptam povestea ta. sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Marina 32+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fatima impresionanta povestea ta! Esti o mamica extraordinar de frumoasa iar ingerasul tau... n-am cuvinte!!!
Sa va traiasca! Sa fie sanatoasa!



Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Felicitari tinerei mamici! Ai o fetita minunata, sa-ti traiasca si sa fiti fericiti toti 3!

Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 32+ (34 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fatima, felicitari inca odata!!!! Ai fost tare curajoasa!!! Sigur, si tati si Eva sunt mandri cu o asa mamica!

Oana 36+ cu Denis Cristian
Disney bb


Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

multumim din suflet, fetelor.....
mamicilor, sa va creasca bebeii sanatosi si norocosi..ca frumosi si destepti sunt deja, nu?
gravidutelor, asteptam cu nerabdare si povestile nasterilor voastre..sper sa va fie mai usoare decat a fost a mea, dar la fel de minunate..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

ce-mi plac mie povestirile astea in care dau din ras in plans.super scris.sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Intr-o lume ideala tata e acasa, vinul e bun si limpede, nu a plouat si n-a dat bruma...(Oana Prisecaru)

Mergi la inceput