Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

salutam si noi stupul in miez de noapte....
oboseala mare se trateaza cu o portie joaca cu copiii din dotare...la noi a mers si drept urmare ei dorm , iar eu stau pe net...nu-i corect dar...este sanatos...
somn usor

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

multumesc mult pt ca-mi sunteti aproape, ca de fiecare data
Bebelina s-a comportat ca de obicei, sperietura mea a fost uriasa, dar sper sa trecem cu bine si pe mai departe...

Elena2006 noi avem 4 mese pe zi de pe la 4 luni , aku mincam asa:
9.00 - 210 m lapte humana 2
ceai
13.30 - 150 g piure de fructe+ biscuiti/cereale + brinzica
ceai
19.00 - 240 ml de supa (groasa)+ carnita sau ou sau ficatel de pui
ceai
22.00 - 240 ml lapte humana 2

va pupam
roxygeo si teodora maria 13.04.2007

Mergi la inceput

fetele vigantolul retras de pe piata...ati auzit nu? mm-am linistit a nustiu cata oara ca nu degeaba imi tero`rizez eu copilu' cu D3 injectabil si ca din nou ideea mea s-a implinit in ro multi copii rahititci...pai normal daca o fac cu medicament ineficient..stiu...si acum veti spune ...cu ce daca cu altceva nu avem? si din nou ideea ca romanul este testerul europei ... stiati ca pe acelasi principiu sunt si vaccinurile de 2, 4, 6 luni de cumparat? au trecut de pragul testat in laborator si acum le-au dat in europa sa le testeze pe oameni si unde? pai cine la accepta, romanii, ca vai ce pomana am primit si sa vezi ce copiii deosebiti vom avea...poate va tine, dar daca nu? o prima reactie la vaccinurile celebre ar fi...ca sunt copii hiperactivi, boala aceea HDLS (SCUZE, NU STIU exact cum se scrie, dar cred ca ati auzit de ea) este mai raspandita in ultimul timp, si se spune ca aparitia ei a fost cam odata cu vaccinarea celebra...DECI DIN NOU...CINE STIE?

merg ca maraie prichi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

Alexia: in primul rand a fost retrase 2 loturi de vigantolette si fluor-vigantolette, nu vigantol-ul! Mai multa lume confunda, dar nu e acelasi lucru.

In al doilea rand, nu stiu de ce bagi mana in foc asa de convinsa pentru d3-ul injectabil, ca in fond si la urma urmei nu se stie niciodata...

In al treilea rand, banuiesc ca te refereai la sindromul ADHD (asta e sindromul copilului hiperactiv)... si bag eu mana in foc ca nu are lgatura cu vaccinurile cumparate ... adica stiu fetita nascuta in varful muntelui care are sindromul ... si a facut vaccinurile de stat, si mult mai tarziu decat ar fi trebuit ...

Apoi, eu ii dau Vigantol, dat il si scot afara aproape in fiecare zi cel putin o ora, si asta e mai important decat orice vitamina D administrat manual (cu lingurita sau cu acul sau cu ce vreti voi)

Asa ca pun si eu aceeasi intrebare: cine stie ... ?

P.S. Poate am inteles eu gresit mesajul, dar mi se pare ca oarecum ne certi pe cele care dam Vigantol sau facem vaccinuri cumparate... si nu prea mi se pare ca e cazul...

Asa... acum multumesc fetelor pentru raspunsurile legate de masa de dimineata a lui Alex ... am hotarat ca mai am rabdare, si ca incerc sa i-o dau cu jumatate de ora mai repede, ca paote nu ar fi asa de obosit ...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Haideti la micul dejun:
cu lapte si fara cofeina (eu si astia micii ) si budinca de dovleac cu branza dulce dupa reteta ad hoc.

La multe lunisoare/ani tuturor sarbatoritzilor zilei!

Patut de lemn vs tarc la Julie am avut tarcul-patut acasa si patut de lemn la bunici, le-a folosit pe amandoua, nu i-a placut niciunul Acum deocamdata avem tarcul de la Julie, patut de lemn inca nu, om vedea cand mergem la tara. O sa iau niste inele de-alea de care zice Roxanici, chiar asa, daca are vreuna din voi vreun link la indemana dati-l incoace.
Carmen pe aici nu e voie vaccin antigripal la copii, nici lui Julie nu i-am facut inca, ziceau ceva ca dupa 7 ani sau visez eu, nu stiu, probabil la voi au o alta formula de vaccin.
Alexia ce vorbesti tu acolo??? Zi mai multe despre vigantol si despre vaccinurile alea, ca mi-ai dat fiori.
Pupam albinutze zburatoare din pat/carut pana jos si incurajam pe Martuza . Da mai des pe-aici ca ne lipsesti.
Iunita unde esti mama? Am luat ieri carne de vita si ma uitam lung ca nu mai stiam exact explicatia ta cu antricotu' si culoarea carnii, periatul lu' nenea macelaru', s.a.
4 mese pe zi da, mi se pare ok, nu-i bai.
Scuipat mancare daaaaa, un fel original, ii bag lingurita , o prinde cu dintzii si face bffffff de i se insira pe toata fata! Am pus o data si poza cu machiajul.
Restartat calculator de copii nazdravani , Julie era campioana. De cand a invatat de-a busilea si pana a inceput sa inteleaga, adeca spre doia ani incoare, mi l-a bootat de 'nspe mii de ori Cand mi-era lumea mai draga, pac, ia documentul de unde nu-i. Si ma uitam sub masa ca sigur era ea pe-acolo. Ii placea sa stea la mine in brate in timp ce lucram si ma lupatm cu ea pe tastatura. De-asta ii place si acum si a invatat foarte repede toate cele. Pe laptop se descurca mai natural decat mine, ca mie mi se puneau carcei la maini de la tastatura si "mouse-ul" ala. Si cand vedea ca nu merge, harshhht, baga degetu' in gura sa il umezeasca, pen' ca vazuse ea ca daca il umezeste sta cursorul mai bine. Riannei nu prea ii place, a bagat ea de seama ca pierde din atentia mea cand stam la calculator si ma bazaie imediat ce ne asezam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu stiam ca s-au retras doar niste loturi, dar am vazut zilele trecute la stiri ca s-ar fi retras tot vigantoletten si fluor-vugantoletten... adica pastilele...
Pt. ca au ajuns la concluzia ca nu stiu ce componenta isi pierde din eficienta mult mai repede decat data expirarii... si nu-si mai face efectul dorit... ci intr-o masura mai mica.
Dar se poate da in loc vigantoil ... la care n-ar fi probleme...

La capitolul asta nu sunt de acord ca romanu-i testerul Europei... in toata Europa se da D3 in forma asta (ulei, pastile)... si f. rar
injectabil...

Mergi la inceput

DIANA MULTI PUPPICI DE LA NOI...NU AM VRUT SA CERT PE NIMENI SI DACA ASA MI+A IESIT...MIIIIII DE SCUZE.
un gand: de ce noi ro si europenii dam atatea vaccinuri copiilor si suntem totusi cap de lista la boli (ex. BcG si suntem cap la tuberculosi), iar americani spre ex nici nu fac vaccinul asta? iar celelalte ti le recomanda dar te lasa sa alegi.

eu am zis intotdeauna ca scoala de asist pe mine nu m-a ajutat de loc, pt ca stiam riscurile ...mici..care pot aparea in mai toate cazurile si incercam sa jonglez pe diferite usi...adica acceptam mai putin rau decat un rau mai mare care doar era posibil sa se intample , nu se si intampla...pe cand vecina de la tara cu copil de-o seama cu al meu nu a auzit sau nu a avut timp de vaccinuri si antibiotice, prin urmare, daca ii curge nasul il trateaza cu indiferenta si poate putin panadol si gata in cateva zile trebuie sa treaca...la mine in astfel de cazuri este farmacie pe masa...este drept , de cele mai multe ori naturista, dar tot este...si de fiecare data imi pare rau de ani petrecuti prin scoli, ca puteam invata o medicina mai sanatoasa...

angoasa de 8 luni isi spune cuvantul si la noi...deci trebuie sa plec...nu pot fi coeerenta in idei din cauza de copil...
inca o data MIIII DE SCUZE TUTUROR CARE INTELEG CA-I CERT SAU CA LE SUNT SUPERIOARA...IMI SPUN SI EU PAREREA SI MA CERT IN PRIMUL RAND PE MINE PT ALTE ACORDURI DATE MEDICINEI ACTUALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

quote:
Originally posted by riloasa

BUNA FETELOR!Va rog mult spuneti-mi si mie care a avut diaree la beblusi de la dinti si cat a tinut. Al meu are diaree de 2 zile si a scazut 14o de grame. Ii dau hidrasec de 2 ori pe zi, morcov fiert, orez fiert ceai de menta si san. Care ati patiti la fel va rog mult sa imi spuneti si mie ce ati facut. Daca avea altceva nu ar fi facut febra sau vomita? Ca mie pediatra mi-a zis ca daca nu ii trece sa ii dau antibiotic. Cum sa ii dau antibiotic ca si asa nu mananca mai nimic. Abia incepuse si el sa pape mai bine.
Va rog sa imi raspundeti si mie care stie.
Mihaita 31 Martie

Riloasa fa-i o analiza la scaun (coprocitograma si coprocultura) sa nu aia diaree de la vreun microb. Nu ii da antibiotic fara analiza.
Noi am avut diaree cu mucus fara voma si fara febra si la analiza ne-a iesit campiloacter si ne-am tratat cu antibiotic Klacid, Hidrasec si Biotics. Plus regim alimentar cu mucilagiu de orez si cereale de orez fara morcov fiert (nu stiu de ce)si cu san cat de mult.
Sanatate multa.

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna fetelor, mi-a fost dor de voi de joi nu v-am citit;
Timeiutza mea a fcut enterocolita , a varsar trei zile la rand , am primit tratament de la dr, dar in loc sa mergem inspre bine a fost exact invers; vineri a varsat si ceaiul care l-a baut , dupa zece min iar si in jumate de ora era leguma; mi-era frica sa nu lesine pana ajungem la spital;
ieri ne-am intors acasa dupa o zi de spitalizare cu perfuzii, tratament, antibiotic, si regim; e asa de bine acasa !!!
acum e mai bine Timi avem tratament pana luni si regim, dar ea deja e vioaie vrea numai cu mine sau cu buni sa o plimb tinuta de manute...

de voi nu mai stiu nimic sa vad ce pot recupera, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by riloasa

BUNA FETELOR!Va rog mult spuneti-mi si mie care a avut diaree la beblusi de la dinti si cat a tinut. Al meu are diaree de 2 zile si a scazut 14o de grame. Ii dau hidrasec de 2 ori pe zi, morcov fiert, orez fiert ceai de menta si san. Care ati patiti la fel va rog mult sa imi spuneti si mie ce ati facut. Daca avea altceva nu ar fi facut febra sau vomita? Ca mie pediatra mi-a zis ca daca nu ii trece sa ii dau antibiotic. Cum sa ii dau antibiotic ca si asa nu mananca mai nimic. Abia incepuse si el sa pape mai bine.
Va rog sa imi raspundeti si mie care stie.
Mihaita 31 Martie

Riloasa fa-i o analiza la scaun (coprocitograma si coprocultura) sa nu aia diaree de la vreun microb. Nu ii da antibiotic fara analiza.
Noi am avut diaree cu mucus fara voma si fara febra si la analiza ne-a iesit campiloacter si ne-am tratat cu antibiotic Klacid, Hidrasec si Biotics. Plus regim alimentar cu mucilagiu de orez si cereale de orez fara morcov fiert (nu stiu de ce)si cu san cat de mult.
Sanatate multa.

si noi am avut diaree dar dupa ce a si vomat trei zile la rand, ea a primit antibiotic cefort, hidrasec pt diaree apoasa, ercefuryl si enterol dar toate dupa contol la medic ; du-te si la un alt medic din spital daca continuua diareea cu multe scune pe zi si e si urat mirositoare inseamna ca e o infectie in corp;
sanatate!!!

Mergi la inceput