Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Buna fetelor, mi-a fost dor de voi de joi nu v-am citit;
Timeiutza mea a fcut enterocolita , a varsar trei zile la rand , am primit tratament de la dr, dar in loc sa mergem inspre bine a fost exact invers; vineri a varsat si ceaiul care l-a baut , dupa zece min iar si in jumate de ora era leguma; mi-era frica sa nu lesine pana ajungem la spital;
ieri ne-am intors acasa dupa o zi de spitalizare cu perfuzii, tratament, antibiotic, si regim; e asa de bine acasa !!!
acum e mai bine Timi avem tratament pana luni si regim, dar ea deja e vioaie vrea numai cu mine sau cu buni sa o plimb tinuta de manute...
de voi nu mai stiu nimic sa vad ce pot recupera, pa
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
Timeea sa se faca repede bine, sa fie vesela si mergareata cum ne-a obisnuit ea. Si pentru mami ca sa treaca mai usor.
Diana - ce se mai aude cu comanda la LR. Am inteles eu gresit sau pe cea la care aveam si noi combinezonul si salopetele ai facut-o deja si urmeaza sa soseasca???
Te intreb ca saptamana asta s-ar putea sa merg la tara si ma gandeam ca daca ajunge tocmai acum sa stiu cum sa-ti trimit banii Alex cremuit si mergaret.
Crina si Maya Georgia
diana_jors spune:
Crian: comanda a ajuns, o ridic luni sau marti de la posta. Vorbim restul pe PM.
Kmi si Timi, sanatate si rabdare muuuulte muuuulte
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
alexia3 spune:
pupam si noi Timeea pe burtica sa se faca bine si vioaia...
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
diana_jors spune:
Asa, si pentru ca ma plangeam ieri ... azi la masa de dimineata Alex a mancat aprox 90 ml de cereale urez cu banane (Bebelac) + mar copt ... dar azi a reusit sa doarma o jumatate de ora pe la 9. Important e ca suntem pe calea cea buna
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
la bv a nins iar , asa era dimineata cand am facut io ochi, acu s-a topit si a cam spulberat vantul zapada de pe copaci, dar dimineata era tare frumos.
Pupam Timi bolnavioara; oare de la ce a facut?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ane2200 spune:
Buna fetelor. La multi ani sarbatoritilor zilei.
Hai ca m-am mai linistit cu "angoasa lunii a opta" Credeam ca l-a apucat rasfaul asa brusc. Am mai gasit doua articole interesante aici si pe celalalt nu ma lasa sa-l pun. E pe lumea piticilor.
Acum am o alta problema. Cum ne jucam cu copilul? Am citit in Ghid practic pentru cresterea copilului diverse jocuri, dar Raul nu are rabdare de ele. I-am desenat o fata pe un carton si el vrea sa o manance, ii arunc mingea si o baga in gura, contruiesc turnulet din 3 cuburi si le rastoarna - e si asta un raspuns din partea lui, nu? si se joaca cu placere in oglinda. Voi cum va mai jucati cu ei? Cum reactioneaza copilul la joc?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lilidana spune:
Kmi,imi pare rau ca Timi a trecut printr-o asa experienta.Pupam dulce pe obrajori frumusetea mica!
Elena si alte mamici care ati reusit,felicitari pentru 4 mese pe zi.Vreau si eu "reteta" ca Davidu' meu mananca tot 6 mese!,2 doar de lapte si 4 diversificate,PLUS lapte!
As vrea sa pot pleca si eu linistita de acasa,cu el,fara teama ca vine masa si nu pot sa-i dau decat lapte,ca doar nu plec cu piureurile dupa mine .
Alexia3,pupici sa-ti revii din oboseala,si eu stiu cum e,suntem si noi in "criza",de 7 ,de 8 luni,nu mai stiu de care e,ca e tot timpul!
Am tot vrut sa te intreb,viza ta e pt.state sau pt.Canada?
Se pare ca acum e de preferat Canada,asa se spune pe aici:dolarul canadian e mai "tare" decat cel american,nivelul de trai in crestere,peste multe altele,chiar peste cel american,australian,britanic,mai erau cateva tari,nu mai stiu care.
Aici chiar ca se poate trai dintr-un salariu,nu foarte mare,un exemplu suntem noi.Si vom avea credit la casa,avem deja la masina,plus chirie acum,plus muuulte cheltuieli cu copii si iesim in fiecare duminica la restaurant.
Vino aici,eu te astept .
Fetele scuze pentru devierea de la subiect.
Si acum sa bata tobele:tam-ta-ta-tam!
Azi e sarbatoare:David face 8 luni!
Ce mult...ce putin...da, a fost si greu si usor,a trecut si repede si incet.Nu stiu cum simtiti voi,dar eu sunt obosita si fericita!
La multin ani,David si Maria de anamana123!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
lilidana spune:
Ane2200,e normal ca Raul sa "manance" fetita desenata de tine,e modul lui de a face cunostinata cu ea.
Eu ma joc cu David asa:iau diverse animalute/papusi (de la Karina) si ii arat ochisorii,gurita,nasucul.Apoi il pun pe el sa "repete",adica il intreb:unde are ursuletul ochisorii?sau unde e gurita,unde papa ursuletul?Si imi raspunde de fiecare data.
Mai facem "mai-mai",adica mangaiem animalutele/papusile.Am observat ca mai mult ii plac papusile,oare e un semn "barbatesc"?.Sotu' zice ca-l invat sa iubeasca fetele
David mai recunoaste diverse lucruri/obiecte din casa:un tablou,o vrajitoare agatata pe usa de la intrare de Halloween si "uitata" acolo,lustra,oglinda,etc.
Recunoaste si la noi ochisorii/nasucul/gurita,dar cand il intreb de ale lui se uita mirat la mine.E devreme sa constientizeze parti ale propriului corp.
E vorba de exercitiu/repetare,copiii imita/repeta orice si invata foarte repede.
Am incercat sa-i citesc povesti,dar nu-l intereseasa decat 2-3 minute,apoi vrea sa ia cartea si s-o manance/guste,evident .
Ne mai jucam cucu-bau,bravo,asa cum am vazut ca mai fac si alte mamici cu puiutii lor.
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
lilidana spune:
A,am uitat de jocul cu mingea.
Karina se joaca mult cu David cu mingea asa:stau mandoi fata in fata,in fundic,pe covor,cu picioarele departate si rostogolesc mingea unul spre celalalt.inainte de a o arunca/rostogoli inapoi,David o gusta putin .( e o minge micuta,usoara,moale,din burete ).
Bineanteles,David mai greseste directia sau mai "uita" s-o arunce,trebuie sa intervina Karina:"David,ce faci?,arunca mingea la mine,te rog",se mai si enerveaza si-l "paraste" ca nu o asculta .
Sunt tare draguti impreuna si,mai nou,David o prefera pe ea,cand e acasa.Plange daca nu-l lasam sa se joace/rada cu ea.Rasul de aiurea,fara motiv, e alt joc de-al lor.
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
cria_bv spune:
Kmi Timeea sa se faca sanatoasa.
Ane noi ne mai jucam cucu bau cu cate o paturica o pun pe fata mea si el o trage, si cu palmele le bat pe ale mele apoi ale lui ale mele de ale lui si se distreaza foarte tare.