Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
lilidana spune:
Azi am chef (si timp ) de povesti cu voi si ...voi nu sunteti.
Pe fetele din Brasov le inteleg ca se dau cu sania ,dar restul?
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
kisstherain999 spune:
Buna mamici si pitici
Am lipsit pt ca ne-a fost stricat calculatorul, iar tati nostru nu prea s-a grait sa-l repare, de el are internet la serviciu.
In timpul cat am lipsit eu m-am procopsit cu zona zoster. Am avut niste dureri ingrozitoare pe care nu le doresc nici la cei mai rai dusmani. Doua saptamani am stat stresata pt ca dr dermatolog mi-a zis ca sunt 90% sanse ca Horia sa faca varicela. Dar multumim lui DD nu a facut.
De obicei programul nostru de masa e: dimineata fructe si branza calcica , pranz supa de legume si carne de pui, iar seara preferatele noastre cerealele facute cu apa plata. Intre mese
De vreo 5 zile copilul meu nu mai doreste sa manance decat san. Prepar mancarea doar ca sa o arunc. Nu stiu ce are. Nu are gingiile umflate ca sa fie de la dinti si nici in gat nu e rosu. Maine incerc iaurt poate imi face vreo surpriza si papa.
Inainte de a intra in greva foamei toata ziua vorbea ma, da, ba, ama, acum i-a perit glasciorul. Tipa si atat.
De jucat nu prea stim pt ca suntem prea ocupati sa mancam tot ce apucam, inclusiv cartile si pe mama.
Poze noi
kiss
HORIA varsta16.04.2007
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
kmi78 spune:
Multumim fetelor pt griji si sanatate multa la toti copiii, sa nu va imbolnaviti niciodata, (daca s-ar putea);
Fetelor ati auzit ca se poate face vaccinul impotriva cancerului de col uterin pana la 30 ani? eu stiam ca doar pana pe la 15 sau 16 ; a facut cineva ?
elyanne spune:
Kiss bine ai revenit. Vazut pozele... wow ce baiat mare ai.
Kmi io stiu ca vaccinul este eficient daca este facut inainte de inceperea vietii sexuale...
Atfel, nu se stie exact ce si cum... e posibil sa nu mai aiba nici un efect...
si multa sanatate!
4 mase pe zi... ai mei mananca asa de mult... de pe la 4-5 luni.
Zadi spune:
Iata cu ce ma laud eu ....cam asa arat eu. Sunt extrem de coplesita, sunt epuizata, nedormita, imi vine sa plec in lume.
Azi noapte Ian s-a trezit si m-am dus la el, dar sora'sa cand a simtit ca am plecat de langa ea s-a pus pe zbierat. Frate'su cand a auzit-o a inceput si el sa urle. Si era ora 1 noaptea. M-am chinuit dupa aia sa il adorm vreo doua ore. L-am pus la san, nu vroia, l-am plimbat prin casa, l-am mangaiat, i-am cantat, i-am spus Tatal nostru, l-am descantat, l-am pus pe perna pe picioare sa il legan, l-am de toate, el urla si urla. Uneori cred ca ma voi trezi cu vecinii la usa sau cu politia.
Ce criza de la 8 luni? Glumiti?
Asta nu e nimic, sa o vedeti pe aia de la 3 ani. Daca stiam ca va fi asa cred ca ma gandeeeeeeeam la al doilea copil mai peste un veac. Sa ma Ierte Dumnezeu si Ian dar greu a mai fost cu Ingrid in perioada dintilor, cand eram decisa sa nu il mai fac pe al doilea, si iarasi e foarte freu acum.
Pai sa vedeti crize de plans si urlete pe strada din senin. Cand vedeam pe strada astfel de chestii imi ziceam " da ce parintii astia nu stiu sa struneasca un copil". Acum imi dau seama ce este in sufletul unui parinte cand copilul face circ pe strada. Iti vine sa intri in pamant de rusine, sa pleci sa il lasi pe strada. Te cuprinde o furie de abia abia te poti stapani.
Stau si ma intreb ca o idioata daca am un copil cu mintea intreaga, sau poate o avea ceva la mansarda si eu stau si ma uit la ea cum imi calca nervii in picioare. Poate o avea nevoie de psiholog. Toata lumea ma acuza ca ii dau prea multa atentie. Dar ce sa ii fac? Sa o las nemancata, neschimbata, nespalata, sa fac abstractie de ea, sa o ignor, sa nu ma joc cu ea, sa nu o invat....ce va fac? De isteata e super isteata, pronunta perfect cuvintele, stie poezii, cantece, povesti, face puzzle, construieste, deseneaza, picteaza, face liniute si bastonase in abecedar, recunoaste literele, facem activitati matematice (pt. grupa mica) si stie sa raspunda la intrebari de strategie. As putea sa ma laud cu ea din multe puncte de vedere insa astea le stiu doar eu, taica'su si ea pt. ca in prezenta altora e o monstruozitate uneori. Si asa cum am mai zis ma face de ras pe strada fata de straini, se uita lumea la mine ca la nu mai stiu ce.
De aia zic ca trebuie sa o duc la gradi pt. ca acolo isi pierde o parte din energie, e obligata sa stea cu copii de vrasta ei si nu mai e ea in centrul atentiei ca acasa. Acolo nu mai are nimeni timp sa ii dea atentie la toate fitele ei.
O, Doamne iertati-ma pt. amaraciunea aruncata pe forum. Cine vrea sa ma ajute cu un sfat ii multumesc anticipat, cine nu ignorati aceasta postare.
Asa sunt eu acum
Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
lilidana spune:
Desi multe sunteti impotriva premergatorului,poate vreti sa-l vedeti pe David "evoluand' cu titi-ul lui.
http://good-times.webshots.com/photo/2646838050100779612rqEsky
Si gata,nu va mai stresez azi,o zi buna sa aveti!
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
Elena.2006 spune:
E clar ca ii place cu titi-ul, ca si la al meu, mna urmareste prin toata casa si chiuie!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
Elena.2006 spune:
Kiss ce mare s-a facut flacaul si ce plete in vant are!E superb!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
Kitty spune:
Buna seara la tot stupul!
Am intrat special cand am auzit ca-i ziua lui David, sa-i spunem La multi ani! Sa-ti traiasca Lilidana si el si surioara lui! Acum l-am trimis pe Raul sa se joace cu mingea cu Giulia ca si puii tai! Ai flacau mare, ne-am uitat la poze.
sarbatoritilor zilei!
Zadi te inteleg ca esti asa de stresata, micuta ta simte totusi ca a fost detronata si de aceea se poarta asa, poate are si o personalitate mai puternica si de aceea reactioneza asa violent. O sa treaca si perioada aceasta, tot mereu spun ca ne lasam coplesiti de oboseala si stres si nu ne bucuram suficient de ei!
Kmi imi pare rau ca ati fost bolnavioare, frumusica sa fie bine!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
lilidana spune:
Kitty,un buchet de flori de la David si pupici de la noi toti pentru voi.
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni