PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Miruna, stiu dar faceam si eu haz de necaz.Mi-ai putea spune ce pastile homeopate ai luat pentru arsuri?Eu am si o gastrita veche, recidiveaza pe sarcina de fiecare data si mai iau Maalox dar nu ma simt minunat.

Mada sa folosesti cu placere telefonul.

Ioana eu stiu ca voi stateati la casa, de ce v-ati mutat la bloc?Mie asa mult imi place la casa, si sa am si curte....

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Mada sanatate multa!
Babee si eu am avut un ulcer din ala cu nisa dar vad ca atunci cand sunt insarcinata dispare asa ca duca-se pe pustii cum zicea bunica si sa mai vina cand l-oi chema eu. Zicea cineva ca trec arsurile cu lapte rece sau in orice caz cu lichide reci, acuma nu stiu ce sa zic de gastrita ca laptele parca nu e prea indicat parca, eu stiu oricum de la doctora ca toate medicamentele de ulcer si gastrita nu sunt contraindicate in sarcina, ca na eu am intrebat daca am avut probleme inainte ca sa stiu.

Ca vb Mamaluidavid cum mai sta treaba cu temperatura adica pana la ce valoare mai e normala pentru bebei tot pana la 37,5 si pana cand la ce varsta?
Ca la al meu se invarte pe la valoarea asta dar ii iese o masea asa ca de acolo e.

emilia cu 26+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mada, sanatate multa
Emilia si Andreea, pupici
Babee, ma bucur foarte tare de vestile meteo pe care ni le dai. Pupici pe burtica aia cu arsuri.
Ioana, si noi suntem in toane si fitze cu mancarea, dar Luca nu se mai atinge de borcanele. Apropos, daca vrei pot sa iti dau niste borcanase cu papa pentru pranz, ca am cateva.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va pup fetele...mi-a fost dor de voi
eu am avut o saptamana groaznica: mai intai cu mama cu care am fost la spital de cateva ori...a facut o pareza faciala si nu vrea sa se interneze in spital si pe urma am fost internata cu Rares in spital...a luat rotavirus si incepand cu duminica seara pana luni dimineata a vomat pana l-am dus pe brate la spital: deshidratat si far avlaga, au urmat cateva zile de spitalizare cumplite cu smuls/ pus perfuzii, isterii etc ...acum e mai bine suntem acasa (el io la serv) dar nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi
cu mama nu am rezolvat inca si sunt usor disperata: stiti pe cineva care ar putea venii sa stea cu rares 1-2 saptamani sa o pot interna undeva?
mada sanatate multa iti doresc
cristina-ioana si leistra am lipsit motivat din pacate ...va pup fetele
sabina esti ok?

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor ms de urari.
Bulinutza imi pare tare rau sa aud ca iarasi aveti pb. Sanatate multa la toti membrii familiei si pupici de la noi!
Eu am reusit sa dorm cu fata intre timp masina si-a facut si ea treaba si am terminat cu rufele pe ziua de azi numai ca m-am trezit cu o senzatie de greata nasoala tare si acuma ma chinui sa rontai ceva sa ma mai calmez.
In rest vad ca fata macar a dormit bine s-a mai odihnit se mai curata si nasucul deci suntem pe drumul cel bun. Speram sa nu mai raceasca prea curand. sa vedem cum ne-om descurca in ro cu racelile si gripa.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Babee, stateam cu mama si....e mai bine singuri. Si unde stateam eu si pt o paine trebuia sa plec cu Vla s masina. Aici macar suntem in urba.
Cristina multumim dar refuz solemn sa ii mai dau asa ceva. Azi logic ca nu s-a atins de supa si i-am dat ultimul borcanas. De maine instauram regimul Hitler ca nu mai merge asa. A inceput si sa doarma prost. Poate o fi o alta masea! Zici ca si Lucu face fite? Nu pot crede ca nu mananca.
Acum se joaca cu carligele. A fost f suparat azi.
Va pup!

Ioana si bebe Vladimir

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Buli, pup fata tare! Nu stiu de unde mai esti, cate belele ai si tu pe cap! Sanatate multa lui pici si mamei

Mergi la inceput

Ioana deci si Luca are fitze maxime de cateva zile, el care stii ca manca orice ii dadeai...acum se uita, se stramba sau te lasa sa ii bagi in gura, dupa care scuipa...prin urmare respir adanc si il las in pace...cand i-o fi foame o manca...nu? ca a inceput sa ceara, sa arate cand vrea mancare, cand ii e foame....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ne-am facut somnul, au papat astia mici si am bagat un ochi pe aici.

Ioana ..aha.Atunci zic ca e mai bine singurei la casa voastra(eu una cred ca indiferent cat de bine e cu parintii, o relatie este altfel cand sunt departe si singuri).Sa fiti sanatosi si ia-l incet pe Vladimir ca poate e de la dinti.Incearca si verifica daca are gingia umflata.

Buli of Doamne stiu cum e cu rotavirusul ca si Phillip a avut la fix 2 ani.Bine ca trece si exista posibilitatea sa nu mai faca(doar enterocolite in cel mai rau caz).Sanatate si mamei tale si tie putere multa.

Mada a dormit si ea, are forte noi si o sa treaca si gatul.

Emilia stiu cum e cu laptele, la Rebecca doar Maalox mai salva situatia si tonele de inghetata.Din pacate tot aman de vreo 4 ani sa fac endoscopia aia , ca poate as sti mai multe despre gastrita mea.Poate imi spune Miruna ce a luat ea, ca aici nu ma lasa astia sa iau nimic.

Doamna C pai zic, ca si mie mi-a placut ce frumos era.Si ma rog sa nu se puna chiar asa multa zapada pana saptamana viitoare, sa schimb si eu cauciucurile la masina.Si apoi vum vum la zapada ca si-asa sania n-am folosit-o decat o singura data si sta la subsol degeaba.

Sper c-am retinut si n-am uitat nimic ..

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Despre lactate- nu sunt indicate in ulcer deoarece cresc secretia acida si pot determina aparitia sdr. lapte/alcaline. Gabriela endoscopia este cea mai indicata sa vezi ce si cum e prin stomac si duoden.
Bulinuta infectia cu rotavirus este autolimitata. insanatosire grabnica si mamei tale.

Mergi la inceput