PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Buna seara la toata gashk!!!!

Apar si eu dupa cateva luni bune...noroc cu vremea (daca pot sa zic asa) ca mai stau si eu pe-acasa, ca noi suntem d-aia de bantuim cata-i ziulik...

Salut in primul rand piersicutzele frumoasele (ca le-am vazut in poze)...Doamneeeeeeeeeeeeeee cat au crescut...asa mi-am dat seama de cand n-am mai intrat p-aci ...Salut si mamicile dragutzele ... Sunt shokata cate mamici gravi avem...tot respectul pentru curajoase!!!! BRAVO!!!! Noi mai asteptam ca nu se poa` cu duracellul meu..
Ce sa va zic de noi! Am baiat mare...face numai traznai, nu-l pot scapa deloc din oki...merge, de fapt alearga , mananca, se joaca, numa` de dormit nu doarme...

Hai ca l-am laudat si a inceput calareala...Revin...promit

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"
Mihaitza 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bysko stiu ca cea mai buna solutie este sa fac endoscopia aia, dr in timpul sarcinii medicii nu recomanda.Eu tot aman de 4 ani, pur si simplu mi se pare prea scarboasa, dar cred ca nu o sa am incotro.
Ce altceva se recomanda?

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee din pacate nu mai stiu. Erau mai multe (homeopata mea e pluricista) si am pierdut fisa aia pe care erau trecute. Am sunat la doctorita si am rugat sa imi caute fisa sa vad daca e notat acolo dar de abia maine aflu. Eu am facut endoscopie chiar la inceputul sarcinii si pot sa iti zic ca este nasol dar nu de nesuportat. Intr-adevar nu sunt recomandate decat in caz de mare urgenta in sarcina.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara, mamici si pitici!
Sunt "la zi" cu cititul, dar scriu mai rar ca nu prea avem noutati. Daria e mai bine cu respiratia ei, vad ca isi face efectul cu aerosoli. Dar recunosc ca va scriu si ca sa ma laud cu poze nou-noute (acum cateva ore le-am facut). Iata piersicuta mea AICI

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si +31 cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am vrut sa spun "isi face efectul TRATAMENTUL cu aerosoli", desigur...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si +31 cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Miruna draga de tine multumumesc mult.Eu gastrita o am de ceva an, in timpul sarcinii cu Phillip s-a declasat urat si am stat in spital.Atunci mi-au recomandat endoscopia, dar au considerat ca nu e 100% necesar in momentul respectiv, si am tot amanat stiind in ce consta .Acum ma gandesc ca si arsurile astea au o legatura cu gastrita.Of.

Am facut o mancarica cu limba, a iesit excelenta.Am baut si putin vin rosu si acum plutesc

Mergi la inceput

Doamne Doniro ce tarancuta frumoasa ai...pana si opincute are...m-a topit toata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, de piersicuta ta!
babee, imi amintesc cat de cumplit m-am simtit cu arsurile in sarcina, gustul acela permanent de fiereram tot timpul cu bomboane mentolate, desi nu-mi placeau;poate scapi dupa tratamentul homeopat;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cristinica pupam si noi!
Babee eu am facut vreo 5 endoscopii la viata mea daca nu mai multe si ma invatasem cu ele, nu sunt chiar asa rele dar cred ca nu e necesar sa faci acum asa ceva si eu stiu ca mai toate gravidele au senzatia aia de arsura. Asa cum a zis Miruna pilorul adica legatura aia dintre stomac si esofag nu se mai inchide ca lumea din cauza de hormoni de sarcina care dau relaxarea si incetinirea tranzitului intestinal si refuleaza sucurile gastrice din stomac care te ard pe esofag . Bysko am zis bine?

Doniro mai da' ce tarancutza costumata ai tu acolo, ce va mai distrati!

emilia cu 26+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bulinuta, ce rau imi pare! Sanatate multa si lui Rares si mamei tale. Nu stiu ce sa zic, dar nu iti poti lua concediu cat sta mama ta in spital? Ca asa, sa gasesti pe cineva repede sa stea cu copilul, e destul de greu. Offff.... Sanatate multa!
Eu sunt un pic suparata ca azi noapte Toni a facut febra out of the blue, fara nici un alt simptom. I-a scazut dupa nurofen dar vad ca acum iar are. O tin sub observatie si sper sa nu mai faca.
Doniro super dulce Daria! Ce costum fain iar opincutele sunt bestiale!

Merg sa incerc sa o culc ca e mataita daca nu prea a dormit azi noapte!
Mada cum iti mai este?

Mergi la inceput