PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
norocuta spune:
Salutare la livada,
Buli, Mada-mxm multa sanatate!
Babee la arsurile mele din timpul sarcinii tonele de inghetata mergeau la fix.
Multa sanatate celor mici, si noi cand racim racim "in grup"!
Cat despre zapada...hai sa-ti zic mi s-au facut fluturi in stomac cand ai povestit. Urasc iarna si frigul, dar placerea de a face oameni de zapada e de neuitat. Le puneam cravata si palarie, Doamne si nu faceam numai unul, umpleam gradina bunicilor...Ce vremuri!
Lushk bine ai revenit! Cu frigul asta...mai povesteste ce mai face micul tau.
Bysco au mai ramas XX zile
pana la examen. Sa stii ca sunt aici si fac galerie
. Spor la invatat!
Ieri l-am tuns pe Nour si din "rusu' lui tati" sotul meu nu il scoate. Ba mai face si misto de mine si imi spune ca in aceeasi noapte a nascut o rusoaica, cica era in rezerva vecina...si ma intreaba "oare o fi copilul nostru?".
Glumeste, daca nu as avea poze cu el cand era mic (copie 100%) cred ca il luam in serios
.
norocuta spune:
deniro

pentru micuta tarancuta, nu au si astia un emoticon MARE sa spuna omul cum trebuie ca ii place ceva
.
Mami cu doi lei paralei
MissJJ spune:
Buna fetele!
Roxana mai mai ce fetita frumoasa aveti voi acolo. Ce fain ii sta in costum national.

Ptiu, ptiu sa nu va deochi. E o dulce.
De unde ai gasit costum pe marimea ei si opincutze? Ca si noi vrem sa luam la fata daca mergem acasa si tre sa luam unul de maramu' si unu de moldova, ca na sa aiba de ambele, fara discriminari.
Genie imi pare rau sa aud ca a facut printesa febra.
sa nu fie nimic grav si sa treaca repede.
Ms de intrebare ma simt mai bine de dormit reusesc sa dorm nu ma odihnesc perfect ca ami tusesc si etc da e mult mai bine comparativ cu zilele trecute cand ziceam ca dau coltul.
Atata tot ca fata ma omoara cu trezitul al ora 6 e belea nu stiu ce sa ii fac, si culmea ca inainte a tinut-o asa da nu mult si apoi dormea klumea de seara pana dim pe la 7-8 chiar si acuma la 6 e in picioare.
E inca intuneric afara si ea nu vrea deoc sa doarma si nici nu o pot culca mai tarziu ca nu rezista si chiar daca sa zic reusesc tot asa se scoala.
La noi e asa de urat si frig afara urasc vremea asta ploua si bate vantul, vreme urata si mohorata.
Nici nu putem merge nicaieri ca e prea frig si ud.
Asa ca ne plictisim in casa. Ca si fata de la vremea asta nu e tare dornica de joaca e mai molesita asa.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bysko spune:
D aEmilia ai dreptate, dar problemele astea cu stomacul sunt pacatoase, ca de cele mai multe ori simptomatologia poate fii ambigua.
Probabil ca lasi totul dupa nastere, dar Gabriela sunt mai multe examinari pe care poti sa le faci- endoscopia e cea mai relevanta, mai ales ca ti se paote preleva si tesut gastric pentru ex. histopatologic- sa vada exact despre ce este vorba. Acum nu vreau sa te sperii
- si pentru Helicobacter pilory - asta e foarte pacatos ca se asociaza cu o rata crescuta a ulcerelor si se poate transmite si la copii- se crede ca astia micuti care il iau de mici au o incidenta mai mare a ulcerului gastric. Bla-bla. Multe studii- cert este ca acum nu poti face prea multe- dupa sa iei taurul de coarne
- ce naiba, tu mamica curajoasa sa fii speriata de un tub?
MissJJ spune:
Lushk ma bucur ca mai intri sa ne zici una alta mai vino cu povesti despre electric baby.
Norocuta ms de urari.
Norocuta si eu iubesc zapada si tin minte cum faceam oameni de zapada in gradina cu tata. Aici e firg da nu ninge si tare as mai vre sa ma fie uscat seara si dim cand te trezesti si tragi perdelele sa fie totul alb plin de zapada copacii incarcati. Vai ce frumos mai era cand eram mici.
Sper sa prindem zapada cand mergem in baia mare sa vada si fata zapada. Oricum ea nu o sa mai simta iarna asa cum o simteam noi si ce frumos mai era dar oricum macar sa vada ce e aia.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bysko spune:
Norocuta
- as vrea eu sa fi ramas mai mult,. dar vineri plec la Bucuresti si duminica dimineata e taierea capului
- acum sunt in faza de insomnii si reprosat ca de ce nu am fost constienta de importanta examenului.
De-abia astept sa treaca- cu bine, cu rau nu conteaza- numai sa treaca odata ca m-am saturat!
crissa71 spune:
Doamna C: multumim!pupam zarzarelul mofturos!
Buli:Sanatate multa!Am auzit de virusul asta dar prea multe detalii nu stiu!Poti sa-mi dai?!Lasa ca va faceti voi bine!
Fetelor noi iesim putin pe afara...
Azi i-am dus caca la proba...pt. copro...maine trebuie sa ma duc iarasi pt.coprobacterioligic...desi daca ia biseptol nu stiu daca o iasa ceva!!
N-am mai ajuns la alt doctor...sotul meu nu e de acord...zice ca-l traumatizez...!!Sa las copilul sa-si revina...
Mai dai miroase caca ceva ingrozitor...oare poate fi de la biotics?!
Febra n-a mai facut dar tot nu sunt impacata...ce o fi fost?!
Problema e ca e a doua oara cand face febra asa mare combinata cu diaree..desi am citit ca in orice afectiune poate face diaree...
Oricum a facut febra cu diaree in acelasi timp cu euptia dentara...dar n-a fost numai atsta..!
Mada: ma bucur ca esti mai bine...
In fine..
Va sarut pe toate...
Ne auzim mai tarziu!
Lushk spune:
Mada, Norocuta, multzumesc de reprimire!!!
Acum abia ne-am intors de-afara...a dormit puiul meu 2 ore...Sa vezi chef de joaca acum...
Ce sa povestesc de electric baby??? tot electric a ramas
...n-are stare o clipa...deja cand e liniste ma intreb ce traznaie mai face
...as actualiza cu niste poze dar cred ca nu mai stiu cum...incerc da` nu promit ca-mi iese...poate daca vreuna dintre voi are timp imi trimite si mie un PM sa-mi zica...
poop
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE
zis "Electric Baby"
Mihaitza 8 luni
Genie spune:
Salutare!
Am aflat si eu ce are piersicuta mea bolnavioara: rosu in gat si in urechi, mai mult in cea dreapta. Offf...mi-a dat niste picaturi + nurofen cu panadol alternativ 3 zile si vedem cum este. Daca nu trece va trebui sa-i dau ospamox. Eu sper sa treaca fara antibiotic. Ii dau si un remediu homeopat din ora in ora, sper sa o ajute. Nu prea papa, dar e de inteles daca o doare gatutul. Asta e. Concluzia: nu scoateti copii afara pe vant puternic. Ieri a fost si frig si vant, nu stiu ce mi-a trebuit sa ies din casa.
Mada ma bucur ca sunteti mai bine si tu si fata, aveti grija de voi!
Bysko, facem galerie pentru tine! Bafta la examen!
anasia spune:
genie, multa sanatate; stii, dr mi-a recomandat sa-i pulverizez cu tantum verde in gat inainte de masa , sa poata manca; tot asa, nu putea sa manance, plangea de foame, nici macar laptele nu mergea, cu tantum sa stii ca fost mult mai bine;
bysko, 
pt examen!!!
azi am iesit si noi afara, frigut, da nu mai putam sta in casa, imi vine sa ma urc pe pereti;
bulinuta, of, sa va faceti bine si mama la fel!
lushk, te duci la albumele tale, si deschizi un nou album, dai upload si selectezi ce poze vrei;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica