PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Observ ca din ce in ce mai multe piersicute sunt bolnavioare.Sanatate multa multa si aveti grija ca tare rau e.

Norocuta pai si mie la Rebecca tot cu tone de inghetata imi trecea.Culmea ca la PHillip n-am avut niste greturi, nici arsuri, sarcina nemaipomenita.In schimb durerile de stomac ma terminau.Cum ai tuns copilul de l-ai facut rus?

Bysko chiar ma gandeam saptamana trecuta ca se apropie termenul si ai examenul.Bafta multa si nu te mai gandi atata.Vorba ta:cum o fi sa fie, da-l si vezi tu.Mie mi se intampla ca atunci cand mergeam la examen cu inima indoita ca parca nu invatasem atat cat ar fi trebuit, picam fix pe subiect si luam nota mare, si la unele la care ma strofocam de innebuneam , luam nota mai mica.Sa fie cu noroc
<Si m-oi duce sa fac endoscopia aia, c-am fost delasatoare

Pe mine ma doare putin si burta, am luat 2 magneziu dar daca nu ma lasa dau o fuga la spital.Am visat urat azi noapte, nu cred in vise dar m-am intristat.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Anasia multzam` numai ca eu uitasem cum sa le pun la semnatura...sper ca a iesit ceva...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lushk, nu le-ai facut publice; cer parola; mergi la profil personal, la semnatura;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

genie bine ca ai fost pe faza si deja ai tratament. Multa sanatate Antoniei!

babee mai intai ai grija de "voi" si sper sa nu fie nevoie de spital azi.

Apoi Nour este blond, da' blond rau de tot si l-am tuns scurt (cu foarfeca din cauza ca el urla si la mixer darmite sa-i fi pus masina de tuns in cap) incat arata din nou ca un bebelus .
Asa a fost si tatal lui si bunicul, iar in timp au devenit bruneti, chestie foarte ciudata pentru mine. Eu sunt satena si nu am pe nimeni blond, nici macar in neam.

Daca fac poze zilele astea il "postez".

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Scuze...neuronul e de vina....cred ca acum e bine

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) www.shutterfly.com/share/pictures.jsp" target="_blank"> POZE zis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Hop si eu..
Nu prea mai am timp de nimic...dar tot v-am citit putin. Noi am fost in weekend la munte...ca am sabatorit 5 ani de la casatorie, fara Alexia. A fost zapada...tare...tare frumos mai ales ca am dormit 2 nopti intregi cap coada! O sa pun si pozici!
De unde fetele creioane cerate..please help...ca alexia a scris peretele, canapeaua si cum prinde un pix scrie tot ce prinde. Degeaba ii dau unul ce nu scrie...nu ii place. Si Alexia tot agatata de piciorul meu...rareori mai sta singurica si ma innebuneste cu cartile..imi arata incontinuu sa ii zic ce e acolo sau imi arata ea ce stie. Are 2 carti de povesti mari cartonate cat ea de mari si nu le lasa nicicum. Jucariile nu o prea intereseaza foarte dar cartile si revistele n-a innebunit efectiv, sta cu nasul in ele all day. De cum se trezeste cartea e primul lucru la care se duce! Sa nu ma uitati cu creioanele cerate....de unde si cum. Va pup si promit ca mai revin!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Larissa, creioane cerate gasesti la librarie.La fel si Dari, e foarte pasionat de carti si de 'citit' din ele, avem multe cartonate, cu animale, povesti, povestioare si e super incantat de ele.
Si noi am fost duminica la Ranca si a fost super frumos, zapada maaare, ninsoare, super. Pe Dari l-am lasat cu mamaia cateva ore cat am lipsit noi (ca eram la socrii de o cateva zile), nu am avut curaj sa-l iau ca suntem dupa Priorix si mi-a sa nu faca complicatii, asa macar daca face febra stiu de la ce este.

Vroiam sa va intreb: mai este cineva care alapteaza si nu i-a venit inca ciclul? ca eu incep sa-mi fac probleme

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Larissa, nice to hear from you! Asa cum spunea si Dariana, creioane cerate sunt la librarii dar ai grija sa iei din alea safe pt copii mici, adica non toxice.
Acum am reusit sa o culc pe Antonia, facuse febra 39, i-am dat Nurofen, sper sa aiba o noapte linistita!
Sabina, voi ce mai faceti?
Sanatate tuturor!
Ma duc si eu la somn ca sunt rupta de oboseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetele ieri nu am intrat sa va salut ca am luat si eu rotavirus de la rares...rasu-plansu...m-am simtit atat de rau ca abia am ajuns acasa de la servici...azi sunt mai bine
tot ieri i-a prins bunica-mea mana lui rares in usa si i-a strivit un deget a fost taica-su cu el la spital, i-au facut radiografie...nu e rupt dar e strivit...zice ca o sa fie ok in cateva saptamani...imi vine sa o iau pe campii...le-am zis ieri ca daca nu o sa vin acasa intr-o zi sa stie ca am luat-o razna pur si simplu
mada, cristina, babee, bysko, criissa, anasia, genie si ca sunteti alaturi de noi...conteaza mult
sapatamana viitoare o internez pe mama si cred ca o sa imi iau si eu o zi libera, una sotu si restul de 3 o sa vina matusa mea...sper sa fie bine
doniro mama mama ce tarnacuta super am vazut
bysko eu iti tin pumnii si va fi bine sunt convinsa
babee eu am avut un ulcer cu nisa mai in tinereturi si am tinut regim strict un an de zile, daca vrei imi zici si iti scriu pe PM ce aveam voie si ce nu sa mananc
sanatate multa la toate piersicutele bolnavioare

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa,am crezut ca te-ai intors la munca; am luat creioane cerate de la diverta, sunt mai multe firme, da nu prea am gasit daca e safe pt bb sau nu; prin urmare dupa ce s-a tot jucat, am prins-o ca roade la ele, asa ca le-am confiscat;
bulinuta, lasa ca ne-am prins si noi degetele in usa, ba din greaseala i-am si muscat unul, imi tot indesa paine pe gat si n-am deosebit coaja de deget

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput