PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
chiara.2005 spune:
Mada_mxm pentru eliminat puroiul din gat eu stiam de gargara cu apa cu sare. Can neplacuta dar da rezultate..
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Eu parca sunt mai ok dar tot calcata de tren ma simt, f scursa de energie abia ma ridic din pat si asta tre sa o fac in timp incet usor ca daca ma misc brusc ma ia cu ameteli si greata oribila.![]()
Azi noapte parca am dormit putin mai bine nu excelent dar oricum numai ca fata s-a trezit palngand pe la 12 si nu am mai reusit sa o adorm pana pe la 2 am tot negociat cu ea patul sau caruciorul si cam nici una nu ii convenea.
Pana intr-un final am convins-o ca e mai bine in pat si a reusit sa adoarma si la 6 dim era in picioare.
Am luat-o cu mine in pat si am mai stat intinsa ca nu ma pot trezi asa deodata de cand cu sarcina imi ia ceva timp sa ma adun. Acuma sper sa fiu ok in timpul zilei sa rezist pana vine Flo acasa.
Acuma ma chinui sa pap ceva ca ma cam doare stomacul daca zilele astea nu prea am papat nimic, greu si asta de facut da ma stradui. Ok fug sa fac un dush poate ma mai inviorez si ma simt mai om si revin mai tarziu.
Inca o data multumesc fetelor pt mesaje. pupici
Stefania ia ceva paracetamol vreo 2 zile unu la 8 ore vezi cum te mai simti sa nu fie vreo gripa sau ceva care debuteaza mai incetisor. Poate sa fie si de la sirop nu poti merge la farmacie sa ii intrebi ca sa eviti spitalul? Aici daca mergi la farmacie te sfatuieste excat ca medicul si iti da daca poate sa iti dea ceva fara reteta.

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
anasia spune:
buna!
multa sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor bolnavioare!
ioana81, sa va fie de bine la casa noua!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Ieri a nins, era ca in povesti.Astazi e liniste, dar de miercuri se asteapta zapada mare.Sincera sa fiu de-abia astept, Phillip e incantat si deja pregateste ochi si nas si maini ca sa facem om de zapada in curte.
Am niste arsuri de nu pot respira.Singurele momente in care nu am sunt cele in care mananc.Nu conteaza ce, mancare sa fie
.Atat am mancat ieri si astazi ca simt ca imi vine sa si vomit, asa ca e o combinatie fericita intre arsuri si senzatia asta.
Ma gandesc ca la Rebecca a fost asa rau si a avut mult par, de data asta cum va fi?Ii fac direct codite impletite
.
Sanatate multa copilasilor si mamicilor si sa aveti o saptamana frumoasa.
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Bysko spune:
Gabriela asa deci? N-am avut greturi, in consecinta copchilul a iesit cam fara par! Data viitoare sper sa am greturi ca sa avem si noi de codite![]()
Fetelor, mamicilor va urez insanatosire grabnica!
andreea25 spune:

am putin timp pana ma apuc de mancare si am zis sa dau o raita ![]()
mamaluidavid pai dc ai doar temperatura fara alte jene poate esti la ovulatie
.nush dau si io cu parerea
asa sa va zic de silueta mea ,ca am fost la control de 15 luni.9 kg si 77 cm dar este sanatoasa.ea ia constant in greutate ,e vioaie ,n are nimik
.tre sa facem si noi luna asta priorixul si deja ma ia groaza ca stiu cum face in noaptea dupa vaccinuri
.
ca vorbeati de mutulici: a mea nu zice mai nimik pe inteles.si eu ma uit la ea si ea la mine si ii zic nu intelege mama,ma tot chinui dar tot nu inteleg a a a la ce se refera desi le iau pe rand
.si prinde imediat ,ce vede aia face.asta nu e bine .l a vazut pe tasu ca a bagat o mufa de la casti in televizor ,binenteles ca nu s a lasat pana nu a reusit si ea.
cand sunt in bucatarie imi tot zice pe limba ei,dete ,iete,da,op...si eu dau s aies si ii zic ei hai iesi iesi si ea repeta esi esi.
aaa si binenteles la masa ..e jale .si mancarea trebe pasata .nush ce o sa ma fak cu ea.aveti idei cum sa o invat la masa sa vrea bucati? ca in rest ea mananca sticsuri,biscuiti,paine ,cascaval...
asa de mezelurri si prajeli mai vorbeati.eu ii mai dau cascaval si sunca ,rar ,si prajit ii mai dau cartof prajit cand mancam noi,dar la fel rar.si ii mai fac omleta cu branzita care ii si place.
m am cam intins ,asa ca fug sa fac papa.
o asteptam si pe LUSHK sa ne mai povesteasca despre miki duracell ![]()
pupici
mami si cu Ari(4 august 2006)
Babee spune:
Bysko asa se zice, ca de la arsuri s-ar trage....dar cine mai stie?
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
MissJJ spune:
Babee bafta in lupta cu arsurile.
Vai si eu cat m-am mai chinuit cu arsurile si fata tot nu are par mult asa ca la mine nu se verifica teoria.
Ce fain ca la voi a nins, vai sper sa fie zapada in ro sa vada si fata si sa fie asa ninsoare ca-n povesti.
Eu am reusit sa fac un dush si acusi pun si printesa la nani si ma bag si eu la un somnic daca reusesc daca nu macar sa stau intinsa sa ma odihnesc putin ca am o multimea de rufe de spalat azi si nu e vb de spalat ca le spala masina da scoate-le intinde-le gaseste-le loc la toate pe calorifere si tot asa. Ca na daca mi-a fost asa rau zilele astea cine sa faca? Si acuma s-au adunat un munte de rufe, praf peste tot tre sa si aspir le iau pe rand ca nu pot multe deodata da tot tre sa fac ceva ca e prea mizerie si eu urasc cand e dezordine si mizerie.![]()
Si ca sa ma laud mi-am luat samb telefon nou.
Adik mi-a luat barbatul ca m-a vazut asa deprimata cu boala asta ce-a zis hai sa ii iau mobil nou poate ii mai trece si minune a mers.
Acu am ce butona si am si minute deci nu se ma incarca factura la fix, ca am dat o multimea numai pe tel pe mobile ca in rest is gratis toate avem gratis si cu 36 de tari din europa pe fix asa ca pot sta la taclalele linistita ca nu ma omoara barbatul cand vine factura la telefon.
Gata fug sa vad ce face prima tura de rufe si sa ne pregatim de nanitz astia micii.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Muuh spune:
Babee cunosc atat de bine senzatia de arsuri si greata...Eu am scapat cu tratament homeopat si nu are legatura cu parul ci cu faptul ca iti apasa pe orificiul care desparte esofagul de stomac si astfel acidul gastric te arde.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Ioana81 spune:
Buna!
Noi suntem pe pasat la pranz ca altfel nu mananca. Adica mesteca dar se enerveaza si nu mai vrea. Deviza lui fimiu e mai bine mort de foame decat sa mestec. Noi avem mari pb de vreo luna cu mancarea. SUntem certati rau. Ii fac de toate si nu vrea nimic. Mananca borcanele. Am incercat sa ii dau mancarea gatita in borcanele si nimic, am zis ca e psihica chestia. Il astept sa creasca. Asa ca Andreea nu te impacienta. Uite de exemplu azi fimiu a baut 50 ml lapte de dimineata, la 10 - 2 danonino si acum doarme. Se va trezi la 16 cand cu chiu cu vai va manca o supa. Eu il las ca in unele zile mananca in altele nu vrea.
In sfarit a inceput si vla sa vorbeasca, zice de toate stalcit, dar macar incearca.
Andreea, Anasia multumi de urari. 
Ma duc la un somnic si eu ca tare-s obosita.
Ioana si bebe Vladimir
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!