PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana81 spune:
Cristinik am vazut ca ai disparut in ceata...dar te iert. De venit in parc om mai veni la primavara ca ne-am facut destui prieteni, sau va mai asteptam prin herastrau. Multumim de urare! Ah si nu iti face griji cu Lucu ca si Vla e la fel. Noi aici la apt avem tacamurile si farfuriile pe sus, de fapt totul e pe sus, pe jos avem paine sucuri si alte chestii care nu ranesc. SI noi desenam cu carioca, si noi stam agatati de picior, si sapam in ghivece[:d], ah si sa nu uit inca culegem apace domne!!!!! Ce misto ca Lucu se joaca in casuta, Vla nici nu se uita la ea. De la inceput nu i-a placut.
Pe Vla l-am facut pachet ieri la bunica-sa si am facut toata ziua treaba sa mai aranjez pe aici. Acum ma bag la un film, deci somn de voie!
Andreea mai traiti???? Mai ziceti ceva!
Va pup!
Ioana si bebe Vladimir
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
crissa71 spune:
Fetetlor va pup dulce...
Va multumesc mult de tot la toate pt. sfaturi si pt. gandurile bune!!
Suntem mai bine...
Noapte buna!
Va sarut!
Noapte buna.
julax spune:
mada_mxm,nu poti merge la urgente,ca esti insarcinata,acolo nu ai prioritate?Sper sa iti treca totusi cat mai curand.
crissa71,ma bucur ca sunteti mai bine,eu abia am reusit sa citesc din urma.Am avut si eu cu Alex probleme mai bine de o saptamana si desi ii dadeam sa manance orez la greu,nu il hidratam suficient.Fetele au dreptate.I-am dat hidrasec si gesol(saruri de rehidratare) si acum suntem ok.Si cartoful copt cu sare e indicat pe langa ce am mai vazut scris.
Julax @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
crissa71 spune:
Julax:sarumana!
Mada:eu stiam ca laptele nu se bea cand te doare in gat, sub nici o forma!NU faci decat sa intretii infectia...laptele e mediu propice pt. virusi bacterii!!Poate de-asta nu-ti trece!Eu asa zic sa mai intrebi si tu...de faza cu laptele!Sanatate multa aveti grija de voi!(
Noi suntem mai voiosi azi...dar am ragusit f. tare...se poate sa fie vreo infectie pe faringe- laringe?!Oricum caninii sunt super umflati si sus si jos!!Si am slabit f. mult...intr-o zi si noapte de scaune moi si dese (cam 7)..incredibil ce repede pot sa piarda in greutate..Ma chinui cu el de cateva luni cu mancarea si facuse si el ceva bulanase, trecusem putin peste 10 kg..acum intr-o zi s-au dus!!Incredibil!
Maine as vrea sa ma duc si la un alt pediatru...sa vad daca o sa reusesc..sper sa mergem spre tot mai bine!
A..era sa uit..am voie sa-i dau dovlecei cu branza la cuptor?!Scaune moi nu mai are de 2 zile..ia biseptol, biotisc si hidrasec..?!
Doaman C: cand ai timp spune-mi si mie ce teste de alergii i-ai facut si cat te-au costat?Tare mie frica, ca pe aici nu se prea fac?pupici
Va sarut pe toate si va doresc sanatate multa!
Genie spune:
Mada multa sanatate si sa iti treaca cat mai repede! Stiu si eu un leac babesc dar asta e daca te doare in gat si tuseseti. Nu am retinut daca tusesti. In fine, ti-l spun: iei o telina si o tai pe din doua, apoi ii scobesti miezul cam pe jumatate si pui inauntru o lingurita de zahar. Acoperi cu ceva si lasi peste noapte. Dimineata bei sucul care se strange acolo, e foarte bun pentru tuse. Pentru durere de gat si eu stiam faza cu cartof taiat felii si apicat pe gat. Avand in vedere ca e deja puroi acolo, cred ca totusi cel mai bine ar fi sa te vada un doctor. Sanatate multa de tot si ai grija de tine!
Crissa, ma bucur ca sunteti mai bine! Daca nu mai are scaune moi, eu cred ca nu-i nicio problema daca ii dai dovlecei. Ceva teste pentru alergii stiu ca se fac la Medicover, te poti uita si pe site-ul lor la laboratoarele Synevo. Dar cel mai bine sa ne zica Cristina cum au procedat ei ca si pe mine m-ar interesa.
Azi fii-mea a fost foarte maraita. Am fost si noi la mama si dupa masa de pranz desi pica de somn nu a vrut sa se culce si pace. Urla si la mine si la ta-su si la mama si pe jos si in pat, asa ca ne-am imbracat si am plecat. In doua minute a adormit in masina si am reusit sa o dezbrac acasa fara sa o trezesc. Adevarul e ca azi noapte s-a cam trezit destul de des iar pe la 2 mi-a cerut pa-pa. Ea care nu a mai mancat noaptea de o gramada de timp, azi noapte a papat un biberon de 200 ml.
Restul fetelor, pe unde umblati?
Cristina_Ioana spune:
Genie si Crissa, eu i-am facut toate analizele si testul de alergie la Medlife. Pediatra lui Luca lucreaza si acolo si ea ne-a bifat pe formurul ala tot ce era interesata sa afle: alergie la paracetamol, ibuprofen, componenti din lapte si alte kestii...sunt f multe alimente pe care le poti bifa, si zmeura, mure, capsuri etc. De ex Luca e alergic la alune, seminte, nuci, arahide si tot ce mai e in gasca asta. Plus la o componenta a laptelui. Analiza asta a fost fro 3 mil parca...sau 4, nu mai stiu sigur...oricum mult, dar macar stim cum stam. Dureaza cam 2-3 sapt pana iese rezultatul. Nu stiu daca analiza se mai face si in alta parte.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
andreea25 spune:
ioana 

mai traim
.ma bucur ca sunteti instalati la casuta cea noua.mai da ne detalii ,poze ..chestii ![]()
nu am citit decat capitolul asta,si asa pe sarite
mada eu stiam de ridiche neagra in loc de telina( cum zice genie) si inca o reteta cu galebenush de ou( crud) pui miere si lapte fierbinte si freci bine .bei compozitia ,dar stiam ca e mai buna ptr tuse.sanatate multa!
pupici la livada,tre sa mi adorm printesa (care nu doarme nici la ora asta
) si sper sa revin maine la o cafelutza ![]()
![]()
mami si cu Ari(4 august 2006)
MissJJ spune:
Fetelor va multumesc mult la toate pt mesaje.

Tot rau imi e tot ma chinui nu zic ca si fata e rau saracutza, ziua nu are pb se joaca cuminte vrea sa pape dar noaptea e f rau. Aseara eu am reusit sa dorm sus si saracul Flo a facut noapte alba cu fata. A reusit intr-un final sa o adoarma in carutz in sufragerie si el s-a culcat pe canapea langa ea si cand dim pe la 2 a vrut sa o mute in pat ca transpirase in carucior ca sta numai pe spate si sa se puna si el in pat sa doarma fata a adormit ok dar la 5 si 27 s-a trezit si nu a mai dormit si a coborat el cu ea jos si eu am dormit oleaca. Dar nu va zic ca azi noapte m-am trezit la 2 cand a adus el fata sus si am vrut sa ma ridic cin pat si n-am reusit m-a luat cu ameteala si greata de am zis ca nu ajung la baie f f rau aveam iar febra am bagat iar paracetamol si m-am chinuit sa imi desfund nasul si sa atipesc la loc. De dormit am dormit dar nu ma odihnesc deloc. Deci am senzatia ca dorm pe pietre asa simt perna nu am pozitie si ma frasui mereu mai si transpir o groaza.

Maine sun la medic sa imi faca programare ca in stilul asta mor incet. Nu zic ca nici mancare nu pot manca nu am pofta ma doare stomacul si am incercat diverse feluri mi-a facut Flo dar mi-e greata si nu le pot manca. Am trait cu banane si iaurturi.![]()
Julax la urgente puteam sa merg dar nu am vrut eu sa merg pt ca merg acolo sg ca Flo tre sa stea cu fata si stau vreo cateva ore bune sa astept sa ma vada cineva ca am prioritate daca sunt gravida numai daca e caz legat de sarcina pt ca atunci ma duce la antenatal, dar asa ma tin la urgente cu restul si dureaza mult plus ca inainte stateam in Londra si mergeam rapid spitalul era aproape de noi luam taxi da acuma ca sa merg la spital tre sa merg in alt oras si e n departe dar oricum destul. Asa sa merg cand nasc si la cate un control merge ca iau trenul si e destul de usor da sa chem salvare sau sa merg eu cu taxi noaptea si sa stau cu orele acolo in sala de asteptare e prea mult mai ales ca is si gravida si am si greturi si acolo la cate mirosuri sunt si cati oameni care mai de care.
Uff hai ca m-am plans destul ma duc sa ma mai chinui sa dorm inca o noapte. Vai urasc cand vine noaptea tocmai ca stiu ca atunci mi-e mai rau si nici nu ma odihnesc.
Pupici!
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
mamaluidavid spune:
Buna fetele!
Mada multa sanatate!
Nici noi nu suntem foarte bine,Patricia de 2 zile nu a facut kk deloc,cu toate perele ce i le-am dat,nici nu stiu ce sa ii fac.
Am stat si m-am gandit ce putea sa provoace asa ceva, de vreo 2 saptamani a inceput si faza e ca si David cam tot de pe atunci e constipat,el face zilnic dar foarte tare,se screme pana ii dau lacrimile si iese o bila
Singurul motiv pe care l-am gasit este un sirop pe care l-au baut amandoi acum 2 sapt jumate fiidnca erau raciti. Sirop prescris de pediatru, bineinteles.
Alta schimbare nu am facut,aceeasi mancare o mananca si mi se pare ciudat ca amandoi sa se constipe in acelasi timp. Oare se poate sa fie din cauza siropului? Prospect nu am sa citesc,e preparat in farmacie.
Oare sa merg zilele astea la spital sa intreb doctorul,sambata pe 16 avem programare la vaccin si ma gandeam sa ii spun atunci,mie sa nu ia alte boli daca mergem in zi obisnuita.
Nici cu mine nu stiu ce se intampla,de 3 zile am febra,nu foarte mare ,oscileaza intre 37,5 si 38 ...fara nici un alt simptom. Eu ma simt foarte normal,nu ma deranjeaza nimic.
Din greseala am descoperit,sambata era Patricia maraita,cum face cand are febra asa ca i-am luat temperatura. Eu de obicei cand nu folosesc termometrul un timp indelungat verific pe mine,sa fiu sigura ca imi arata corect. Ei Patricia nu a avut febra,in schimb eu am ramas socata cand am vazut ca aveam 38 
Ce poate fi? Sper sa nu ma imblonavesc,asta mi-ar trebui ![]()