PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
crissa71 spune:
Fetelor va rog dati-mi idei ce sa-i gatesc sa-i placa si sa manace!!
Sunt disperata...ieri am stat toat ziua in bucatarie...mucilagiu...nu...mere si banana coapta...nu...branzica cu banana coapta ...nu...paste cu branzica...nu...suopica cu legume si carnita...nu...
azi i-am facut ciorbita de curcan cu legume...si orez cu morcovi si pui la cuptor...poate vrea...
Daca nu vrea...innebunesc!!
Nu stiu ce sa-i mai fac!
Dati-mi idei!
Genie spune:
Offf Crissa, ce rau imi pare! Nu prea stiu ce sa-ti spun sa-i faci de papa, incerca orez cu legume, carne de vaca fiarta sau pui, morcovi fierti ( a mea e fan morcovi, ar manca non stop) Sincer eu nu cred ca poate fi alergie din moment ce nu i-ai introdus nimic nou. Pentru scaune ce ti-a dat sa-i dai smecta sau ceva mai puternic? Poate fi intr-adevar de la sunca, mie mi-e tare frica de mezeluri, nu poti stii ce contin intr-adevar. Stiu ca putina branza sarata mai face bine in astfel de cazuri, paine prajita, d-astea. Sanatate multa si da-i sa bea si ceauiri de menta, oricum trebuie hidratat bine. Si daca nu isi revine nu ezita sa mai ceri o parere de la alt doctor, cine stie.
Te pup si multa sanatate!
Ioana81 spune:
Crissa multa sa natate ce sa zic. Nasol moment. Noi ziceam de canini. La fiecare am avut cate ceva. La ultimul a facut o diaree de o saptamana, ca nu mai stiam ce sa-i dau de mancare. L-am tinut numai pe lapte, orez cu morcovi fierti. Nan fara lactoza al meu nu vrea nici sa-l pici cu ceara.
Si Vla mananca cascaval, dar mezel niciodata pana la cel putin 3 ani. Dar ii plac napolitanele (si ii dau f rar asa de gust).
Gata ne-am mutat si noi la casa noua, adica apartatment. Noi ne-am acomodat destul de repede. Mai greu cu Vla. Noptile face urat cand se trezeste. Cam atat despre noi.
Ioana si bebe Vladimir
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
doniro spune:
Cristina, cand a avut Daria probleme manca la greu sticksuri (sunt indicate in diaree, pt ca strang burtica), ii mai placeau pastele cu branza de vaci. A, si ceai de menta sau apa plata macar, sa se hidrateze, sa nu ajungeti doamne fereste ca noi la perfuzii...
Va tinem pumnii sa se faca bine!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si +31 cu Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
Muuh spune:
crissa nu-i mai da nimic la modul cel mai serios. Un copil la varsta lui poate rezista o zi fara sa manance nimic. Eu cred ca saratele, grisine, sticksuri o sa manance. Dar hidrateaza-l, din belsug, da-i sa bea ceai si apa cat vrea.
emilia doarme foarte bine piticul nu iti face probleme. Programul meu si a lui Alexei este cam asa: dimineata dupa ce sta pe oala, citeste o carte apoi ia carpa si mopul si se face ca face curat, urmeaza aspiratorul cat ii fac eu micul dejun. Indiferent de vreme la 11 cel tarziu iesim afara pentru minim o ora. Somn de pranz si apoi inca o ora afara iar apoi in casa ne jucam cu animale, ii construiesc eu o casuta dintr-un cearceaf si ne ascundem acolo, el se joaca cu animalele. In timp ce eu pregatesc masa de seara el se joaca cu linguri, teu, castroane, carpe in fine tot ce gaseste prin bucatarie dar fara sa ma implice si pe mine in jocul lui daca eu ma intind prea mult cu gatitul cere o carte si sta pe scaunelul lui si se uita pe ea sau ia o surubelnita si mestereste pe la usa. Inainte de masa urmeaza o runda de fatea ascunselea sau cum se scrie, de harjoneala etc, daca am fost afara atunci ne punem pe desenat, eu cu carioca el cu creioanele de ceara.Dupa masa ne jucam iarasi cu animale, lego, jucarii cantatoare si ce mai avem prin dotare. In unele dupa amiaze ne intalnim cu fetele din parc la cate una dintre noi acasa.
doniro sanatate multa si micutei tale.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
MissJJ spune:
Crissa imi pare rau sa aud ca sunteti asa bolnaviori. Pupici sa va faceti bine repede. Cu mancarea nu te stresa si nu il forta ca nu va papa ii e rau si degeaba te chinui cu mancarea daca accepta bine daca nu nu, important este sa stea hidratat asta e cel mai imp, ceai suc apa orice lichid care il bea este ok. Rezista ei si fara papa si a mea a fost bolnava si nici nu a vrut sa pape vreo sapt abia abia bea un sfert de bibe de lapte deci e normal. Si tie cand ti-e rau f greu papi. Nu stiu daca in ro sunt la farmacie da aici sunt saruri de rehidratare pt cazuri din astea de diaree sau voma si se dilueaza in apa is cu arome de fructe si se recomanda sa ii dai cate putin la fiecare 10-15 min ca sa ajute organismul sa se rehidrateze, aici se cheama Dioralyte.
Eu creca am reusit performanta de a raci nu stiu cum ca nici nu am iesit din casa zilele astea ca e tare frig si urat si in casa e cald da uite ca am reusit si asta asa ca ma duc sa ma intind pe canapea sa bag niste ceai si lamaie ne mai auzim maine. Pupici!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
leistra spune:
si noi pe aici sa semnam condica
crissa, imi pare rau ca cel micut e bolnavior, eu zic sa nu il stresezi saracu cu papica, poate e din cauza ca nu se simte si el bine, dar cum zic si fetele e bine sa il hidratezi dandu-i ceiut, multa sanatate
balenica mea papa tot, eu mai fac si prajit, dar daca ei ii dau altceva, se infige tot la farfuriile nostre in cele din urma, si biscuitii ii plac, e servita si cu bomboane pline de coloranti daca sunt pe la soacra-mea sau vreo vecina, ca astia isi indoapa cu orice copii, mezeluri le dau fara masura si maioneze, sosuri, eu am o ciuda pe ei, ca se uita ca la ciori daca zic ceva
adevarul e ca papa orice, nu refuza nimic
in ce priveste jucatul, ne harjonim si noi cu ea, sarim, facem tot ce vrea, cu lego, plimbam pe bebe in carut prin cartier, puzzel, face cu mana de micuta, recunoaste toate animalele, stie cum face avionul si auto, e plimbareata, ce mai, favoritele ei sunt cartile, asta a si luat prima data la mot, le recunoaste aproape pe toate si e linistita cand ii rasfoiesc cate o carticica, ca ii rest e ca un vierme
in ce priveste somnicul, o culc inainte de opt seara si se trezeste in jur de sapte, iar dupa-amiaza doarme cam doua ore, deci ma declar multumita la acest capitol
multa sanatate piersicutelor bolnavioare
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
MissJJ spune:
Buna fetelor!
E 6 dim si eu nu am inchis un ochi, am in gat o infectie de toata frumusetea, nu pot sa inghit nu pot sa dorm am baut lapte cald ceai etc fara prea mult success. Nu stiu cum am sa scap si de asta ca ultima oara cand am facut asa ceva a trebuit sa fiu operata ca sa imi indeparteze puroiul ca imi acoperea tot gatul. Am verificat acuma si pe internet prospectul de la amoxicilina ca stiu ca se mai da amoxicilina pt diferite tratamente in sarcina da scrie clar sa se evite mai ales in primul trim. Fara antibiotic nu stiu cum o sa imi treaca, ca normal la mine si cu antibiotic bia trece. Ma gandeam sa merg la med de fam de aici da stiu ca nu imi da nimic pt gat zice ca lamaie si miere si etc da la ce pete de puroi am in gat nu stiu cum o sa treaca asa.
Si ca sa fie meniu complet si fata este racita. Tuseste si se tot frasuie prin somn. Eu nu mai vb ca imi simt capul cat un pepene si gatul ma doare de innebunesc.
Sorry da simteam si eu nevoia sa ma plang cuiva ca efectiv simt ca mor de durere. Aveti ceva idei din astea babesti pt gat? Comprese cu ceva sau mai stiu eu ce din astea???
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Ioana, sa stapaniti sanatosi casuta!!!! Scuze pt zilele trecute ca am disparut brusc, mi-a crapat netu'
Si acu' adica ne-ati parasit si din parc???????????? Io cre' ca Vla d-aia tipa noaptea, de doru' lu' Lucu
Miruna, fff misto programul vostru, as veni si io sa ne harjonim Luca nu are mereu kef sa se joace singur, din pacate, are mom cand sta numa'agatat de piciorul meu sau al Ninei, dar fiind doua il abureste una din nou ca sa termine treaba cealalta.
Ne-am luat din Sellgros o casuta, ca si noi faceam diverse improvizari, e dintr-un fash ceva f misto colorata si desenata si ne mai jucam si noi acolo. Am dat fro 30RON pe ea
Crissa, sanatate multa, imi pare rau ca aveti pb
Mada, baga ceaiuri cu miere si lapte cu miere la greu. Dar vezi sa nu fie fierbinti, ci calde. Pup fata si burtica
Babee, mi-a ramas in cap ce ziceai tu cum se joaca piticii tai, cum se ciocnesc si rad, cred ca nu e poveste, cred ca e intr-adevar misto sa fie doi, sa se joace vreau si iooooo!!!!
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1