PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Muuh am primit niste carti de la fratele meu...si...uite ce mai poza!

Mie imi pare ca seamana mult cu Alexei peste un timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani celor ce isi sarbatoresc ziua numelui astazi, va multumesc si eu de urari.

Ieri am facut testul de glicemie provocata, ii multumesc lui Doamne Doamne ca a iesit bine si nu sunt probleme(la Rebecca am repetat testul, s-au temut sa nu fi facut un diabet gestational).Apoi mi-a fost cam rau, e destul de greut sa bei glucoza aia pe stomacul gol si sa stai asa ore intregi.

De aniversarea de astazi-a mea-Rebecca a primit cadou-patut.I-am cumparat unul alb de la Ikea, l-am montat si aseara a dormit prima oara cu Phillip in camera.M-am tot trezit si m-am uitat la ea dar a fost totul bine, dimineata s-a trezit si a asteptat cuminte sa ii dau laptic.Mi se pare brusc asa mare....

Ai mei rar mananca ceva prajit, noi facem mai mult gratar sau gril.Cartofii prajiti la noi in casa se fac de maxim 3-4 ori pe an, snitele mai mananca Phillip, dar Rebeccai ii dau doar natur.Ea mai vede mai nou ciocolata sau bomboane la Phillip si mai primeste cate putin de pofta.Prajiturile de casa ii plac multe, dar la ele pun zahar din fructe ca e mai bun.

Legat de somn, ea se trezeste la 7 cu noi toti, doarme maxim o ora pe la 10, iar de la 13 inca doua ore maxim, iar seara la 9 e in pat pana dimineata.

Activitati avem destul de multe.Iesim afara dimineata si ne plimbam, dupa amiaza daca ploua nu mai iesim, dar ne jucam.Am scos de la cutie un joc de la Little People si sunt amandoi incantati, desenem, pictam, facem aplicatii din hartie, construim cu lego sau facem puzzle.Insiram margele si ea le poarta, capsam hartii si aruncam cu confetti(ca doar dam cu aspiratorul apoi, nu e o problema) si...se mai gaseste cate ceva de facut.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Gabriela ce distractie este pe voi.Imi pare asa de rau ca Busra nu are veri de seama ei(de fapt nu are deloc), ca ltfel se dezvolta cu copii in preajma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, mersi mult de incurajari, am facut deja prima sedinta de aerosoli; a mers destul de bine, a stat cuminte in fata calculatorului si s-a uitat la filmuletele in care e ea protagonista :)
La multi ani uram si noi sarbatoritilor de azi!
Emilia, ref orele de somn si eu zic ca doarme bine piticul tau; Daria doarme asa: de la 21 la 7; 2-3 ore in timpul zilei.
Legat de activitatile noastre, nici eu nu stau numai cu ea, adica imi fac treburile linistita, ea de regula sta in camera unde sunt si eu si isi gaseste de joaca (se joaca cu bidoanele goale de apa, cu sticle goale, rar cu jucariile ei). Numai cand e in alta camera si e f liniste ma duc sa o verific, pt ca sigur "experimenteaza" ceva nou si mi-e teama sa nu se raneasca sau sa strice ceva, dar pana acum nu s-a intamplat. Cand ma ocup exclusiv de ea, ii place mult sa se uite pe reviste (eu ii explic ce e pe fiecare pagina si apoi incepe ea sa dea singura paginile si sa zica in limbajul ei ce vede). Ma gandeam si eu sa ii cumparam un joc interactiv, ceva, dar cred ca s-ar plictisi imediat...
nico, ref greutatea din timpul sarcinii cred ca ai dreptate, nu e neaparat relevanta pt greutatea cu care se va naste bb, asa ca nu ma mai stresez :)
Mada, cu spitalizarea o sa incerc tot posibilul sa o evit, pt ca stiu prea bine ce inseamna...
Hai ca prea m-am intins si nu are nimeni timp pt balivernele mele, dar e tare bine cand va scriu, parca ma mai descarc.
Doar noapte buna va mai zic!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si +31 cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

mai fetelor si eu sunt de parere ca nu trebuie sa aiba tot ce isi doreste, dar eu am ajuns sa manac de fata cu ea doar ce este permis si pentru ea pentru ca tipaa de se invineteste la fatza cand vrea ceva...si rpefer sa nu mai mananc. vad ca bere nu a cerut inca
voi sa nu credeti acum ca mananca copilul meu un snitel...il tine in mana si rupe din el si da pe jos....
noi defel nu prajim nimic, nici macar cartofi prajiti, insa snitele nu resim sa renuntam la ele...
mada eu am luat mai putin dar nu le-am dat jos....
cum ai reusit sa dai atatea kg jos?????
emilia de la varsta asta cam toti dorm doar o data pe zi...e mare lucru ca doarme 3 ore
despre activitati nu pot sa zic nimic pentru ca eu prestez doar seara dupa work, cand ii dau s apape masa de la ora 6, o schimb, ff rar iesim si afara... si ne uitam pe carti, bagam cuburile in cutii, o spal, ii dau iar sa paep si asta e timpul petrecut cu ea.
in weekend iesim afara sau eu gatesc si ea se plimba cu tati.
oriucm nu stam nonstop de ea...mai bagam si noi un ochi la tv, mai intindem o rufa...
referitor la facut cu mana, pa etc eu nu ma mai bag in discutii pentru ca bianca mea face foarte multe lucruri de foarte mult timp , de ex cu mana face pa de la 9 luni, iar acum la 1 an si 3 luni spune foarte multe chestii si intelege tot si e super scumpica.
danseaza in functie de fiecare melodie pe alt stil....
cred ca depinde si de firea fiecarui copil
iar noi ma stat cu ea de vorba si ii citeam povesti si ii aratam poze de pe la 4-5 luni cand nu se misca nicaieri
iar faptil ca m-am intors la munca a fost benefic pentru noi, ca am avut mai multa rabdare cu ea......revin..nu am citit tot

nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Roxana
stai linistita si scrie aici putem sa te ascultam, tu nu vezi cat scriu eu cateodata?
Nico eu am venit din spital cu 83 de kg in primele 3 sapt am ajuns la 73 fara prea multe eforturi ca nu prea puteam papa oricum cine stie ce si eram cu fata stresata vai ca sa ii fac vai ii bine asa vai nu stiu ce plus am avut de umblat destul de mult pt certificat si etc asa ca am avut activitate. Apoi nu s-a mai dus nimic jos pana nu m-am apucat de dieta am tinut superdieta si am scazut iar pana pe la 64 apoi m-am oprit si apoi am incercat din nou cu dieta si am ajuns pe la 58-59 dar dupa aia ne-am agitat cu mutatul si am mancat mai mult take away si reasy meals si am pus la loc vreo cateva kile asa ca acuma am pornit cu sarcina de la 61-62 ca oscila greutatea. Acuma nu stiu exact cat am vreau sa merg sa fac un dush cat se joaca fata cuminte pe aici si apoi ma cantaresc. Sper sa nu ma sperii...
Gabriela voi va distrati nu gluma, bravo voua asa e frumos.
Legat de jucatul cu bebeii a mea nu prea vrea sa ne jucam. Adik daca mergem langa ea la nivelul ei sa ne bagam in seama se enerveaza, nu ii place ca le pun eu jucariile nu stiu cum sau ceva. Are si momente cand vrea atunci vine singurica la mine sau la noi si ne arata si ne explica sau din astea. Sg lucru care il facem impreuna e reviste si carti ii place sa dea paginile si tre sa le dam impreuna ca daca nu is atenta ea din dorinta de la rasfoi le cam rupe. Si ne mai jucam prinsa sau ascunsa asta cand n pregatim de baitza inainte ne jucam prin camera o dezbracam la bulanasele goale si la pampers si ea se ascunde de noi si noi facem cucubau sau merg in patru labe dupa ea si ea fuge si rade de numa. Restul zilei fac si eu ce treburi pot prin casa daca mi-e rau tare sau ceva mai stau intinsa pe canapea si ea imi mai explica ce face vine imi mai da un pupic se mai alinta iar pleaca. Asa e destul de independenta se joaca sg f frumos nu o deranjeaza ca nu esti acolo non stop.

Hai ca fug la dush ca mai tarziu nu mai apuc sa fac pupici revin!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Distractie aseara:eu stateam pe canapea si citeam, tati cu laptopul in brate, Phillip si Rebecca pe sub masa se ascundeau.Iesea unul chitaia celalalt, se baga celalalt chitaia cel ce iesea de sub masa.La un moment dat radeam de rasul lor ca asa amuzant li se parea....Se fugaresc prin casa, plimba fiecare cate un bebelus in brate si se amuza cand se ciocnesc...e nebunie uneori.
Eu v-am spus ca mi-am retrait copilaria cu ei, m-am coborat la mintea lor si mm-am distrat.N-am fost niciodata de atatea ori la circ, la Zoo, n-am sarit in pat ca stricam arcurile, acum nu-mi mai pasa-sa se rupa.
Mai zicem uneori:ce parinti au si copiii astia ai nostri, se baga sub patura si se hihilesc.Si lista ar putea continua

Mai fetele cu bebe la purtator, eu v-am mai spus candva sa nu va faceti griji de kg.Mie putin imi pasa cate am pus acum, vreau sa fie bebe sanatos si sunt atenta ce mananc ca sa isi ia bine vitamine si tot ce trebuie.La Rebecca am luat o singura luna Elevit, apoi am renuntat pentru ca suplimentele nu au rol mai bun decat mancarea sanatoasa.Concentrati-va asupra sarcinii si lasati grija kilogramelor!

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Babee, mare dreptate ai cu kg in sarcina... Fina mea a fost obsedata pe parcursul sarcinii, se masura in fiecare saptamana cu centimetru la burta, la brate, la coapse. O credeam nebuna si chiar i-am zis......
Am uitat sa va dau o veste ffff mare: (daca ar fi sa ma iau dupa fii-mea) voi deveni BUNICA!!! Daria mea, maimuta mea de 1 an si 4 luni, isi ridica bluza, se mangaie cu mana pe burta si zice "beebeeee". Serios vorbind, e logic sa creada ca are si ea un bebe acolo, devreme ce pe bb din burtica mea il iubeste mereu (ma pune sa imi ridic bluza, pana vede burta goala, ca altfel nu se pune), iar tati are o burtica destul de proeminenta incat sa o induca in eroare pe fata...


Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si +31 cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Felicitari mai bunicutzo! Scumpa de ea.
Eu ma duc sa pun printesa la nani ca deja e rupta si sper sa atipesc si eu putin sa ma odihnesc ca degeaba dorm noaptea ca nu siu de ce atata ma frasui si deloc nu ma odihnesc, deja si nu am nici 3 luni macar.
Uff am fugit pupici revin mai tarziu!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

ceau fetelor!
Si noi am lipsit motivat...in primul rand saptamna trecuta am dat cu capul in calorifer rau de tot...am facut doua cucuie imense...m-am speriat rau de tot...si am ost cu ochii pe el ca pe butelie cateva zuiel.!
In al doilea rand, alaltaieri noaptea pe la 1, a inceout sa planga rau, sa faca febra..si asa a tot tinut-o pana ieri...!A facut si diaree..si frisoane si urlete...am facut noapte alba!
Faza cea mai tare a fost cu un termometru de ureche pe care am dat 2,5 mil in vara care imi arata incontinuu nu mai mult de 37,5 C, iar el ardea si avea frisoane!!
L-am dus sa mi-l schimbe...dar dureaza...si am ramas cu din ala de bagat in cur...iar Cipi nu sta nici l-a pus pampersul dar sa-i mai bagi ceva!!
Am fost la doctor...cica enterocolita cuplata cu eruptie dentara!!
Adevarul e ca de vreo 2 saptamani nu ne mai intelegem cu el iar caninii sunt f. umflati...auzisem eu pe undeva ca astia sunt cei mai naspa!!
Posibil sa fie si din vcauza mea ca i-am dat piure facut cu o zi in urma...si i-am mai dat si niste sunca de pui de cumparata evident!
Asa mi-a mai facut si-n vara...cand din pricina unui medic fricos am ajuns sa ne internem!!A fost groaznic...
In fine...iar regim, iar nan fara lactoza...iar frica cat casa..
Faza cea mai naspa e ca nu prea vrea sa manace nimic...decat paine prajita si carnita uneori...si a slabit destul de mult...e palid si are momente cand nu se tine bine pe picioare!
A...era sa uit, acum vreo 2-3 saptamani i-au iesit pe fata doua puncte rosii si pe una din urechi...nu le-am dat atentie eram convinsa ca sunt muscaturi de tantari!!Cica nu...are alergie la ceva!!!Sper sa pot sa-i fac ceva teste sa vad de la ce ar putea fi!
Adevarul e ca am cam exagerat cu untul, cascavalul si Almetet!!
In rest nu -iam introdus ceva nou...plus sunca aia de pui..dar asta e introdusa acum dupa.
POate fi de la Almette?!
Asa ca...ne iertati ca am lipsit...tineti-ne pumnii sa fie totul bine pana la urma si sa fie doar caninii de vina!
Daca mai am timp va mai tin la curent!
"La multi sarbatoritilor de ieri!"
Astept sfaturi, idei...orice suport e bine venit!
Scuze ca m-am intins atat!
Va pupacim!

Mergi la inceput