Mamici de noiembrie- decembrie (116)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

ramo, felicitari pt bebelina...
chiar ma uitam dupa tine sa vad ce s-a mai intamplat.

curaj si succes celor care sunt pe ultima suta de metri.
pupici!

_
19+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Raluca, ti-am vazut pozele si micuta Mara e asa frumoasa !

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, ce bebei frumosi aveti: Stefanut, Mara, toti care sunt pe email-ul comun. Au fost ei mai puturosi (ca au iesit greu), dar sunt frumosi foc. Ma gandeam dupa ce nastem toate, poate facem un album virtual cu toti bebeii. Poate e vreuna mai priceputa pe aici si stie cum sa faca chestia asta. Eu nu prea le am (am doar idei ). Ma gandeam sa punem cate o poza cu noi gravidute si langa o poza cu bebelul. ce parere aveti?

Roxxy 36+Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

multumim de aprecieri..acu mamica e tare subiectiva, of course..
le mai si ziceam alora din salon..bine, asa pe dupa cires..nu ca ai lor ar fi urati..da ca al meu e cel mai frumos..:):)

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

da, ar fi o idee excelenta ca atunci cand trecem la odiseea scutecelor sa avem fiecare un link la o poza cu mamica si bebelusul (desi e discriminatoriu fata de tatic...)

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani! Stefania de Ana-Cami si Stefan de Victo!
La multi ani si pentru mamicile si taticii sarbatoriti astazi!!
Eu m-am trezit foarte tarziu ca este sarbatoare astazi. Am si spalat dar nu se pune ca erau hainute noi si doar le-am dat asa prin apa.
Mihuta si eu sunt din Giurgiu si nasc la Giulesti. Trebuie sa declar copilul la Primaria sectorului 6, unde se afla si spitalul.
La mine e un pic mai complicat ca nu suntem casatoriti si vreau sa trec copilul pe numele lu' tati....

adra_bell 38+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

Mihuta multumesc pentru aprecierile despre Mara. Bineinteles ca si mie mi se pare frumoasa ca doar e a mea. Eu tot caut sa-mi dau seama daca seamana cu fratisu' dar din pacate nu am prea multe poze cu el cand era asa mic. Ce sa faci, pe vremea aia nu era atata belsug de tehnica si IT. Daca nu v-am spus mai am un baiat pe nume Matei in varsta de 9 ani. Si pentru ca lui taicasu' i s-a parut ca a crescut prea repede si ramane casa fara copii a mai vrut o fetita. Si uite ca i-a reusit.
Cu baia ce sa zic. Eu am nascut amandoi copiii la Municipal si mi-au zis ca pot sa le fac baie din prima zi. de altfel si ei le faceau in spital.
Iar Mara s-a nascut cam micuta (2.750g) si cadita e cam mare inca. Dar crestem noi repede pentru ca suge cu spor de ma doare sanul cand trage la inceput de vreo 10-15 ori, apoi o lasa mai moale.
Sper sa mai sortez niste poze si sa le pun pe mail mai pe seara cand imi pleca flacaul la bazin si sunt mai libera.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cami si Adina, multumesc mult de raspunsuri
M-ati mai lamurit cum e cu colul permeabil...
I-am vazut pe Mara si Stefanutz, sunt superbi, sa va traiasca !!!
Totdeauna ma impresioneaza cind ii vad asa mici in brate, cum stau acolo total dependenti de mamici si de dragostea lor...iar poza cu Mara in cada e tare faina, doamne, cit de mici pot fi ....

------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Fetele, pe unde sunteti? Stati la caldurica, nu?
Frumosi bebelusi se nasc la odiseea noastra...sa dea DD sa fie toti la fel de frumosi si sanatosi!
Cuscra, tu pe unde bantui?
Mai fetelor, io ramasei in lucul lui BB cu poftele de Cola...saracul tati, abia venise si el, l-am pus iar sa iasa, sa-mi ia o sticla

Valentina 34+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 27 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Vali, mai sunt si eu co COla, nu te teme... Dar imi fac singura restrictie la max. 0,5l pe zi, ceea ce e putin, o cafea are muuult mai multa cofeina, deci nu-i fac probleme. SI beau Cola Zero, deci fara zahar.

Azi are Jasmina o serbare la gradinita, de Sf. Martin (11.noiembrie), e dragut: merg pe strada cu niste lampioane facute de ei, cu lumanari, canta niste cantecele si dupa mancam niste biscuiti (facuti tot de copii cu educatoarele la gradinita) siun ceai (uneori punch).

Deci ma pregatesc, poate pun niste poze diseara, sunt asa de scumpei copilasii!

Adina 33+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput