Mamici de noiembrie- decembrie (116)
Raspunsuri - Pagina 8
vali_delide spune:
Adina , abia astept sa vad pozele...distractie frumoasa la serbare si sa ne-o arati pe Jasminuca!]pup]Si pe tine,si pe burtica!
Ce liniste e pe aici!...eu stau si citesc despre alaptat de cateva ore si cand obosesc, trec la obiceiuri si traditii (eu sunt olteanca si la noi e mai complicat, ca trebuie sa avem si moasa si nasa).Asta pt. ca incerc sa mai tin cont, atat cat pot, de vechile obiceiuri si sa ajut intr-un fel sa nu se piarda, chiar daca multora deja li se par absurde si depasite.
Hai, ca ma apuca filozofia!
Valentina 34+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 27 de zile
pufulet74 spune:
Adina, distractie si te asteptam cu poze!!
Vali, unde citesti, link-urile care le-ai trimis la un moment dat?
Eu as vrea sa citesc de imbaiat da inca nu m-am apucat, ati gasit voi ceva bun?
Sau numai mie mi se pare complicat?
------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
mihuta spune:
io cred ca am o solutie, sa ne luam toate (care nu avem) webcam, ca sa ne si vedem si sa aratam ce facem cu copilul...apoi sa cerem parerea, e bine sau nu...
Pufule, tot asa permeabila esti ?
38s + Sophia
vali_delide spune:
Pufule, despre alaptat citesc tot, incepand de aici:http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24479&whichpage=1
Ai sa vezi ca e muuuult de citit, dar si de invatat!
Ce vrei sa afli de imbaiat? De ce ti se pare greu?
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 27 de zile
pufulet74 spune:
Tot permeabila .. :))
Acuma culmea, daca stau cuminte is f vagi durerile alea ca de ciclu si spatele dar cum ma ridic si fac orice efort ma apuca iar
------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
vali_delide spune:
Pufule, uite, am gasit si despre baita lui bebe...ai ce sa citesti
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=79270&SearchTerms=prima,baie
AMR 27 de zile
pufulet74 spune:
Super Vali, mercic, citesc de zor !
Problema mea din background de fapt cred ca e legata de faptul ca imi e frica ca e asa de fragil, cum il tin sa nu ii fac rau la caputz, etc ...
No, probleme grave, ce sa va zic .. :))
------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
pufulet74 spune:
SI eu vreau sa ne descurcam si singuri, si ma tot stresez sa fac sa fie bine ..
Oricum, si eu vreau sa ii fac baita imediat, adica cu f putina apa, sa nu ajunga buricutul in ea, dar parca mi se pare mai simplu
------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
vali_delide spune:
Nu ai de ce sa-ti faci probleme, crede-ma! In primul rand isi va spune cuvantul instinctul matern,vei vedea....eu am facut baita la mai multi bebelusi, chiar dupa iesirea din spital, si m-am descurcat f. bine, chiar daca nu erau ai mei. Daca ti-e teama, cateva zile, pana iti revii fizic si pana prinzi curaj, poti sa rogi pe cineva apropiat sa te ajute, dar eu cred ca nu e cazul.
Uneori ne vom minuna singure de cat de multe lucruri stim, fara sa ne fi invatat cineva...
AMR 27 de zile
ralucis spune:
Uitati si aici ceva f interesant despre alaptare, mai darama niste mituri care circula printre mamici. Sper sa va fie folositor, din pacate i l-am printat si finutei mele care a nascut la finele lui august, dar se pare ca ori nu l-a citit, ori nu a inteles mesajul, pt ca a trecut bebele pe alimentatie mixta la o luna de la nastere, in conditiile in care ii avea f f mult lapte.
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=106154&whichpage=1