Mamici de noiembrie- decembrie (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare si de la noi

LA MULTI ANI !!! tuturor care isi serbeaza astazi ziua.
FELICITARI NOILOR MAMICI.

Pussi curaj si sa va ajute DD sa fiti bine !

raportam si noi doua ore cu contractii( azi-noapte), dureroase, la 8 min ....am facut un dus, am stat cuminte si am asteptat sa vad daca cresc in intensitate...dupa ce au trecut doua ore si ma gandeam sa sun dr , au inceput sa se rareasca si sa fie mai putin dureroase asa ca sunt tot acasa....cu contractiile mele obisnuite....si parca nu mai am rabdare.

ENI 37+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

PUSSI, TE ASTEPTAM CU PRINTESELE!!!! MULTA SANATATE SI SA AVETI PARTE DE O NASTERE USOARA!!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+ Ioana
AMR 25 de zile pana la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

M-am uitat la pozele cu Iasmina, George si Mara, ce bebelusi frumosi avem, nu? Abia astept sa-l tin si eu pe al meu in brate.

Sambata si duminica suntem la cursul de pregatire pentru nastere (uit mereu cum se cheama pe romaneste...). Suntem tare curiosi, si asa avem in sfarsit ceva timp sa facem ceva impreuna si sa ne bucuram de ultima perioada de sarcina.

Aseara nu m-am simtit bine cu burtica. BB s-a intors si era cu capul indreapta, picioarele in stanga, si simteam ca-mi crapa burtica (fiind si destul de lung deja, are vreo 46cm). Azi e mai bine, am impresia ca s-a intors inapoi... Trebuie sa-mi fac si o lista cu ce intrebari vreau sa pun la curs, sa nu uit! Daca vreti voi sa stiti ceva despre nastere sau ultimele saptamani de sarcina, sau chiar despre ingrijirea lui bb (si asta face parte), spuneti-mi ca le pun pe lista!
Stefi, ma bucur ca bb e bine. Tu despre ce curs vorbesti si de ce sa fie prea tarziu?

Adina 33+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu una apreciez foarte mult experienta voastra de mamici, pentru ca sfaturile voastre sunt intotdeauna pertinente si documentate.

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by adinag

BB, si cum exact ti-ai schimbat alimentatia? Adica ce mananci si ce nu? In comparatie cu inainte.

Adina 33+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

pai adina mi-am adaptat alimentatia pt alaptat, am renuntat la multe "placeri"

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cami, si eu tot numa 5 kg am slabit dupa nastere.bine, eu nu am luat multe, asa ca nu ma stresez.
mey..ia sa vad si io pozele si sa vi-l trimit si pe prichi meu..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cred ca suntem mai ceva ca ciorile si [puii lor...vai ce frumosi sunt bebelusii nosrti, nu??????

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Vai ce frumusei sunt Stefanut si Mara !

Raluca, ce mica e Mara in cadita ! Tot de asta avem si noi, abia acum imi dau seama cat de putin spatiu o sa ocupe bebita !

Mamici, voi ati facut baita la bebelusi inainte de a le cadea buricul ?

38s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Aveti niste bebelusi absolut superbi !!!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

La multi ani, Mihuta!
Si multumesc mult pentru parola si pentru ca ai trecut-o pe Mara la bebeii nascuti in octombrie.
Am pus poze aseara pe mailul comun. Sunt doar 3 pentru ca trebuie sa le micsorez si inca nu am avut timp.
Fetelor care au nascut recuperare rapida si sa va traiasca bebelusii si sa fie cumintei.
La mine deocamdata nici nu se simte ca am bebelus. Mara mananca si doarme si... cam atat. Mai astept catev zile sa faca 2 saptamani sa vad daca incepe sa o doara burtica. Pana acum nu a plans decat dupa baita pentru ca nu mai avea rabdare sa o imbrac. Ea voia direct la san.
Voi la cate zile stiti ca ii cade bontul ombilical? Eu desi mai am un baiat am uitat de 9 ani. Dar parca i-a cazut intr-o saptamana. Mara are 10 zile si inca mai are buricutul.

Pussi bafta si nastere usoara. Nu trebuie sa te ingrijorezi. Tustele tale o sa fie bine. Fina mea a nascut gemene tot la 34 de saptamani si au fost mai micute decat sunt fetele tale si au crescut fara probleme. Sanatate la toate trei.

Raluca

Mergi la inceput