Mamici de noiembrie- decembrie (116)
Raspunsuri - Pagina 5
Anne_Ma spune:
Salutare fetele!!!
MIHUTA, LA MULTI ANI!!!!!!
RAMONELLA, FELICITARI!!!!!!!! SA-TI TRAIASCA BEBELINA!!!!!!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
35+ Ioana
AMR 25 de zile pana la cezariana
Anne_Ma spune:
Astazi am implinit si noi 35 saptamani. Suntem mari, nu?
35+ Ioana
laura1713 spune:
LA MULTI ANI, MIHUTA!
LA MULTI ANI TUTUROR MIHAELELOR SI GABRIELELOR!
Felicitari, Anne_ma, pentru saptamanile implinite!
Laura 39+ Rares
laura1713 spune:
Pussi, curaj, o sa fie totul bine pana la urma! te asteptam sa ne povestesti cum e cu doua printese in brate!
Laura 39+ Rares
Anne_Ma spune:
quote:
Originally posted by laura1713
LA MULTI ANI, MIHUTA!
LA MULTI ANI TUTUROR MIHAELELOR SI GABRIELELOR!
Felicitari, Anne_ma, pentru saptamanile implinite!
Laura 39+ Rares
Multumim frumos!!!! Nu mai am rabdare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35+ Ioana
mihuta spune:
Ralu, eu personal cred ca nu ar fi necesar de nimic in plus pentru doctor la recoltarea celulelor stem, dar tu stii mai bine. Acuma depinde si de cat ai de gand sa dai.
Anacami, eu am inteles ca trebuie sa declar copilul in Bucuresti, urmand sa depun celalalte acte (pentru alocatie, trusou, etc) la primaria de domiciliu. Daca dureaza 2 zile sa obtin certificatul de nastere, inseamna ca neaparat trebuie sa ajunga sotul vineri sa o declare. Buna idee cu verificat ce au trecut pe certificatul constatator...
38s + Sophia
mihuta spune:
Multumesc de urari, se pare ca suntem numai 1.200.000 de sarbatoriti azi !
38s + Sophia
Lala_D spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi ! ( intru si eu si puiul meu pe lista ).
Stiti ceva noutati de la pussi ?
Azi am intrat in prenatal
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!
adinag spune:
Creem, Darleena, Ramo - felicitari pentru nastere si va doresc bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Pussi, ai incredere si va fi totul bine! Vei reveni curand acasa cu doua Tuste sanatoase si frumoase! Ne gandim la tine si te vom sprijini mental!
Flory, cum a zis si Cami, col permeabil inseamna ca e moale, si nu se poate spune cat mai dureaza. Poate merge repede, poate sa mai dureze zile intregi, o saptamana... Dar fii sigura ca iti vei da tu seama cand va fi de nastere. Nu degeaba se spune ca nu se nasc copii (natural) fara contractii pe care sigur le simti! :-)) Tu dupa cum vad inca nu ai contractii regulate, deci mai dureaza.
BB, si cum exact ti-ai schimbat alimentatia? Adica ce mananci si ce nu? In comparatie cu inainte.
Mie parca vad ca-mi va merge ca la Cami cu slabitul, si nici eu nu ma mai pot vedea. Offf...
Cami, chiar sunt curioasa cum vor evolua lucrurile cu Sebi si "sulioala" lui. Am emotii si cum va fi cu Jasmina. Ea deja este cam cu toane si are cateodata zile tare dificile, in care nimic nu-i bun. Oare cum va fi dupa? Nici nu mai vrea sa se joace singura. Primul lucru ce-l face dupa trezire este sa inceapa un joc imaginar, eu sunt x si tu esti y, si vai daca nu vrei, se pune pe plans. Si dupa gradi continua, pana noaptea la 10. Fara sa-mi lase vreo pauza (doar fff rar), si ma exaspereaza!!!
Ralucis, multumesc mult! Stiu cum mi-a fost mie la prima sarcina si incerc numai sa dau mai departe ce am invatat pe propria piele... Si in ce priveste lamaia, sunt absolut de acord cu tine si Lala, nu este recomandata la bb-i, este foarte rea pentru sistemul lor digestiv. Si suchitul nu deranjeaza bb. Inteleg grijile mamicilor, Jasmina a inceput sa sughita vreo 3 ore dupa nastere, asa de tare, ca taticul eis-a speriat si a chemat o asistenta, care a inceput sa rada...
Deci, nasteri usoare si revin mai tarziu!
Adina 33+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)