Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )
Raspunsuri - Pagina 3
ariel_7000 spune:
buna fete! n-a ca m-am dus mai devreme la echo, ca al meu sotzior lucreaza in afara bucurestiului si ii era frica ca nu ajunge la timp la cabinet, asa ca a sunat sa reprogrameze si spre bucuria mea a obtinut o programare azi:)))
am mers cu totii de manuta, cu alexutza in frunte...azi a fost super cuminte toata ziua, ca am santajat-o ca daca face fite la somn si mancare nu merge sa-l vada pe bebe...
la cabinet a inceput sa miaune ca vrea "sa o vada pe surioara" ei, taica-su ii spune sa aiba rabdare ca imediat "il vede pe fratior", eu muream de ras si ziceam ca imediat e bebe gata:)))
si a venit dr. ecografista (tare dulcica a fost) si da-i cu sonda, gadila bebe, a descoperit in final un guguluf de 17 sapt si 4 zile (cu 1 zi mai mult decat stiam eu:))), cu greutatea de 213 g :)))), absolut totul normal. ne-am amuzat copios cand l-am vazut pe guguluf ca sughita si ca se scarpina la nasuc, si-a pus manuta pe ochi si i-a reconstruit mutrita si ne-a facut o pozica in 3 d:))) si cam atat a avut bebe de oferit azi...
asa ca, urmeaza episodul urmator, cu acelasi protagonist, care inca ne fenteaza si nu ne spune cine este.i-am respectat nevoia de intimitate si il vom lasa in pace pana la vreo 22 de sapt.
m-am bucurat enorm cand dr. mi-a zis ca placenta s-a mai ridicat si ca ea este foarte optimista in privinta asta.
m-a necajit sotiorul, cand i-am zis ca Theo nu vrea sa ne spuna daca e EA sau El....mi-a zis ca totusi el nu vrea Theo, ca ar vrea alt nume. m-am bosumflat si l-am intrebat la ce s-a gandit, sa-mi dea sa aleg, iar el mi-a raspuns ca nu stie, ca ce atata caz, ca un nume se alege in 5 min.!!!! ufffff, e clar ca barbatii sunt alta specie...eu toata viata am visat sa am un sau o Theo si un sau o Alex. faza cu alex am bifat-o, dar cu Theo cum ramane????
macar ma bucur ca nu s-a luat de Mihai(ela) ca iesea cu scantei! si cred ca numele asta il vrea si el (cu toate ca la inceput a comentat si pe tema asta....pe tatal lui il cheama mihai si cand a auzit ce nume vreau eu, mi-a zis ca facem ca-n clanuri, cu Mihai JR???)....cert e ca mai devreme mi-a pupat burtica si i-a zis La multi ani lui bebe:)))
si ca tot sunt aici, LA MULTI ANI!!!! drage mihaele si mihai, drage gabriele si gabrieli! sa aveti o viata frumoasa!
deci, despre TT - l-am facut la spit jud. ilfov, fost titan, unde voi naste. costa 130 ron, raspuns intr-o sapt.
mai multe detalii pe:
http://www.medicina-materno-fetala.ro
am dat site-ul, pt ca sunt si unele articole ffffff interesante.
sovi, am avut mari probleme cu calciul, asa am aflat ca am prb cu tiroida. nu asimilam Ca cu toate ca am facut intravenos timp de 4 luni....ajunsesem la spasmofilie si tetanie musculara. oribil!!!
tare as vrea si eu la intalnire....dar am niste cevauri stabilite pt sambata si nu stiu daca rezolv. daca voi reusi sa scap....poate vom veni si noi.(eu si guguluful). mai vedem...
ufff, mai am 1 sg zi de libertate.trebuie sa ma bucur la max. de ea, ca de vineri inapoi la scarbici, intentionat nu am pus ghilimele:))) sper sa treaca repede, am cateva fete dragi acolo imi voi lua toate zilele de co (28 la numar, apoi prenatalul), asa ca dupa calcule, din 14 ian. raman la caldurica, fara sa-mi mai amarasc viata prin metrou si ratb:)))
va pup si fug la nani....iar ma culc tarziu, ca azi m-am indopat cu somn toata ziua.:)
dar nu mai am mult, pt ca din ianuarie vreau sa raman acasa....
alexutza 4 ani si 17+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
cami33 spune:
LA MULTI ANI RANDUNICILOR SI RANDUNOILOR CARE ASTAZI ISI SERBEAZA ZIUA ONOMASTICA!
SA AVETI O ZI FRUMOASA IMPREUNA CU CEI DRAGI!
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 18+Luca
clauclau spune:
Neata si de la mine randunici, mi-am facut o gurita de cafea, vad ca m-am invatat sa beau cate-o jumatate de cescuta dimineata. Parca ma simt mai bine.
Anyway, supararea mi-a trecut, o sa mai fac figuri doar de fata cu el, sa-l mai zgandar putin...
Maine dimineata ma duc la doctor, nu stiu daca singura sau cu husband. Habar n-am cand se intoarce ca nu l-am intrebat si nici nu-l intreb!
Sovi, mama, a plouat rau la mine aici ( in Titan ). E adevarat ca nu a tinut mult, dar a fost puternica. Hai , nu te supara pe sot, vorba lui Naty, bine ca e vorba de mancare, nu de altceva. O sa slabesca el la un moment dat, sunt sigura. O fi ceva in atmosfera de ne cam iritam cu sotii asa...
Ariel, felicitari pentru intalnirea cu bebe, foarte bine ca i-ati respectat intimitatea! O sa se arate data viitoare cu siguranta. Ce draguta e Alexutza, cum voia ea sa o vada pe surioara!
Rox, acum am inteles, credeam ca e vorba in total de 7 kg si chiar nu mi se parea mult. Nu stiu ce sa facem, sper sa ne revenim repede dupa. Parca vad ca si eu o sa fiu certata maine dimineata...
Acum merg sa ma pregatesc de servici si am marea speranta ca intr-o luna si inca putin termin cu activitatea asta!
Editez ca am uitat sa urez LA MULTI ANI cu fericire tuturor care-si serbeaza azi ziua numelui! Sa aveti petreceri frumoase!
CLAU 23 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mihutza11 spune:
Buna dimineatza!
in primul rand
LA MULTI ANI tuturor Mihaelelor si Gabrielelor, si la randunoi Mihai si Gabriel si eventual puiutzii de randunici!! multa sanatate si tot ce va doriti! sa va bucurati de tot si de bebeii vostri!
am ceva pagini de citit din urma! sper sa pot sa recuperez!
pana una alta va pup cu drag!
Mihaela 20+ cu
Pozici
Bebitzu
zozela spune:
La multi ani Mihaela!!-si stiu ca avem cel putin doua in stol-Mihutza si Laly!!
La multi ani Gabriela!!
La multi ani Mihai!!
La multi ani Gabriel!!
Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
kitzy spune:
Neata!
Eu ma duc imediat sa fac o supica de salata
Tu fetelor, luminati-ma si pe mine! Acum vreo 3-4 zile si aseara iarasi, am simtit ceva in burtica, ca si cum s-ar zbate usor un muschi, ca si cum m-ar lovi usor cineva pe dinauntru si tot in partea stanga ( unde ii sunt piciorusele). Posibil sa se miste bb? Cineva mi-a spus ca atunci sughite.
16 cu posibil
RalucasS spune:
Buna dimineata randunici,
Sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa si mai placuta si La Multi Ani pt toti Mihail si Gavril
21+ Lucas
mihutza11 spune:
sa incerc sa incropesc o scrisorica printre randuri..
Laly foarte frumoasa povestioara voastra! sa tina inca zeci de ani de acum inainte!
Kya si la mine e la fel cu permisul, numai ca mie imi expira in dec anul asta...deci tre sa il schimb in sfarsit pe numele meu de nevasta
Diana si Raluca felicitari pt flacai!! sa fie sanatosi si voiosi!!
Diana, ce bine ca esti bine si e doar o problema tehnica... asa speram toate!
bubu felicitari pt rezultatul la TT!
maia multa sanatate!
Midasmu bravo ca le-ai dat vestea!
Simoooo!!! super burtik!! unde plecati mamicule???? aaaaa... superrrr!!! multa bafta acolo!!
Sovi si eu te invidiez ca randunoiul mananca, fata de al meu... uff ce as vrea sa faca asa... dar na... poate da DD si se ingrasa si el ca oamenii!
Ariel sa va traiaca guguloiul sugubatz!
Kitzy e bebe sigur!! bravo!
multumesc randunicilor de urari!
cat despre statistica chiar nu stiu pe ce parte a fost corpul galben, sorry!
si nu promit ca mai pot intra azi! mai vedem!
p.s. Ela mai e si Maia - Mihaela
Mihaela 20+ cu
Pozici
Bebitzu
Kya spune:
Buna dimineata dragelor,
si LA MULTI ANI pentru toate Mihaelele si Gabrielele, + sotul aferent + bebele la purtator!
Am fost si eu de dimineata la recoltare pentru TT - si Mami ai avut dreptate: pentru ca nu am vrut si interpretare, nu mi-a trebuit nici o ecografie. Plus ca recoltarea a intrat in pretul abonamentului, si am ramas cu cei 120 ron in buzunar!
Doar ca pentru rezultate trebuie sa astept pana joia viitoare, apoi i le dau doctorului pentru interpretare.
Pe rezultatele voastre sunt trecute si niste valori de referinta? Sau doar pe interpretare? Sa stiu si eu daca o sa ma uit ca curca in lemne la cifrele alea pana e gata interpretarea...
O zi minunata va urez, ca tot a iesit soarele astazi! Yupii, chiar daca e cu dinti...
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!