Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )
Raspunsuri - Pagina 4
underqueen spune:
buna randunele dragi!
am aproape o saptamana de cand am dureri de oase in zona bazinului...sunt normale?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 23+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
zozela spune:
Haideti ca am ramas in urma cu stirileSunt la cap.38 deocamdata!
Felicitari Diana si Ralucaspm pentru !! Inca doua burtici in clubul mamicilor de baieteeei!!
Uuf..Diana ce bine ca ai reusit sa iei legatura cu noi-pt.ca eram tare ingrijorate pt.voi!
Maria(underqueen) activeaza-ti PM pentru a-ti putea trimite parola de la adresa de mail!
Raluca inseamna ca stii despre ce vorbesc!Vara nu am fost niciodata-pe Chei,dar cred ca este o splendoare!
Blanka nu stiu ce sa zic despre problema ta cu piciorusele..Cred ca cel mai bine ar fi sa renunti la tocuri!
Naty daca vrei-te las pe tine sa te ocupi in exclusivitate de listuta cu tema corpului galben!Eu l-am avut pe dreapta=baiat!!Cred totusi ca balanta tinde sa infirme afirmatia conform careia-daca ai corpul galben/dreapta=fata si daca e pe stanga=baiat..Nu stiu..parca si eu sunt putin curioasa..
Roxana iubita-stii si tu foarte bine ca aceste kg.in exces nu ne fac bine nici noua-nici lui BB..Stiu ca te-a deprimat cearta Dr. dar..ce sa facem?!Hai nu dispera..incearca sa mananci mai multe fructe,carnita slaba(pui,vita),fara prajeli si grasimi..Hai ammici..ce nu facem noi pt.puii nostri?!
Felicitari Bubu pt.rezultatele bune la TT!!Gata-ai scapat de-o grija,acum!!
Maia!Hai ca vad ca te paraseste urata aia de raceala!Ii mai arat odata si o sa fuga mancand pamantul!
Elena-ma bucur ca ai trecut cu bine peste-anuntatul sefilor!Lasa-i in pace..daca nu le convine,nu le convine si gata-oricum nu au ce face!!
Simo imi place la nebunie chestia aia mare a ta!!S-a rotunjit frumos!!
Cat despre curs..da-l incolo!Important e sa reusiti sa plecati cat mai repede-pt.a va putea acomoda cat de cat pana la sarbatori-dar mai ales-pana la sosirea lui BB pe lume!
randunica iubita!
Clau ce bine ca ai fost in zona sa ne faci crenguta noua!!muuulti!
Cap.39-acum..
RalucaS ce face dependenta asta de din om.. Ai fost tare!!
Sovi ai innebunit de tot!!Hai ma..lasa-l ca e si el gravid!!
Ariel ce mistocar e bebele vostru!!Iar v-a lasat in suspans!!l-ar mama pe el de guguluf grasunel!
Ella te asteptam cu coloratuul!!
muulti tuturor burticoaselor-mai ales celor absente!!
Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
randunici spune:
Mare intalnire-Sambata-8 Decembrie!!Se reuneste stolul guralivelor de Martie-Aprilie 2008,cu ocazia Salonului Baby Expo!!
Reprezentantele noastre galagioase sunt:
-Olgutza
-Sovi
-Clabuc
-Kya
-Roxana
-Naty
-Mami_papatot
-Zozela
-cami33
Locatii propuse:
1.Restaurantul Davvero(fix intersectia Tineretului cu Vacaresti)??!(Naty)
2.Daimon-langa Sala Polivalenta(chiar vis-a-vis)??!(Laly)
Ore propuse:
-13.00(Naty,Olgutza)
Cine mai doreeeste,cine mai pooofteeesteee..e incurajat sa striiigee!!
Asteptam in continuare propuneri pentru ora si locul intalnirii!
underqueen spune:
Ela, si cum fac asta? sa activez PM adica... :D
zozela spune:
Maria-pt.a-ti activa PM-mergi in meniul din stanga paginii si apasa pe Mesaje private.Apesi pe Optiuni,apoi Activeaza mesajele private si apoi-Trimite modificarile.
Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Olgutzika spune:
'Neata, stol drag !
La multi anishori Mihaelelor si Gabrielelor ( parca Gabitze nu avem..) noastre, sa traiti si sa fiti sanatoase!!! Si sa ne traiasca tot Mihailii si Gavrilii dragi!
Simo, !!! Foarte tare, felicitari!!! Sa nu care cumva sa ne uiti! Cred ca sunteti super-nerabdatori. E o decizie excelenta! Si in alta ordine de idei, ai o burta minunata! las' ca te prindem noi din urma, ce parere iti faci!?!?
Naty, eu am avut corpul galben pe stanga si Ioana mea e Ioana ! Si eu sutn pentru ora 13:00. Avem timp si de cumparaturi asa, si de taclale, si de papa bun!
Ariel, felicitari pentru intalnirea cu bebe mic si rushinos!
Kya, eu am valori de referinta, in functie de saptamana de sarcina in care s-a facut recoltarea, dar sa stii ca difera de la laborator la laborator unitatile de masura...Dupa pauza de masa, iti spun in ce unitati am avut eu.
Vio, intri in categoria aia de femei frumoase care arata si gravide de imi vine sa imi smulg parul din cap. Ia ca fac amu' lista neagra unde am cateva cliente slabe si cu burtici de zici ca-s desenate .
Clau, maine doar control sau si eco?
Please, spuneti-mi si mie de Cory, cand era programata pentru amnio? Cory, iti tin pumnii stransi sa iasa bine!
Nu mai stiu cui vroiam sa mai raspund...
Olga 22+ cu Ioana
kitzy spune:
Zozela, Mihutza va multumesc pt raspunsuri, asa ati simit si voi prima data? Ca am auzit ceva ca si cum ar bule de gaze, sau batai de aripi, dar eu am simtit alfel, mici lovituri, cred ca la bb i se restrange locul de joaca si imi da suturi. Cred ca nu-i problema daca nu-l simt zilnic, nu?
16 cu posibil
Kya spune:
Dragelor, am primit mail-ul asta azi dimineata. Stiu ca a fost pe DC tot o campanie de adunare de semnaturi, doar ca aici este vorba de o initiativa legislativa, care ar trebui sa ajunga in parlament. S-ar putea din cauza asta sa aiba mai multi sorti de izbanda, avand in vedere ca are sustinere politica. S-au strans deja peste 18.000 de semnaturi!!! Dar oricand e nevoie de mai multe, asa ca, please:
SUSTINERE SPECIALA PENTRU LEGEA MAMELOR
Deputatul Lavinia Sandru, vicepresedinte PIN, a initiat un proiect legislativ de modificare a OUG 148/2005, privind sustinerea familiei pentru cresterea copilului. PIN nu este de acord cu acordarea sumei de 8 milioane tuturor mămicilor indiferent de veniturile pe care acestea le obțineau înainte de a intra în concediu de maternitate. Lavinia Sandru propune guvernului un proiect prin care tinerele mame să poată să opteze fie pentru suma de 8 milioane, fie pentru 85% din veniturile ultimelor 12 luni.
Pentru a semna petitia accesati adresa:
http://www.petitiononline.com/legemame/petition.html
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
God didn't bring me this far, to leave me here!
underqueen spune:
CRED CA AM REUSIT...
Olgutzika spune:
Kitzy, la inceput nu il simti zilnic pe bebe! Dar ia sa vezi pe masura ce trece timpul si devine el din mic voinic, ce o sa-l mai simti.
Olga 22+ cu Ioana