Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Apai violeta, m-am complexat toata cand ti-am vazut burtica ta perfecta
hai ca o sa imi faca sotu o poza cu telefonu si o sa o postez.

sovi 15+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, m-ai lasat cu gura cascata...Adica n-o sa te vaaad??
Sa dea Dumnezeu sa fie hotararea care sa aduca tot binele posibil familiei voastre!
Mi-a luat-o Vio inainte. Aseara m-am documentat si eu ca nebuna despre avion. Termenul de 36 sapt e cel de la care e cam interzis sa zbori, e adevarat ca diferitele companii aeriene au politicile proprii, dar se pare ca inainte de 8 luni nu sunt probleme. Nici nu e un zbor lung, tebuie sa ai grija sa misti picioarele, sa ai spatiu, poate sa le tii mai sus (ca sa nu faci tromboflebita, mai ales ca esti mare :)) si sa bei lichide multe. astea-s sfaturile.

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

SIMO sa aveti noroc si sa mai intri pe la noi cand poti ca o sa ne fie dor de tine!!!
in legatura cu sondajul eu o sa am fetita si corpul galben a fost pe dreapta
noapte buna!

blankar21 cu ANA

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu pot sa particip la sondaj, ca nu imi venea sa il intreb pe Herghelegiu la echo nici chestii mai importante, daramite asta...

Nu inteleg de ce zice Clau ca ploua afara. Tu nu stai in Bucuresti? noi tocmai am venit de la o fugareala prin parc si a fost o vreme superba si un aer de munte.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Hai mai Sovi ca te bat! Sunt sigura ca ai o burticutza superba si ca asa o sa fie in toata sarcina. Te-am "masurat" eu
De mine face misto barbata-miu, zice ca atunci cand ma vede lumea se intreaba daca sunt chiar gravida sau sunt mutanta. Apoi imi zice ca parca am inghitit o minge de basket. Deh...asa ma alinta el...si 5 minte mai tarziu imi zice ca sunt mai frumoasa decat atunci cand m-a luat de nevasta.

Vio 21+
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput

Vio, de ce mutanta???Esti splendida
Sovi, si eu tot in Bucuresti stau si, iti reamintesc, nu foarte departe de tine. A plouat zdravan!!! Asta ca sa eu si mai mult pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vio, m-ai dat gata! Esti superba! Si burtica chiar e perfecta, mai ales ca esti slaba, se vede super! Mi-au placut tare mult pozele de la nunta, sunteti niste frumosi!

Sovi, neaparat vreau sa te vad si pe tine cu burtica ca sigur esti la fel de super!

Eu fac poimaine o poza si o pun in album, asa de 16 sapt

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simo - ce veste!!! Ma bucur enorm pentru voi si iti doresc ca toate asteptatile voastre cele bune sa se adevereasca! Sigur va va fi mai bine ca aici din multe puncte de vedere. Eu presupun ca sotul tau are deja un job asigurat, n-ati fi plecat voi "caine surd la vanatoare" cu 2 copii micuti. Abia astept sa scrii impresii de acolo si sa vestesti ca te-ai acomodat perfect! Tu ai mai trecut prin sarcina/nastere, deci stii la ce sa te astepti. Doctori sunt cel putin la fel de buni ca si aici...asa ca nici asta nu e motiv de ingrijorare. Important ar fi sa nu mai luam asa mult in greutate (ti-am zis ca m-a facut azi Cezara cu ou si otet).

Spor la facut planuri si bagaje!!!

Roxana 24 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

nu pot sa pun acum poza ca nu mai are cine sa ma pozeze, ca tocmai l-am certat pe randunoi si sunt nervoasa . Motivul: azi dimineata l-am poftit si pe el pe cantar si am constatat cu ciuda ca a "implinit" 101 kile!!! desi mi-am exprimat dezamagirea, el la ora 10 pm tocmai mai dat o raita prin bucatarie sa manance :((( -a 3-a oara dupa ce a venit de la servici!
adica eu, care daca imi cere bb de mancare dupa 8 seara mananc numai fructe, cu miiiici exceptii, nu merit ca macar de dragul meu sa aibe grija cat/cand mananca?!
M-a intrebat daca il las la ski vo 10 zile. I-am zis ca poa sa mearga dupa ce slabeste 10 kg.

No. m-am descarcat. Ma retrag SINGURA in dormitor si sa nu ii prind piciorul acolo o vreme.

pozici

Mergi la inceput

ei, mai cuscra, zau asa...daca ar fuma si ar bea as intelege, dar omului ii e foame! Eu as zice mersi, al meu mananca prea putin si fiindca bea bere se umple si eu ma spetesc gatind si dupa aia zice ca nu-i trebuie...
Am impresia ca suntem toate sub o zodie de nemultumire fata de husbanzi, mai mult sau mai putin. Eu gata, cearta am avut-o, acum reparam
Stiti, fetelor, nasa mea are dreptate: de fapt, oricat de devotati ar fi, niciodata viata lor nu este schimbata de un copil atat de radical precum ne e noua schimbata, inca de cand e in burtica. De fapt asta ne frustreaza...dar nu putem schimba lucrurile.
Acestea fiind zise, eu va pup si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput