Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Si la noi aici e super soare si s-a incalzit un pic afara fata de zilele trecute.
Bubu distractie placuta maine si sa ne spui si noua ce ia finutzul din tava. Alexia mea ,la turta, ii pusesem fel si chip acolo in tava,carte mare,diverse lucruri care am fi vrut noi sa le aleaga, dar a cautat ea bine acolo si a gasit un inelus de aur(cel mai mic obiect din tava),iar cand a tras mana i s-au lipit banii de manuta si au cazut din tava.Apoi a ales bisturiul(pusesem noi un cutit care sa reprezinte bisturiul) si abia la urma un ruj . Daca ar fi macar un pic adevarate chestiile astea...ce bine ar fi...da'om trai s'-om vedea..

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Eve nu te-am uitat .Iar cu TT incearca sa nu mai fi stresata ,gandeste-te ca e doar o analiza de rutina si ca o sa fie ok.Eu ,una, am refuzat sa-l fac tocmai ca sa nu ma stresez degeaba.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna randunici dragi, acum am venit de la doctor, dar mor de foame, e musai sa mananc repede si apoi ma intind putin in pat caci mi-am luat liber azi .

Am vrut sa va salut si sa va pup , o sa citesc tot ce ati scris ca ati fost harnicute si apoi revin.

Ahhh, si musai dupa masa sa-mi fac si o cafeluta mica!

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Clau fa-ti repede cafeluta si vino sa ne spui ce ai facut la doctor

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

ursuleata te-am trecut in listuta!
Nicol ai dreptate..n-am orbit!Luunyy asteptam dateleee!!
Kitzyfata cu hormonei nazdravani la purtator!
Bubu te invidiez!!Mie mi se pare ca mai mult am incurcat-o!!O descurc eu..dar cu pauzele estea lungi si dese..nush ce sa zic!!
Felicitari eve pt.bebelina jucausa!!Hai nu te mai stresa cu TT-ul!!Totul va fi bine-vei vedea!
Clau unde plecasi mama?!Ne lasasi in suspans!!
feteleee!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, cum a fost la control? Esti bine, da?

Eve, nu te stresa cu TT. Si daca stai cu inima in san pana vine rezultatul, ce rezolvi?!!? Il poti schimba un vreun fel daca e prost? Iar daca e bun, nu ai irosit asa bunatate de "iemotii"?

Bubu, serviciu usor azi si petrecere frumoasa maine. Sa ne povestesti, da?

Kitzy, haida sus din butoi, ca nu-ti shade bine acolo! Si eu sunt cu fundul in sus, ca tocmai am primit sarcina sa imi gasesc inlocuitor pe perioada in care stau acasa...Ori cine vine, ma gandesc, pentru 6 luni ( doua pana intru in concediu si 4 cat stau acasa )!?!? Mi-e ca am omul ala pe constiinta, ca ii stric directia in viata...Ca nu ii garanteaza ca va ramane pe alt post, eventual...Asa ca sunt intr-o situatie tare delicata. Ca mai vor si pe cineva pentru care sa garantez ca prinde repede ce fac, ca nu va avea nimeni vreme dupa ce plec eu sa ii arate . Si nici nu vor sa investesteasca prea multa stiinta si timp, ca deh...vin eu repede inapoi. Ce fac?!?!?

Olga 23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Zoze am ratat eu momentul sau nu ne-ai aratat si noua poze cu burtica ta?

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Zoze
Olgutzika pai tu trebuie sa-ti gasesti inlocuitor? Nashpa faza! Si chiar asa cine ar sta pt 6 luni? Dar Doamne da sa gasesti pe cineva disponibil.
Bubu cum sa ma bag eu in pat la caldurica cand trebuie sa merg la servici imediat? Si maine iar pe baricade de la 7 dimineata ca este muuuuult de lucru Ce bine era daca era inchisa clinica sambata!

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, am venit, am si cafeluta langa mine pe birou!

La doctor, si bune si rele...A fost doar consultatie, mi-a luat tensiunea, m-a cantarit, m-a urcat pe masa, control si recoltare secretie si culturi din col. Stiti ca si eu m-am ingrasat 10 kg, dr. mi-a spus ca de-acum ar trebui sa iau 2 kg pe luna pana la nastere. Eu nu cred ca pot asa ceva , ma rog o sa incerc sa mananc mai ordonat.
Partea proasta e ca am infectie urinara si mi-a dat tratament, zinat 10 zile . Buuun, in afara de asta m-a pus sa iau fier pana la nastere, zinc la fel si magneziu efervescent pentru ca i-am zis ca fac carcei, cate 10 zile pe luna tot pana la nastere. O sa fie greu pentru mine pentru ca nu ma impac cu pastilele deloc, sa vad ce-o sa fac. Plus ca trebuie sa repet si toxoplasmoza pentru ca am si IGG si IGM negative .

Cam asta a fost cu doctorul, acum vreau sa citesc din urma sa va scriu la fiecare in parte.

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

N-ai ratat Nico!Inca nu mi-am pozat burticoasa!Sper sa o fac in we asta pt.ca mi-am propus sa-mi fac fotografii lunar-la burtica..dar..
Olgutza ai o misiune oarecum neplacuta..dar cred ca o sa gasesti pe cineva dispus sa te inlocuiasca!Eu inca mai cred in dorinta tinerilor-de a invata/experimenta si de ce nu..poate se dovedeste a fi chiar bun in domeniu-si o sa i se ofere un job!!
Eeehee..cu voi numai fac io treaba..

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput