Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )
Raspunsuri - Pagina 18
mami_papatot spune:
fetele, tot pe fuga, ca mi-au venit florile la depozit si tre sa fug ... cu frigiderul n-am facut nimic, nenea l-a gasit functionand pe pre putine grade si a zis ca e bai, il bagam in testare 2 saptamani si pe urma mai vedem ...
pentru sovi si celelalte sclabutze cu burtica mica ... vremea pufoaselor grasune si a razbunarii a sosit ... grasutelor, in sfarsit ne invidiaza si pe noi fotomodelele astea frumoase foc!

ca sa nu va mai spun ca aseara florin ma pupacea pe burtica si spunea "burtico, te iubesc mult!" IN SFARSIT, as adauga eu! 
cu intalnira, propun macar un ora 14:00 ca ma gandsc ca pana ajungem acolo, pana ne holbam noi la diverse pentru bebei, trece timpul si sa nu fim nici pe fuga si nici sa nu intarziem la intalnire ... e doar un gand!
VA PUPA MAMA PE TOATE SI FUG!
mami_papatot
18+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
cami33 spune:
Hormonii, Kitzy, hormonii bata-i vina. Am si eu zile din astea dar trec...

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
19+
Luca
RalucasS spune:
kitzy - of saracuta de tine
, cunosc prea bine sentimentul ca si pe mine ma apuca din ce in ce mai des...dar la mine partea nasoala este ca dupa aia ma cert cu toata lumea fara motiv, bine motive care sunt numai in capul meu, si dupa aia imi pare asa de rau...De abia astept sa se termine cu hormonii astia care ne dau "sufletelul" peste cap. Inca odata
fata si sper sa iti treaca cat mai repede starea asta
mami - te ocupi cu flori
? ca sunt inebunita dupa ele...
22+
Lucas
kitzy spune:
Ma gandeam eu ca de la hormoni mi se trage, dar mi s-a parut cam devreme pt asa ceva. Am incercat sa fac ceva si nu mi-a iesit si pur si simplu m-am apucat de plans....is zuzu![]()
16+ cu posibil 
kitzy spune:
Ralu 
O sa trebuiasca sotzul sa se obisnuiasca cu mine. Saracul, mi-e mila de el.
16+ cu posibil 
nicol_conte spune:
Kitzy -bine macar ca vorbesti cu noi 
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
15+ si Alexia(24aug2005)
bubu05 spune:
Ce rasfatata ma simt cu atatea complimente! Va multumesc!
Zozelina, spor la treaba, eu deja sunt gata cu curatenia si e casa ca o floare si miroase frumos, ce bine e!
Sovi, poate gasesti bluzita! Spune-mi te rog, cum faci icrele, ca mi enu-mi ies
. O data am incercat si nu mi-au iesit, in schimb face mama super bune, dar ajung cam rar la ea, iar astea cumarate nu-mi plac ![]()
Kitzy, lasa-i in colo de hormoni si nu te mai supara! Uite ce frumos e afara, e soare, iesi la o plimbarica sa-ti treaca! Uite un pup!
Papacila, ce dragut randunoiul tau!
Azi lucrez dupa-masa, incep la 16 pana la 10 seara
, dar vine sa ma ia cu masina sotiorul meu. Sper sa treaca repede cele 6 ore...
Maine luam motul la finutul mic, abia astept!
Poate mai trag cu ochiul pana plec sa vad ce-ati mai zis!
Oana
16+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
kitzy spune:
Nico chiar ca ma ajuta sa vorbesc cu voi, ca voi intelegeti
Bubu soare?! Poate la voi! Ca la noi e innorat si frig si o vreme de tot kk!
16+ cu posibil 
eve28 spune:
Buna dragele mele randunici, sper ca nu m-ati uitat, dar am foarte putin timp liber.
Vreau sa le urez si eu tuturor care si-au sarbatorit ziua de nume multa sanatate si fericire .In rest noi suntem bine , bebelina mea s-a mai ingrasat de la ultima eco , acum are 220g si este foarte zburdalnica cu toate ca eu nu prea simt nimic
.Ieri am facut si eu TT si sunt cam intoarsa pana cand voi afla rezultatul(adica peste 8 zile)
Va
pe fiecare in parte si va doresc la cat mai multe vesti bune. Sa nu ma uitati! Va promit ca o sa intru mai des.![]()
eve28
+18 cu 

bubu05 spune:
Kitzy, acum am vazut ca esti la Cluj! La noi e soare si tare frumos...pai atunci baga-te la caldurica si uita-te la un film bun si fa-ti ceva de papa bun!
Oana
16+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze