Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sovi, iau pe varful furculitei icrutze! Vreo 5 furculitze si gata, ma uit in continuare balind la Radu care le mananca cu paine calda . Ca nu pot neam sa inghit clisa d-aia de secara, sa mor. Iar de cartof nu mi-a trecut prin. Cartof fiert, nu?

Raluca, si eu am cartea lui Annes Bacus, am luat-o pentru ca am vazut o emisiune a lui Teo in care o recomanda calduros. Spunea ca este cartea ei de capatai in cresterea Maiei ( asa o cheama p-arca pe cea mica ). Si in combinatie cu Dr. Spock si Capraru, o iesi ceva, ma gandesc....Multumesc pentru pontul cu cafeaua decofeinizata! Nu ma gandisem, excelenta solutie!!! Saru'mana!

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Olgutz, n-a fost un indemn sa manci icre cu cartof doar te intrebam daca in regimul tau in care n-ai mai pus nici un kil in plus, ai exclus numai painea, sau si cartofii?

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

'neata!!
Eu si hoinareala mea....Iar am de citit n-spe mii de paginiRusiiine!!
Ioana mi s-a parut suuuperdistractiva faza cu sughitul!Mititelul de el..Tot asa de neplacut o fi si la ei-sughitul asta?!
Sovi nu stiu ce mi-a venit cu gutuile astea,dar as tot manca..
fata frumoasa si lasa burtica in pace ca se vede foarte bine si frumos!Nici la mine nu se vede de parca as fi inghitit o minge..Cred ca tine si de statura
Simo te incurajam,iti facem ,te si ajutam la impachetat daca trebuie,numai sa pleci odata si sa te intorci repede-virtual-pt. a ne povesti minunatiile europene!
Monix sa vina inspiratia!
Luny stai linistita ca-i bebe cel care face valuri pe-acolo prin burtica ta!Auzi-ori am orbit-ori nu te-am trecut in listuta noastra?!Ne-ai trimis datele tale?!
Livi ai grija de tine mamico!
Clau te asteptam cu vesti proaspete de la tanti Dr.!!
Fetelor ce-o fi facut Ella ieri la eco?!O fi aflat culoarea caruciorului?!
Nu te-am uitat Adela,cum sa te uitam?!Tu cand mergi la eco?bebelului jucaus!
Cris mie mi-a iesit fetita-iar ecograful spune ca am baietelAm vazut cu ochii mei
Felicitari Maia pentru intalnirea cu bebelul grasunel si jucaus!!Ce cadou frumos ai primit de ziua ta!!
Adriuta sa-mi fie cu iertare!!Pot sa-ti spun ca si eu mor de pofta placintelei cu mere si scortisoara-dar pana la Craciun nu fac nici batuta!
ma mananca si pe mine-dar cum ma apuca..cum le ung cu ulei sau crema-si imi trece!
si ai grija de tine si de BB!
Giani daca e vb. de serv.-atunci te iert-si sper sa se termine cat mai curand nebunia-pt.ca mi-e tare dor de ciripeala ta vesela si colorata!
Chiar asa Delphi-ajunsesi mama pe meleagurile romanesti?!
Bubu burtica frumoasa si..imediat te trec si in listuta!
Kya asta da cosmar!!La mine a inceput randunoiul sa aiba vise cu BB-eu nuViseaza ca doarme cu noi in pat si ca se joaca cu el-sau ca suntem la maternitate,si eu si prietena mea(cea cu sotul accidentat)-si ca el nu-si recunoaste copilul pt.ca amandoi sunt blonzi!!
Mami si Cami!!
Eu am planuri mari pt.azi!Vreau sa fac ciorba de burta,sa fac putina curatenie,sa spal si sa calc!..Evident ca nici eu nu cred ca o sa reusesc sa le fac pe toate..
dragi mamici si..fac iar apel catre randunicile absente!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Mare intalnire-Sambata-8 Decembrie!!Se reuneste stolul guralivelor de Martie-Aprilie 2008,cu ocazia Salonului Baby Expo!!
Reprezentantele noastre galagioase sunt:
-Olgutza
-Sovi
-Clabuc
-Kya
-Roxana
-Naty
-Mami_papatot
-Zozela
-cami33
-Mary_lou
-Bitza
-Bubu
-ursuleata

Locatii propuse:
1.Restaurantul Davvero(fix intersectia Tineretului cu Vacaresti)??!(Naty)
2.Daimon-langa Sala Polivalenta(chiar vis-a-vis)??!(Laly)

Ore propuse:
-13.00(Naty,Olgutza)
-14.00(Mami)

Cine mai doreeeste,cine mai pooofteeesteee..e incurajat sa striiigee!!
Asteptam in continuare propuneri pentru ora si locul intalnirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hihihihi! Si eu care ma gandeam ca mi-ai dat solutia . Nu mancam cartofi de fel nici inainte, sa stii. O data pe an mancam, cand mi se facea pofta de salata orientala ( uite ca mi-am facut iar pofta...). E bine sau e rau?

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna fetelor,,,nu am mai avut timp deloc de voi !!!
Vreau sa vina cat mai repede intalnirea din decembrie.
Va pe toate si o sa citesc din urma ca am de citit o gramada.
Butucica, ce mai faci?

15+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png

http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bubu ce burtica frumoasa ai , mi se pare destul de mare!si bluzita mov e super!

Zoze n-ai orbit, chiar nu o trecusei pe Luny in listutza ca am cautat-o si eu aseara ,voiam sa vad cate sapt are Mie nu imi plac gutuile goale,in schimb ma topesc dupa gemul de gutui si i-a iesit lu'mama un gem ..chiar aseara m-am indopat..
Sovi -rusine mie, dar eu nu stiam ca avem voie sa alergam cu bebei in burtica..nu ca as da buzna la sport,ca nu e de mine, dar am senzatia ca daca alerg poa'sa cada bebe...DOAMNE FERESTE

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza dragelor!

incet incet citesc si eu din urma.. am ceva pagini de recuperat!
In primul rand multumesc de urari tuturor randunicilor

Giani ieri chiar am plecat mai repede de la servici ca nu mai puteam... si am dormit vreo 2 ore, dar dupa ce m-am trezit tot rau ma simteam, si fara pofta de mancare (am mancat parca cu gura altuia, numai sa nu moara bebitza de foame)...
spre seara mi-am mai revenit... si draga mea bebelusha a inceput sa topaie prin burtik.. cred ca o serba pe mamica ... si m-am mai linistit ca am simtit-o mult mai mult ca alte dati si mai sus pe langa buric... ca eram un pic ingrijorata de la ultima eco, ca era cu capusorul pe canal...
Raluca vazut si placut burtica!
mami asa e... imp e ca va aveti unul pe altul si acum mai ales cu bebicul! cata dragoste incape in cateva suflete!
Ioana ce tare faza cu sughitul lui bebe David!
Sovi are loc bb Sasha berechet, vb lui Naty ... si esti o mamica tare frumoasa!!!
Maia felicitari pt bebe grasunel!!
Crisis am facut testul si mi-a iesit baiat, dar uite ca eu am fetita
Adriuta uau! am un pretendent la Andra mea... hihihihihi.. viitorul suna bine! cat despre codite de cirese am tot citit si nimic contraindicat, asa ca e go4it!
cat despre zodii, si eu am sora Pesti si ma inteleg fff bine cu ea si in plus am si o prietena buna in berbec, si la fel ma inteleg si cu ea..
Bubu super burtik!!!
Cory te cu drag! abia astept sa revii!
Ursuleata chiar nu ne-ai mai vizitat de ceva timp... dar bine ca esti bine!
si Ela ai dreptate, mai sunt randunele care nu ne-au mai dat semne... elara, GianiD etc..

oricum va cu drag pe toate!

Mihaela 20+ cu
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Raluca merci de pont. O sa caut cartea!

Ce bine ca s-a mai marit listuta noastra de intalnire! Abia astept sa va vad

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gata, am picat in butoi azi....sunt intr-o stare psihica proasta aparent fara motiv, n-am chef sa vorbesc cu nimeni, n-am chef de nimic, vreau sa fiu lasata in paceOare ce se intampla cu mine?!

16+ cu posibil

Mergi la inceput