Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubuuuu ce dama bine esti tu si ce imi place bluzica ta! foarte faina culoarea, ca sa nu mai zic ce vilutza cocheta si-a tras bb!

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, multumesc!
Bluzita e de la Kenvelo, e super comoda si frumoasa, si mai am una pe gri la fel!

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la mine si pupici! toate randunicile pufoase si le doresc o zi minunata! ..ca eu m-am trezit azi cu o lipsa acuta de chef de mers la birou, asa ca nu stiu cum sa fac sa plec acasa...

Naty - dormintorul acela o sa-l fac la comanda( in special patul),iar persoana care mi-a dat pozele mi-a facut mobila in toata casa,si la mama si la noi,si dormitorul ala il are pentru fetita lui acasa.Toboganul este detasabil,se pune numai daca vrei, cand vrei...ce mai, m-am indragostit de el de cand l-am vazut!

Sovi ce matinala esti cu plimbarea in parc!Te invidiez!Auzi, tu nu ai servici mai Sovi de-ti faci de cap toata ziua? Plimbari..alea..alea...

Maia37 felicitari pt bebe sanatos!

Adriuta mai zi-ne si noua de tine si de bebe cate ceva.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna ...again

NU POT SA INCHEI SI SA NU UREZ LA MULTI ANI!!! TUTUROR MIHAELELOR, MIHAILOR, GABRIELELOR SI GABRIELILOR (RANNDUNICI , RANDUNEI , SAU PUIUTII LOR).

Am vazut ca mai multi randunoi asa cum le spunem noi au inceput sa puna kg la greu. Personal si eu ma confrunt cu aceasta problema, al meu nu a pus decat vre-o 3 kg dar intotdeauna este loc de mai mult. Stiu ca o data cu venirea iernii corpul tinde sa stocheze putin pentru a avea rezervele necesare peste iarna (asta e programul sub care am fost conceputi). Poate ca si noi luam mai mult in greutate din aceasta cauza. Dar ...darrrr daca este si stresul?? Am citit intr-o carte a sotului meu despe cat de diferit este modul de a gandi dintre o femeie si un barbat ...in fine... ceva comunicare, psihologie...etc. Poate fi si stresul unul din factori, ei privesc altfel venirea lui bebe decat o privim noi si se stie ff bine ca stresul duce la modificari interne care mai apoi duc la o crestere in greutate. So... voi ce credeti?

Cat despre intalnirea de pe 8 dec. Imi pare nespus de rau ca nu putem fi toate. Si eu privesc putin trist tot ce pregatiti voi. Incerc sa fiu alaturi de toate randunelele ce nu o sa poata sa fie prezente, indiferent care ar fi motivele. Haideti sa multumim la DD (a se citi Doamne-Doamne ) ca avem sansa de a participa la aceasta odisee, ca ne-am cunoscut toate aici intr-o imprejurare atat de fericita, si ca desi o sa ramana doar virtuala, pentru multe din noi , avem numai de castigat de pe urma acestei prietenii.

Am vazut de asemenea ca s-a discutat despre zodii...al meu bebe mic o sa fie cel mai probabil pestisor. Nu am avut decat putine cunostinte pesti. Am citit ceva pe net... voi ce credeti de zodiile in care se vor naste bebeii nostri?

De ieri ma tot racaie ca am citit ca unele mamici au inceput sa aiba laptic ??? Este ceva de genul cu cat mai devreme cu atat mai mult laptic pt bebe? Cele care au copii , voi ce spuneti?

De asemenea va multumesc pentru multitudinea de retete pt constipatie. Am inceput mai multe simultan, si acum e mai bine dar nu pot spune care functioneaza cel mai eficace deoarece sunt mai multe. Oricum varza este la murat in butoi (hmmm pardon borcan):PMai are vre-o saptamana. Mercii

Apropos de discutiile despre locurile de bastina, E VRE-O BANATZEANCA P-AICI??

Ce credeti, mai are rost sa va spun si eu povestea celor 2 liniute (sau mai bine zis a plusului) ca pe testul meu scria pregnant si aparea + (asa-s astia aici le trebuie totul CLAR) si asa se numea testul clear blue ca de prima data i-am zis la sot: sa vezi ca o sa fie baiat ca testul se numeste clear blue. Ha ha...si asa a fost.

Si la incheiere, am vrut sa va intreb daca si pe voi au inceput sa va manance sanii ca io nu mai pot. Si bebe de sptamana trecuta nu ma mai lveste in afara, dar s-a intors cumva spre interior si da-i si da-i,... e o senzatie ciudata si abia astept sa se intoarca ca imi placea cand lovea in afara, era diferita senzatia si ii vedeam miscarile. Cam la cat timp se intoarce? O saptamana??Cele care au copilasi tare m-as bucura sa raspunda ...uff

AAA si sa nu uit, am fost azi la dr cu viroza mea, mi-a dat robitussin (un sirop ) desi nu tuseam este pentru descongestionarea cailor resp) si un fel de antibiotic usor permis in sarcina desigur. Deja ma simt muuult mai bine si n-am luat decat o singura data.

Va pup pe toate si sa aveti grijade burtici si de bebici.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neata repejor!!!

Ca sa lamuresc problema mea cu cafeaua: am renuntat sa mai beau cu un an inainte de a ramane insarcinata, in momentul in care m-am lasat de fumat. Dimineata cand fumam prima tigara si luam prima gura de cafea era cel mai frumos moment al zilei!!! Cand m-am hotarat sa las tigarile, am renuntat si la tot ce era l;egat de ele, de ex. cafea, cola. Nu mi-au lipsit pana acum vreo luna, cand am inceput sa poftesc la greu! Problema mea NU este tensiunea, si nici vreo alta paranoia cum ca pateste copilul ceva, ci faptul ca o ia pulsul meu razna ( lucru confirmat si de Naty ). La o ora dupa ce am baut cafea, pulsul meu era 102, puls care in mod normal se invarte undeva intre 75-80...Si simt cum imi iese inima din piept...Acum trebuie sa gasesc calea de mijloc, prin care sa imi satisfac si pofta MARE de cafea si sa ma simt si bine fizic.

Am intrat pe site-ul dat de Crisis, si SE POTRIVESTE!!!

Naty, eu am facut analiza pentru Chlamidia, Toxo, CMV, Rubeola si Listeria, si de doua opri secretie si cultura de col. Nu stiu daca la analiza secretiei si a culturii de col investigheaza si Ureaplasma si Mycoplasma, cert este ca nu am auzit sa le am pana acum. Am avut altele - flora gram pozitiva, frecventi cocobacili ( ), pentru care am luat 3 zile Gynozol ( acum imi aduc aminte ca intreba cinvea de Gynozol, ginecoloaga mea a spus ca este perfectly safe in sarcina, si asta scria si pe prospect ). Vedem peste doua saptamani daca am scapat de crocobauri...

Maia, sa va traiasca voinicul!!!

Sovi, vezi ca esti si tu pe lista mea aia neagra si urata cu fete frumoase RAU, da?!!? Si eu am mancat icre, sa mor de m-am gandit vreo secunda ca pot face rau...Am gasit un soi cu hering afumat in ele, yummy ( sunt bolnava dupa peste afumat, asa ca iti dai seama cum am facut la icre cu iz de afumatura! ).

Mai vroiam sa mai scriu ceva...

A! Roxana, eu am luat in primele 4 luni 9 kg. Dupa ce si Iosup si ginecoloaga mi-au spus ca e MULT si ca trebuie sa am grija, mai ales ca am problema respectiva de coagulare, si un plus de greutate poate fi extrem de periculos, nu am mai mancat paine! DELOC! Mi-am luat fibrele din alte parti, si poate e o coincidenta, insa de o luna nu am mai pus nici un gram...mancand la fel cantitativ si la aceleasi ore. Nu va spun insa ce bune sunt icrele goale .

Gata, fug la treaba si mai vorbim.

Olga 22+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata dragele mele randunici ,
Vad ca ati fost tare harnicute la scris de dimineata si va pe toate.

Oana - ce burtica frumoasa ai tu
Mami - ce vis ai mai avut tu...tot e bine ca tu visezi ca nasti un copil, ca eu visez ca nasc ba carnati, ba plamani de porc
Adriuta - o pt Randunica noastra speciala si inteleapta de peste ocean, si care imi este tare draga
- referitor la zodie, inseamna destinul copilului si nu mi se pare logic sa incerc sa il schimb eu alegand sa se nasca intr-o anumita zi ca sa prinda o anumita zodie, pt ca oricum nu pot- destinul e un unul singur indiferent de zodie
Iar la zodie conteaza cel mai mult ascendentul pe care il ai, decada in care esti etc, pt ca eu am vazut de foarte multe ori doua persoane din aceeiasi zodie care difera de la cer la pamanat... si oricum pt ca multi din bb nostri se vor naste la granita dintre pesti si berbec, sigur vor avea din ambele zodii cate ceva, care mie mi se par doua zodii bune, iar la pesti stiu ca e o vorba din popor care zice " trece prin necazuri ca pestele prin apa", si am avut o prietena foarte buna in generala care era pesti, si intr-adevar ca asa facea...
Olguta - cafeaua decofeinizata este cea mai buna metoda...eu beau in fiecare dimineata ori o cafea ori un nes decofeinizat pt ca imi este dor de mirosul si gustul ala de cafea 100%

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cat despre vise, atunci cand nu visez ca vin alte si atenteaza la barbate-miu... ... am visat ca am nascut brusc si fara sa ma astept si am venit cu copilul acasa. Doar ca nu-i cumparasem nimic. Eram in starea actuala cu doar 2 body-uri si o pereche de sosetele...
Si il intrebam pe barbate-miu daca nu are timp sa se duca sa cumpere un patut, ceva, ca o sa vrea si copilul asta sa doarma... Intre timp un body il murdarise, il imbracasem cu al doilea, si ma gandeam ca o sa trebuiasca sa-l imbrac cu niste haine de-ale mele, ca altceva nu am...
Ce mama tampita si complet nepregatita...

Probabil ca reprezinta frica mea din subconstient ca nu o sa stiu sa cresc copilul, ca habar n-am de nimic...

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Bubu, mercic de pont! azi am trebulishka prin oras, poate bag un ochi la kenvelo Unirea.
Nicol, eu sunt angajata la firma sotului si biroul meu e acasa. Da cum sa iti zic, mai ales decand cu bebe, ma cam scuteste de treaba. Munca- numai strictu necesar :)
Si in parc am fost la alergare, nu plimbare. Bine, eu am mai combinat cu exercitii mai lente, ca nu era sa alerg o ora, ca Omu.
Adriutza, pe mine ma manca mameloanele destul de mult. si mi s-au inchis la culoare
Randunoiul sta bine cu managementul stressului si tendinta lui de a manca enorm n-are a face cu bb. A facut sport(uri) demult (implineste 40 in 2 luni), si cand s-a lasat a inceput sa puna la burtica. Tre sa am grija sa il stimulez mereu sa o lase mai moale cu mancatu. Mama ei de slanina si cine a inventat-o
Cat despre zodii, TOATE au parti foarte bune. Cu o educatie buna si putin noroc, scoatem la iveala doar ce este bun din copil. Eu am sora in pesti si e cea mai buna prietena a mea si cel mai fain suflet pe care il cunosc.
Sanatate la maxim!
Olgutza, eu zic sa ma scoti de pe lista neagra, ca pe negru dau si mai bine :))).
Eu nu concep traiul fara icre proaspete batute de mine, de crap sau de stiuca, pentru ca eu cu dinastea am crescut asa mare. macar o feliutza la 2 saptamani, ca mor!
Spune te rog daca ai mancat totusi cartofi. Si eu chiar nu cred ca e posibil icre fara paine!! macar dinaia de secara dietetica -poate o stii, este amara, neagra rau, necrescuta si parca e umeda.

Eu la cafea am renuntat de ani de zile ca mi-a explicat homeopatul ce daunatoare este (nu mai stiu explicatia), fapt e ca exact acum in sarcina m-a palit pofta si mai trag cateva guri cand si cand.

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Kya - nu iti fa griji, ca sunt sigura ca o sa te descurci foarte bine cu bb cand o sa ajunga acasa... , dar iti recomand o carte pe care eu o citesc si mi se pare foarte bine scrisa si cu niste informatii foarte utile , pt noi cele care vom fi mamici pt prima data :

"Bebelusul de la o zi la un an" - Scrisa de Anne Bacus, editura Teora, eu am gasit cartea asta la standul cu carti din Selgros, dar sunt sigura ca se gaseste si in librarii

22+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineta, dragutzelor! Matinale mai sunteti azi...
Mami, principessa, vad ca ati ramas marcati amandoi de "La vita e bella". Ciudatzel vis ai avut, eu inca nu l-am visat pe bebe.
Sovi, m-ai dat pe spate! Bella-bellisima
Oana, super si burtica si bluzitza. Vreau si eu bluzitza dar la noi la Kenvelo nu gasesc asa ceva
Testul cu sexul lui bebe la mine nu se potriveste. Imi iese ca Alexandra mea e baiat iar bebe este fetitza

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 19+Luca

Mergi la inceput