Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

No surioarelor ca am terminat si eu de citit.
Prin urmare :

clauclau Incearca sa fii calma si sa nu te mai superi, toate trec si poate este si el ocupat ca are multe in cap si a uitat sa iti zica si nu a vrut sa te mai deranjeze. Ideea cu micul joc de-a suparila pe care te-ai gandit sa il joci nu este de neglijat nici ea. O sa il faca mai atent pe viitor.

Roxana Claudia Sorry nu stiu cum am citit dar acum imi da seama ca tu de fapt te refereai la pozitionarea scaunelului cu fata sau cu spatele. Nu te supara te rog. 12 kg si ai 24 saptamani si ai trecut deja de perioada aceea critica cand mancam tot ce prindem, eu nu cred ca e atat de rau. Este prea mult...oare? Eu cunosc o fata care a pus vre-o 20 si le-a dat jos si e ok.

zoze Iara bagi randunimea-n boala??? Placinta cu mere si scortisoara, piftii, fripturici...nu stiu altele cum sunt da' pe mine placinta cu mere m-a dat gata. M-ai atins la punctul sensibil.:P

mami_papatot Vezi tu mami... asa mi-am maginat si eu ca o sa imi cresc copilul cum te-au crescut pe tine si pe sora ta parintii tai, cum m-au crescut si parintii mei, ca am sa il educ si sa ii povestesc despre sarbatori, sa mergem la biserica de inviere. De cand am ajuns aici am inceput sa simt nesiguranta, aici nimic nu-i ca acasa, copii au influente de la alti copi, sarbatorile sunt altfel, romanii nu mai pastreaza traditiile... Am vazut atatia parinti care au esuat si nu inteleg cu ce au gresit, e mult mai greu spun ei sa educi un copil acum decat inainte. Cu toata zapaceala asta din societate, scoli, sansele sa-ti scape ceva si toata munca sa fie in zadar sunt mult mai mari. Eu sincera sunt putin sceptica referitor la viitorul lor, al copiilor nostri. Am sa incerc TOT ce am sa pot sa il cresc bine... dar numai Dumnezeu poate sti daca o sa reusesc, eu SPER. Imi place ideea ta cu think pink. Ce-o fi vrut sa spuna soacra cu cadoul ei??? Crezi ca a fost ceva cu subanteles??Bietul sotzul tau, yoyyy , eu muream. Te pup

bitza037 Ce bine ca analizele ti-au iesit bine. Inseamna ca e ce zice Naty, am citit si eu ca acum pe perioada sarcinii inima noastra e mai sensibiluta... saracuta.

simo27 Si mie mi se umfla picioarele , seara sunt unflate dar se desumfla pana dimineata.

clabuc Si pe mine ma dor junghiurile care pe unde ba pe la solduri, ba pe la coaste, in special dimineata cand ma trezesc, apoi e mai bine. Iti doresc sa vi cu bombonica si sa aveti o gramada de fun cum se spune peste tot pe unde doreste sufletelul tau. Daca treceti si pe la noi dati un semn ca mergem sa va aratam canionul, rocile rosii de la Sedona, Hoover Dam-ul, castelul lui Montezuma, Toombstone-ul si padurea de piatra... si mai avem noi ceva obiective de vazut ca in rest doar cactusi si ...desert.Povestea voastra este asa frumoasa... mi-a amintit de faculta si de dragostili de atunci...sssssst

gbutucica Multumim pentru pupici si atentii. Si il pupam si noi pe alcsandrel sa nu mai faca mami lui au au... si sa stea cumintzel acolo in cuibusorul lui.No mama io la faza cu controlul am avut si spectatori, pe tanti nurse si pe nenea sotz ca aici asa se obisnuieste :P. Ce zici???

mihutza11 Nu te ingrijora, cresc si ei ca si copii mari, adica au perioade de crestere care difera de la bebel la bebel, sa nu uitam ca bebitza ta are ritmul ei propriu. No...s-acu ar trebui sa-ti zic cuscra ? HIhi hi hi. Ceaiul de cirese nu cred sa dauneze eu n-am gasit nimic ce spune ca ar fi contra indicat... mai citeste si tu pana sa te decizi :P. Si tu ai zapadaaaaaa.........:(

sovietica Sincer imi pare rau pentru ce i s-a intamplat prietenei tale.Ce frumoooooooooooooooos.... ai povestit tu de craciun. Sunt amintiri care NU SE UITA NICODATA.M-ai amuzat cu povestea cu cantarul, al meu nu ii place sa urce pe cantar cu mine de fata... a nceput sa faca putintca burtica si il sacai de zor.

numeioana Mie mi-a zis ca s-ar putea pe 25 feb ca e bine crescut baiatu' mamii, sper si eu sa nu ajung 29. Bea un ceai caldut, eu am observat ca ma mai lasa durerile de sale dimineata.

bubu05 Salutic

simonette Noroc in viitor si sincera sa fiu te admir pentru decizia ta luata intr-un moment in care toate ne plangem de mici inconveniente din viata. Esti tare ...mamico. Si inca o randunica mai zboara in tzarile calde... Si sa incerci sa pastram legatura si pe viitor.Zbor placut.

RalucaS Este ca scriu fetele astea de zor, iti trebuie 5 cafele sa le citesti... Te intzeleg si mie mi-ar placea sa le cunosc, dar ma bucur ca am sansa sa le cunosc macar virtual si sa ma multumesc cu aceasta placuta experienta numita DC.

ariel_7000 Frumos mesajul tau, si alexutza a fost asa de scumpa... ea vrea o surioara si gata. Mie-mi place Theo, are rezonanta si cu internationalismul asta e si usor de pronuntat in toate limbile ca nu sti pe unde mai merge bebe si e asa de neplacut sa ai un nume greu de pronuntat.

mary_lou123 si un

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Iuhuuu am venit si noi din parc. am inceput operatiunea fitness impreuna. Sper sa ne tina! E absolut divin in parc pe vremea asta la ora 7. promoaca, lacul cu abur pe el si cu ratze zgribulite plutind pe langa salciile plangatoare, soarele rasarind, aproape nici tzipenie de om.
Va multumesc pt complimentele ref la burtic

Raluca, sanatate multa spatelui tau!
Eu mananc icre cam odata pe sapt
Bitza, cum au fost hamsiile?
Naty, eu desi am facut analize de ureaplasma&co, la putin timp am aflat ca in alte tari nici nu se fac astea, si nici in ro nu se face peste tot. asa ca, m-a cam durut la basca de rezultat.
livi, imi pare rau ca a trebuit sa recurgi la antibiotic :( sanatate maxima! Si sar'na pt compliment
Roxana, dr ti-a propus si interdictie la anumite alimente?
Eu m-am enervat pe foamea mea excesiva si am variat hrana mai mult, si vad ca deja e mai bine. Si azi imi iau polen, alge, migdale. Din fericire pt mine, nu poftesc dulce. Doar ceva slabutz, facut in casa (chec, etc).
Pup si la Clau coafata :P
Crisis, bine ai trecut pe la noi! la mine nu se potriveste cu calendarul, da mai stii ce se schimba la urmatoarea echo??

Va doresc o zi buna, lipsita de gretzuri,de dureri, de raceli, de glicemii scazute si alte neajunsuri.

Edit: un pup mare si la Adriuta, care orice ar fi, ea recupereaza si citeste tot din urma .

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza buna !

MAIA , sa-tzi traiasca grasunu , bine ai venit la clubul mamicilor de baietani ( sau a oacrelor maRI) si ma bucur ca te-ai linistit cu totu'

Ela ieri nu am avut limbaritza ( sau ma rog, fata de voi) deoarece sunt intr-o perioada destul de obositoare la sv ( tipare noi , modele noi , milioane de probe pe produsele noi si nu am timp , imi cer scuze)Si de citit va citesc pe fuga in pauza de masa, din acest motiv si mesajele mele sunt mai scurte. te pup si ieu

Sovi nu am vrut sa te superi ca ti-am cerut poza pt a te recunoaste , stiu ca la cat esti de frumoasa te vom recunoaste, da trebuia sa fac cumva rost de poza cu burtik ta, care sta foarte bine la fata verde si secsi pe deasupra. Cat despre sotzul meu ot sa-ti confirm ca zilnic urca de cel putin 5 ori scarile din parc( din cauza serviciului, are biroul la et 2 si avem sectie la 2 si la 3 si la 4 , deci zilnic le urca si le coboara ......)stiu asta pt. ca lucram impreuna ,si mie mie greu pe tema asta , dar......., el s-a ingrasat ca mai tare poftesthe el si este in grumand.

pentru toate va trimit un si cer iertare ca nu cereesc mai mult , da lasa anu cresc ieu mare. poate reusesc azi sa mai fac o poza( la probe ) si sa v-o triimit sa vedetzi palatul lu' st cel mare

Giani 23+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by natynic
Fetelor, m-ati omorat cu temerile de carne cruda cu Toxoplasma si Listeria, m-ati exasperat cu TT si amniocentezele, se pare insa ca sunt singura din grup care si-a facut analize de Ureaplasma-Mycoplasma-Chlamydia? Sau singura la care a iesit ceva??? (asta ma indoiesc).

Mie mi-a iesit Ureaplasma pozitiva si Mycoplasma negativa inainte de sarcina. Am luat antibiotic + Colposeptin + spalaturi cu Tantum Rosa, dar analizele nu le-am mai repetat pana in primul trimestru. Din fericire se negativasera amandoua.

Ma mir ca Herghelegiu le ingnora...! Parvu mi-a spus ca trebuie neaparat tratate, si ca e foarte bine ca le-am depistat, si ca intru in sarcina fara ele!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Giani, n-am cum sa ma supar, mai ales ca o sa te razbuni si tu cu pozici
Delfinuuuuutzaaaaaa ai ajuns soro in Romania? pe unde esti si cum te simti dupa atata drum?

Ca maine o sa strig similar si catre Simonette :)

sovi 16+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata, pufoaselor!

Aseara am cazut lata si n-am mai avut timp sa intru, dar am recuperat dimineata! Ne-am petrecut ieri cu cumnatele si cumnatul sarbatoriti, am papat pui pe sticla, carnaciori cartofi prajiti si eu personal un castron cu gogonele si gogosari, belea de belea!

Care a zis pe-aici de hamsii, ca mor si eu!

Sovi, esti tareee secsoasa, intradevar si nu fii suparata ca nu ai burtica mare, ca intr-o luna o sa inceapa sigur sa fie!

Maia, felicitari pt. grasunel-pufosel!

Zozelina- gospodina, trece-ma si pe mine pe listutza de la intalneala! Fac tot posibilul sa vin!

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

buna dimineata randunicie mele dragi!

nu am vreme de stat ca vine nenea reparatorul sa vada ce are pardalnicul asta de frigider si mi-a zis sa-l dezghet ... asa ca doar va spun ce noapte am avut, fug si revin mai pe seara cu raspunsuri pt fete dragi!

toata noaptea am visat ca il nascusem pe bebe, ca ma tot fugarea o zapacita de doctora sa ma opereze la sani ca zicea ea ca am vergeturi prea mari ... si abia intr-un final, adica spre dimineata visului, am reusit sa ies din salon si sa-l iau pe bebe in brate ... nu stiu daca era baietel sau fetita , pt ca nu am vazut si era imbracat in hainute albe ... doar ca nu l-am gasit la spital, era in fata blocului unde am crescut eu, in carucior, il legana sora mea si inca o fata ... eu m-am suparat ca era pus intr-un carucior care nu-mi placea deloc si l-am luat in brate ... si nu stiu daca a vorbit sau ce-a facut , dar mi-a zis ca nu-i place la tanti ca l-a zgaltait prea tare ... si eu i-am spus, lasa ca acum esti la mami in bratua...ia sa vedem, mai stii tu sa dormi asa frumos cum dormeai cand erai in burtica? si el se tot freca la nasuc si si-a bagat nasucul asa in hainutele mele si a inceput sa pape de la tatzi ... si papa asa de repede si parca ma si durea un picutz dar pe urma mi-a trecut incet incet si nu ma saturam sa-l vad cum papa ... si la un moment dat i-am spus, mai incet mamai ca nu iti ia nimeni papica ... m-a trezit un sms de la Florinel ... "buongiorno principessa!"

I feel pretty, oh so pretty,
I feel pretty , and happy and bright!
And I pity all the girls that aren't me tonight!

mami_papatot 18+

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://images.amazon.com/images/P/B0000C2INM.01-A384KJXVVDRTP5._SCLZZZZZZZ_.jpg

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Am promis pozici de 16 saptamani, am pus doua movalii, cu bluzica noua!

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by crisis81

Ma bag in seama pe aici....
Am intrat ca sa va arat ce am gasit eu si se potriveste la toti copii pe care ii cunosc.
www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">GHICESTE SEXUL DUPA VARSTA IMPLINITA A MAMEI SI LUNA CONCEPTIEI
Sper sa foloseasca celor care inca nu stiu sexul lu dar si celor care il stiu deja ca sa il probeze sa ne spuna si noua daca se potriveste.

La mine testul zice FATA, ecograful zice BAIAT. Corpul galben pe dreapta.
Se pare ca Victor vrea sa sparga toate miturile si predictiile babesti.

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, si la mine testul zice ca e fata, si eco zice ca-i baiat! Eu sper sa ramana dupa eco, baiat!

Mamicuto, ce vis ai avut! Tot o sa mai visam bebei si ca nastem, pt. ca e normal, ne gandim la ei!

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput