Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna fetelor, toata seara m-am chinuit sa ma epilez frumos peste tot ca maine merg la consultatie si sa fiu gigea!

Naty, si eu am facut ureaplasma, mycoplasma, chlamidia, listeria, toxoplasma, citomegalovirus, antirubeola, herpes virus si inca niste denumiri ciudate...Dar nu mi-am facut inca analiza secretiei, poti sa crezi? Banuiesc ca o sa o fac maine daca tot ma urca pe masa . Toate celelalte analize le-am facut din sange.

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici,sper ca nu m-ati uitat pentru ca am cam absentat,dar motivat...stau cam prost cu timpul liber,dar sper ca in curind sa rezolv si problema asta.Noi sintem bine,crestem iar bebele misca foarte bine,mincal-ar mama pe el,mai e un pic si merg si eu la 3d,abea astept...

Felicit si eu sarbatoritele si sarbatoritii de azi,le urez multa sanatate si numai bine...

Va pe toate, toate

ADELA 22+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ma bag in seama pe aici....
Am intrat ca sa va arat ce am gasit eu si se potriveste la toti copii pe care ii cunosc.
www.obfocus.com/calculators/gender.htm" target="_blank">GHICESTE SEXUL DUPA VARSTA IMPLINITA A MAMEI SI LUNA CONCEPTIEI
Sper sa foloseasca celor care inca nu stiu sexul lu dar si celor care il stiu deja ca sa il probeze sa ne spuna si noua daca se potriveste.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602928535480" target="_blank">[Ziua rezultatului, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szeged, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007, www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007 , www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra, www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666367220" target="_blank">Botez finutzu,
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602666343022" target="_blank">Animalutzele mele!, Multe poze

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Crisis, stiam site-ul, eu am facut proba inainte de a sti sexul, mi-a iesit cu mare probabilitate fetita, sotul radea atunci ca nu se poate (el fiind, din partea tatalui, din neam in care s-au nascut aproape numai baieti in ultimele vreo 3 generatii si avand si el deja un baiat); ei, si fetita e!
Incercati fetelor, poate e mai veridic decat aia cu corpul galben! (dupa cum vedeti, am pofta de statistici!)
Lyvy, draga mea, nu-ti fa probleme. Nu stiai si nu e vina nimanui pt treaba asta. Ti-am zis, imi faci cel mai mare bine daca papi cioco si pt mine.

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Si eu am facut testul asta si inainte si acum, si mi-a iesit baiat si intr-adevar voi avea baiat...

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Dragele mele randunele multumesc mult pentru urari si multi
Azi am fost la morfofetala si sunt superfericita ca al meu bebic este sanatos intreg si grasut.Are la 22sapt si 4 zile 611g e o dulceata si n-a avut deloc stare.Acum o sa citesc si eu din urma ca ati fost tare harnicute .

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 22+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Felicitari Maia pt bebe sanatos si grasunel!!!

Eu ma retrag la nani , va pe toate si va urez noapte buna si vise placute

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragele mele, am citit de 3 ori prima pagina cu forumuri si nu am gasit forumul nostru. Era primul in lista pe a doua pagina.. Cred ca asa ceva nu s-a mai intamplat de muuuuult.
Asa ca m-am gandit sa scriu :P
Acum incep sa va citesc si poate termin pana va treziti voi puficioselor.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Natynic din ce-ai enumerat tu mie mi-a dat dr sa fac toxoplasma si mi-a iesit ca am avut, dar nu mai am si TT nu l-am facut nici eu tot din proprie initiativa.

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mie mi-a iesit baiat la test Oricum is aproape sigura ca e flacau

16+ cu posibil

Mergi la inceput