Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )
Raspunsuri - Pagina 13
simonette spune:
Ralucas Si eu am poftit la icre facute de mine dar nu stiu de ce nu mi-au iesit! Am pus-o pe seama faptului ca nu trebuia sa mananc si de aceea nu mi-au iesit!!! Alta data imi ieseau m iunatie de icre, de data asta fara sa schimb nik nu au mai iesit...nimic nu e intamplator!
Bitza, multumesc de invitatie...astept intai poze si apoi poate chiar a infiintez, sau poate cer doar reteta!
fata bucatareasa!
mami de
Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Dragutzelor...eu ma retrag sa fac un dush si apoi la un film! Va doresc noapte buna!
mami de
Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
natynic spune:
Bitza, nu, n-am voie NIMIC cu zahar! 

Am baut o cafeluta, mi-a trecut SPECTACULOS durerea de cap, care va jur, era cumplita, insa m-au busit niste palpitatii oribile imediat, apoi spre bucuria mea bebitza a inceput sa danseze cu foc in burtica, manca-o-ar mama, cred ca iese cafegioaica precum mama-sa si dansatoare de talent ca taica-su. Oricum, suntem foarte hotarati sa o invatam ce stim fiecare mai bine si talentul lipseste celuilalt: eu sa inoate, el sa danseze.
Dar, Bitza, eu iti dau voie la hamsii.
Fetelor, m-ati omorat cu temerile de carne cruda cu Toxoplasma si Listeria, m-ati exasperat cu TT si amniocentezele, se pare insa ca sunt singura din grup care si-a facut analize de Ureaplasma-Mycoplasma-Chlamydia? Sau singura la care a iesit ceva??? (asta ma indoiesc). Daca citesti pe net, sunt lighioane incriminate in multe nenorociri in sarcina, dar iata, cum va spuneam si ieri ca am aflat de la colegul meu ginecolog, pe marele Herghelegiu nici nu-l intereseaza aceste infectii! Sa fi fost un exces de zel drei mele si voua nu v-a recomandat nimeni analiza, n-ati facut-o, sau numai eu sunt ghinionista??
Luny, stai linistita, e bebe. Eu am des contractii, de la inceputul sarcinii, Nospa e prietena mea cea mai buna
, senzatia la contractii e complet alta.
Nicol, imi pare rau ca inca versi; asa a patit nasa mea, pana pe la sapt 20, credea ca nu se mai termina cu toxicitatea asta de sarcina. Si totusi a luat enorm in greutate pana la sfarsit, pentru ca nu se lasa nemancata, varsa si se indopa si tot asa. Nu e bine nici sa te ingrasi mult dar nici sa nu iei kg deloc nu e normal. Ai grija de tine!
. De eco la Iosup mai uita-te pe forum, vad ca se tot cedeaza programari, poate apuci mai devreme. Si te asteptam pe 8 decembrie, convinge randunoiul, please!-vreau sa o vad pe frumoasa de Urziceni
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
lyvy spune:
Buna seara frumoaselor cu burtici!!!
Am obosit cat am citit din urma, ati fost vorbarete , nu gluma !!!
Am tot vazut discutii pe tema cafelei
, eu beau cafea in fiecare zi dimineata, la fel cum beam si inainte de a fi insarcinata, nu stiu de ce va este asa de frica de ea, am gasit in carti de specialitate ca se pot bea in siguranta pana la 3 cafele pe zi, de unde panica asta cu cafeaua???
Eu din raceala, am facut suprainfectie, si m-am dotat cu o traheo-laringo-bronsita, si acuma sunt pe antibiotic Ospexim (cefalexin )de 1000 mg, dupa ce am citit fffffffffff multe prospecte, asta mi s-a parut cel mai adecvat in situatia mea, si parca are deja efect, pacat de tusea care ma doboara, ma doare burtica de la ea.
Kya, la cata pofta de condus am de cand sunt insarcinata, sigur bebita va fi soferita.
Apropo de condus, marti in 13 nov, tre sa merg la BRASOV, la un training de 3 zile, de fapt in poiana, si deja ma stresez cu drumul cand vad la stiri cat ninge. Chiar daca imi pun cauciucurile de iarna, daca e zapada si polei tot atata e.Sper sa-si revina vremea pana marti !!!

Sovi, ESTI SUPERBA, ce n-as da sa arat macar 50 % ca tine,

Simo, fa galerie in Bv, sa nu mai ninga !!
Naty, de ce nu poti consuma ciocolata? Nu stiu daca e chiar bine, dar eu mananc tone de ciocolata de cand sunt gravi.
Sa stii ca nici eu nu am facut analizele de care ai zis, si din propria mea initiativa, nu am facut nici TT.
livi
+23
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
Roxana Claudia spune:
Simo - m-a certat Cezara ca m-am ingrasat rea mult si aiurea...am luat deja 12 kile in conditiile in care mai am atat de mult pana la nastre. Cica asa trebuia sa arat la nastere ![]()
Fetelor eu de aseara am inceput sa mananc mai putin si cu grija. Dr are dreptate. Sunt deja o balena. Si nu mai vreau sa ma ingras in nestire. Deci Bitza...fie-ti mama mila cu hamsiile si tortul si nu mai pove ca simt ca o iau razna. Azi am mancat 3 ciocanele la gratar cu orez fiert. In rest mere...mere, iar mere si un bol de cereale cu lapte 
Roxana
24 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
lyvy spune:
Buna seara frumoaselor cu burtici!!!
Am obosit cat am citit din urma, ati fost vorbarete , nu gluma !!!
Am tot vazut discutii pe tema cafelei
, eu beau cafea in fiecare zi dimineata, la fel cum beam si inainte de a fi insarcinata, nu stiu de ce va este asa de frica de ea, am gasit in carti de specialitate ca se pot bea in siguranta pana la 3 cafele pe zi, de unde panica asta cu cafeaua???
Eu din raceala, am facut suprainfectie, si m-am dotat cu o traheo-laringo-bronsita, si acuma sunt pe antibiotic Ospexim (cefalexin )de 1000 mg, dupa ce am citit fffffffffff multe prospecte, asta mi s-a parut cel mai adecvat in situatia mea, si parca are deja efect, pacat de tusea care ma doboara, ma doare burtica de la ea.
Kya, la cata pofta de condus am de cand sunt insarcinata, sigur bebita va fi soferita.
Apropo de condus, marti in 13 nov, tre sa merg la BRASOV, la un training de 3 zile, de fapt in poiana, si deja ma stresez cu drumul cand vad la stiri cat ninge. Chiar daca imi pun cauciucurile de iarna, daca e zapada si polei tot atata e.Sper sa-si revina vremea pana marti !!!

Sovi, ESTI SUPERBA, ce n-as da sa arat macar 50 % ca tine,

Simo, fa galerie in Bv, sa nu mai ninga !!
Naty, de ce nu poti consuma ciocolata? Nu stiu daca e chiar bine, dar eu mananc tone de ciocolata de cand sunt gravi.
Sa stii ca nici eu nu am facut analizele de care ai zis, si din propria mea initiativa, nu am facut nici TT.
livi
+23
Iris Miruna deocamdata
lyvy spune:
Mi s-a transmis msj de 2 ori, N-AM VRUT, mi-a aprut ceva eroare !!!!
Scuze!!!

livi
+23
Iris Miruna deocamdata
natynic spune:
Nicol, am vazut dormitorul roz, nu prea m-am prins cum se face patul tobogan, dar in rest e absolut adorabil. Unde se gaseste? Sau vrei sa faci pe comanda, cu poza ca model?
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
natynic spune:
Lyvy, stai linistita si mananca cate tone de ciocolata vrei, ai grija sa nu capeti tu tone in schimb.
. N-are nici o treaba cu sarcina, tu probabil venind mai tarziu pe forum n-ai prins ideea, eu am diabet, de-aia nu pot ciocolata. Lasa, mananca tu si pt mine!
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
lyvy spune:
Naty, mii de scuze, chiar n-am stiut

[iart
ama]

Uite asa da omul cu bata in balta!!!!
livi
+23
Iris Miruna deocamdata