Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sovi, acum ti-am vazut si eu pozele. Esti foarte draguta si mandra de burtica...

Fetelor, mie toata lumea imi spune ca am burtica miiicaaaa pt varsta mea. Am vazut ca marimea depinde de organismul fiecareia. Acum am vazut burtica lui nicol, care la 9 saptamani arata ca a mea la 20.... Frumoasa burticica, nicol!!

Naty, pupici! Va imbratisez pe toate!

Ioana
24+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Offf, nici una dintre voi nu ati simtit pulsatiile astea, ca mine?? Ma cam sperie...

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, o fi bebe care se misca... sau sughita... Nu sunt contractii, stai linistita!!

Ioana
24+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ioana multumesc pentru aprecieri.Si mie mi se parea ca aveam burtica cam mare pt 9 sapt, si explicatia cred ca este aceea ca in primele 2 luni am fost foarte balonata.O sa mai fac niste poze cu burtica zilele astea sa putem sa comparam, ca mie mi se pare ca nu prea a mai crescut de atunci cine stie ce.
Luny nu-ti fa griji, mai multe randunici am simtit bebei.Eu pot sa-ti spun din experienta de la prima sarcina ca atunci cand sunt contractii,in primul rand burtica mi se facea tare-tare ca un ghem, o simteam efectiv cum se strange.Asa ca nu te mai panica degeaba

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ufff. mersi fetelor, ca m-ati mai linistit, mai ales ca inca simt asa...dar sughite deja? Il pot simti asa repede? si o zi intreaga??

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Aviz randunicilor de carucioare roz, si nu numai,vedeti ca am pus pe mailul comun un model de Dormitor pt fetite si abia astept sa il fac Alexiei.Mentionez ca patul are si tobogan, de fapt patul e piesa de rezistenta a dormitorului.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hai ca am scapat de musafiri, am terminat si tortul de mere insiropat(am gasit o reteta faina in Practic)......

mai fetelor, am cumparat azi niste hamsii sarate ca sa le prajesc maine cu mamaliguta si mujdei de usturoi....air acum m-a bufnit o pofta de salata de hamsii cu marar si ceapa verde.Dar vreau de la voi aporbare sa mananc oentur ca hamsille se pun asa sarate fara s ale mai fac nimic.Bineinteles cu curatatul de rigoare...astept raspuns urgent ca mi-e foameeeeeeeee si mi-a intrat asta in cap.Daca nu-mi dati ok, imi fac cartofei prajiti.

Naty si pe mine m-a durut iar azi capul,eu cred ca sunt campioana dintre voi cu durerile astea de cap,si mi-a trecut cu o ciocolata calda.Sau ncii de asta nu ai voie ca are zahar???

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bitza, tu vrei sa ne luam de par??? Pai tu nu ma vezi???...ha??? Ma mai faci si tu sa poftesc la hamsii si la tort cu mere???? Sa faci bine sa imi trimiti o portie pe riscul tau...ca iou nu vreu sa ma mai ingras...muahh

mami de Luca si 24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Eu stiu ca nu avem voie carne cruda, sau peste crud, si de aceea nici eu nu mananc icre cu toate ca mor de pofta de cateva luni...si ce pofta mi-ai facut cu hamsiile si mie

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

milioane de

Dragutza mea de Simo, te astept cu mare drag la mine sa mananci tort!!!Invitatia este universal valabila....
In ceea ce privesc kg tale, stai linistita ca nu se vad,esti o super gravidutza.
Iar daca nu, iti scriu repde reteta ca este asa de usor de facut, si mi se pare ca a iesit super extra fain(mai trebuie sa-l ornez cu frisca).Am facut poze si o sa vi le pun .....

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput