Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mi-am facut un pishu de cafea, ca nu mai pot de cap...
Prilej cu care imi amintesc sa le spun Olgutzei, lui Clau si cui mai bea cafea ca NU e interzisa in sarcina, n-are treaba cu tensiunea (la un om normal) dar are 2 inconveniente: creste pulsul, care la noi e oricum mare si are efect diuretic, cand noi si asa vizitam baia cu maaare dragoste zi si noapte-si asta deshidrateaza.
Deci e de evitat; dar, iata, cand capul doare ca pe mine acu, nu cred ca exista remediu mai bun...

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Si pe mine ma doare capul.....

mami de Luca si 24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mda, poate un dat cu capul de pereti m-ar ajuta.
Daca as putea lua o guritza de ciocolata...
Cred ca dau fuga la supermarket, sa-mi iau de-aia pt diabetici, ca m-a taiat brusc o pofta criminala

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Buna!
Fetelor, voi ati simtit ceva gen pulsatii, zvacniri, ceva de genmul asta in burtica??
Eu am simtit azi toata ziua, sunt nedureroase si neregulate! O fi sughitand Strumful, o fi carenta de calciu si sunt spasme musculare, o lovi el ceva?? nu stiu...

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

nicol_conte, clauclau, rox_dox, simo, ela, bubu, mami, ioana, sovi, - va multumesc la toate pt aprecierile legate de burtica mea si a lui bb

nicol - si eu am programarea pt morfo-fetala de trim II cand o sa am exact 24s si 3 zile
simo - eu am mai pus candva poze cu mine, dar uite le mai pun odata aici sunt poze cu mine, sotul meu si mama mea
ioana,clau - ce frumos sa il simti pe bb sughitand...
sovi - si burtica ta este foarte frumoasa si subtila, si eu de abia asteptam sa creasca si acum de abia ma intorc de pe o parte pe alta in pat si ma simt de 3X, de fapt si sunt ca am luat vreo 10 kg pana acum , si nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie prin ianuarie - februarie...iar cu spatele , pe mine ma doare de cand ma stiu, pt ca am doua vertebre care se taseaza asa ca nu e nici o noutate durerea de spate pt mine, si cum ai zis si tu mai de mult, incerc sa convietuim impreuna
naty - eu daca beau un pic de cafea cu lapte, sunt plina de enrgie toata ziua si nici probleme cu scaunul nu mai am...

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ralucas, pozele ale sunt vazute de mult! Vroiam sa te vad la fatza acum cu burta! Sunt sigura ca esti si mai frumoasa, ca sarcina implineste femeia!

mami de Luca si 24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

TZOP si eu la rondul de seara, dar ma cam tortureaza Alexia, nu ma lasa deloc sa scriu.
Raluca - frumoasa familie!!
Sovi -esti tare secsoasa!!

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Gabriele si Mihaele
Am intrat doar sa va spun ca va spionez in continuare, ca urez sarbatoritelor de azi sanatate si numai bine si ca ma emotionez sau rid alaturi de voi de cite ori e cazul...zilele urmatoare poate voi avea si noutati sa va impartasesc, dar deocamdata lipsa totala de inspiratie
pe toata lumea

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Aparatul nostru nu mai merge de ceva timp,e un contact de la baterii ceva si degeaba imi bat gura sa il duca randunoiul la reparat, dar o sa il pun maine sa imi faca niste poze cu web-ul , ca singura nu reusesc

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

...ca tot vorbeati de dureri de cap, m-a durut si pe mine acum cateva seri, dar am luat un NoSpa si mi-a trecut numaidecat.Am citit pe prospect si scrie ca e si pt dureri de cap
randunicile sa nu le mai doara capul

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput