Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )
Raspunsuri - Pagina 10
simonette spune:
Mami, n-am dat in laturi de la taiat sau manevrat carne cruda caci am imunitate la toxoplasma si nu e broblem...multumesc ptr gandurile bune
Ioana, iti multumesc si tie ptr gandurile frumoase si acelasi lucru...adica numai bine...va doresc eu voua, tuturor!!!
Zoze, am aparut si iou azi ca sa primesc incurajarile si urarile voastre!!! A inceput numaratoarea inversa pana la data plecarii si ma cam cuprinde nostalgia dar fac fatza!!!
una fata inimoasa si iubitoare!!!
Natyyyyy!!!!!, daca te-ai suparat...te bat!!!
mami de
Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
clauclau spune:
He, he, Numeioana, nu esti prima! Si eu am simtit sughitul Rebeccai de mai bine de 2 saptamani. Este chiar placut de parca i-ar bate inimioara asa tare! La mine dureaza doar cate-un minutel, maxim 2. Si nu in fiecare zi.
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
simonette spune:
Sovi!!!, Sari cu poza ca sa te cred!!!
Vreu si eu sa sughita bb Yannis al nostru! Asa mult ii place la cursuri...acolo e cel mai activ...a facut si tati cunostintza cu el acum vreo 2 saptamani...! Nu mai incapea in el!!!
Editez ca sa spun ca daca ma dezbrac la burtoiul gol si misca Yannis, il si vad!!! Sunt topita!!! Numai ca nu am timp, ca as sta numai dezbracata!
mami de
Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
BB2
clauclau spune:
Hai mai Sovi ca e super burticuta ta! Arati foarte, foarte bine, ce n-as da sa fiu si eu asa slabuta ca tine! Eu ma simt ca un elefantel, abia ma misc si obosesc tare repede. 
CLAU
23 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
Laly iertare de confuzie!

Ti-am trimis PM de ieri.Vad ca nu l-ai citit!Da fuga in Inbox ca-i acolo!!
Mai am de scris cate ceva dar acum tre sa fug repede ca vine randunoil acasa cu un nene si tre sa ma schiiimb!!
Ela..
in 20 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
natynic spune:
Sovi, mama, pai la cat sport faci si ce muschi ai pe burtica ce-oi vrea?? Asta ca sa nu uitam ca datorita inaltimii, bebe Sasha are duplex!
, are loc destul si mai la etaj.
fata frumoasa
Simo, ti-am trimis PM; de ce sa ma bati???
Iar am migrena de-mi vine sa urlu, am rezistat de vreo 4 ore dar tot la Paracetamol ajung, plus lamaile lui Cory (care, fetelor, eu am inteles ca are multa trreaba si ca martea VIITOARE face amniocenteza!)
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
sovietica spune:
Naty, m-am tavalit de ras cu duplexul 
sovi
15+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
simonette spune:
Sovi mama!!! Ai o prezentzaaa!!! Bravo tzie!
Naty, eu nu inteleg...tu ai primit Pm-ul ala lung de la mine??? Ca am senzatia ca nu l-ai primit!!!
mami de
Luca si
24+ cu Yannis-Sebastian
BB2
natynic spune:
Simooo, 

Il primisem. Vezi ca raspund acum. 
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png