Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Olgutzika-nasol moment...asa putin o sa stai cu bebe acasa? Eu nu mai fac greseala sa ma intorc inainte de 2 ani la serviciu.Decat daca mi-ar da salariu dublu fata de ce ne da statul. Probabil ca te afli intr-o situatie in care nu-ti convine sa stai acasa din cauza banilor,nu?Dar poate aproba astia leagea cu 85% din salariu si astfel o sa poti sta si tu cu bebe mic acasa.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

]Zoze fac pariu ca stai acolo dupa crenguta si pregatesti un nou capitol, asta daca nu cumva deja e gata.Am dreptate sau nu?

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clau nu te necaji-pt.ca Zinnatul face parte din grupul antibioticelor considerate oarecum safe in sarcina(nu si in primul trimestru).Important este sa-l iei in timpul mesei-pt.ca se absoarbe cel mai bine asa!Hai te rog-nu te necaji!
Cat despre Mg,Zn si Fe..era de asteptat sa ti le prescrie de-acum..O sa vezi ca ajuta!
M-ai prins Nicol!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sigur va povestesc cum a fost la motz, maine seara intru, ca mi se face dor de voi!

Vlad al meu a ales pixul, aur si foarfeca!

Zoze, sa stii ca m-a ajutat si sotul, ca ma doare spatele si nu prea pot sa mai aspir...deci el mi-a aspirat si a spalat pe jos, eu am fost cu baia, praful, scuturatul si stransul jucariilor

Kitzy, hai ca nu te-am nimerit deloc, eu vroiam sa te inveselesc...si eu ma pregatesc de servici, dar acum astept papica ca mi-e foameee.
Mai, as manca numai gogonele si conopida murata . Am plecat de langa borcan ca il mananc tot!

Clau, pofta buna si tie si bafta la analize!
Si eu iau Magne B6, 2 pastilute dimineata si 2 seara si Biomarin.

Oana 16+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Crenguta aniversara!!Schimbam prefixul!!

Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

M-am dat cu scrisu si n-am vazut ca postase si Clau. Clau imi pare rau rau nu ai venit cu vesti 100% pozitive.Dar nu-i nimic, ca nu e chiar asa de grav.Multi pupici si fi optimista!

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna fetele,
am fost aseara la doctor la ecograf, bebe zburda, n-a vazut mai nimic, precizez ca ecograful e cel din maternitatea Buzau. Ce m-a linistit, e dezvoltat normal pentru saptamanile pe care le are.
Am facut si eu testul si mi-a iesit fetita, sa vedem luna viitoare ce este!
Foarte frumoasa bluza mov de gravi, luata de la Kenvelo, n-am stiut ca au si de gravi! Si mamica de fapt toate sunteti asa de frumoase gravide, straluciti, la mine nu se vede asa....

Pupici, scuze eu sunt pe fuga...

Elena 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

salutare la stol!

Am ajuns cu bine si ce-mi vayura ochii....va intalniti pe 8 dec.?
Rusinica!

Glumesc!

Nu voi nomina tot stolul din cauza de timp.Am reusit sa citesc cate ceva,dar mai mult pe diagonala. Am vayut poze cu burticute frumoase si colorate. La mai mare!

Tin doar sa precizez ca pt primul copil,pt. cele care au facut sport burtica e mai micuta,nu se cunoaste prea tare.

Apoi, Sovi sa nu mai aud ca ai alergat! poti merge in ritm rapid,dar sa nu alergi. Am auzit la gineva care alerga, ca a pierdut sarcina. Nu vreau sa te sperii,stii ca si eu fac miscare. Poti lucra picioarele facand genoflexiuni si bratele cu haltere mici.Stii si tu!

pupici la tot stolul si mai vin cand am timp!

Cory,
pup si tin pumnii pt.amnio. Mai vorbim!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Delphin BINE AI VENIT IN ROMANIA !!!

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2