MAMICI DE ITALIA (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Micio-ma bucur ca ai reusit sa vezi pozele,fetele nu au reusit
vroiam sa va arat ce circula prin giro si ce imagine frumoasa avem noi romanii,din pacate c'è poco da fà numai ca uneori iti vine sa te revoltezi dar nu ai contro cine si trebuie sa suportam noi pt.unele chestii adevarate si cum ai vazut pozele iti dai seama la ce ma refer si mi-e ciuda cind vad cum stau lucrurile
asta e
numai ca majoritatea cred ceea ce se arata

Slimatei
-poate gasiti cit de curind masinuta pe cind nasti sa va duca tati in giro

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Micio-" Trebuie sa invat sa merg pe strada fara carucior sau "maimutza agatzata de ma'sa"-esti tare simpatica,mereu ma faci sa rid

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Stefi,eu stiu ca poti sa faci linistita Pap testul in sarcina.Nu cred ca va provoca nasterea...Am primit si eu asta-vara "invitatia",dar am uitat sa merg

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Raluk-la anul cred ca imi vine si mie rindul
din cite imi amintesc se face obligatoriu la 3 ani

Dana-cum se mai simte Alessandro? i-a trecut conjuctivita?da-i un pupic

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Stefi - si eu am facut Pap testul de 3 ori deja,e normal sa-l faci in sarcina. Stai linistita ca nu provoaca nasterea

31 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Slimatei-cam ce masini va plac?

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata la cine vine?...

katia..ce mai conteaza..ce o fi..doar sa nu fie nici prea prea nici foarte foarte ..una partea economica si alta sa arate cat de cat a masina..
sotul meu iar placea focusul...sau fiesta..dar mi-e nu-mi plac
mi-e mi-ar placea agila...dar lui nu-i place..zice ca iar fi frica cu ea.....el o vrea mai maricica...eu o vreau mai mititica..si tot asa...poate mergem pe yaris..ca suntem amandoi deacord...acum sa edem de unde si cum si cat...
sper sa cadem deacord cat mai curand...ca o fi una sau alta pt. moment ne tb sa ne miscam cat de cat...si de asta nu prea vrem sa aruncam cu banii...avand in vedere ca el e neopatentato..iar eu nu am condus de 6 ani..figurati ca facem ravagie din ea..

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc cuv. de liniste ....si eu speram..dar vazand sange..m-am speriat va dati seama....ca aseara asteptam simptome..

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Slimatei-eccomi
sint frumoase si toyota Yaris
noi prima am luat Hyundai accent am fost foarte multumiti de ea si o conduceam bine iar volanul il duceai cu un deget asa usor se invirtea
acum avem Renault scènic care pt mine e cam mare zic eu am condus-o de citeva ori dar tot mare mi se paresi merge mai greu volanul

ticker

Mergi la inceput

Slimatei-nu mai vi?
unde sinteti gagici?

ticker

Mergi la inceput