MAMICI DE ITALIA (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Slimatei-ce frumoase lucrusoare ati pregatit pt. Stefania sa le poarte sanatoasa

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

scuze eram pe la odisee... multumim de complimente... cat despre scenic..si lui iar surade mustata..da mie nu.....am avut o tentativa si cu hyundai..dar nu tine..ca eu am condus numa' mici..tico si matiz...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Slimatei-ai sa vezi ca te obisnuiesti si daca e mai mare
cu hyundai-ul m-am obisnuit foarte bine dar cum ne-am propus sao schimbam pe cind vine Giulia am schimbat-o dar mie mi se pare tare mare pt.mine oricum imi place dar ma trag inapoi de la

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

nu mai e nimeni..?

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

cap. nou 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Off nu prea ti n pasul cu voi fetelor...si inca nu ma duc la munca.
A m intrat intr-o perioada proasta, ma dor toate cele...ce sa mai m-am babit de tot de data asta.

Cristhina la fel am cumparat si eu ptr bebelina, dar ptr jucarii , adik ce ma intereseaza pe mine nu prea gasesc

Micio spunem care sant magazinele online, au ceva afisaj pe usa...ca sa le vada si baba

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput