MAMICI DE ITALIA (13)
Raspunsuri - Pagina 18
andacos spune:
Multzumesc mult!
Petronela sa-tzi traiasca mica printzesa ,sa va bucuratzi de ea,sa fie cuminte si mincacioasa,iar tzie refacere rapida!
Dana
Raluk31 spune:
Katia,nu pot deschide fisierul,ca nu am nu stiu ce program..despre ce e vorba?Explica-mi in 2 randuri.
Raluca
in asteptarea micutei Anais
katiapam spune:
Raluk-sint o gramada de poze facute in ro de te sochezi mie mi-a intrat repede ai incearca dar iti spun ca-mi dai dreptate pt cartonas
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
cristina85ss spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
Cristina- cum sunt lucrurile cumparate de pe net?ca am auzit ca de multe ori nu corespund calitativ...Cum ai platit?Mie mi-e frica sa folosesc cartea de credit ...
31 sufletelele mele
Atat mai avem
Eu am platit cu cartea de credit,am intrat totusi pe sit-uri sigure de la Brevi,Peg-perego,...etc Am fost multumita de ceea ce am cumparat si nu am avut de ce sa ma plang,oricum daca nu erau bune le trimiteam inapoi si imi primeam banii ( in 8 zile lucratoare)
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Buna dimi,fetele!
Oana,gata cu regimul,acum reincep sa mananc normal,dar e ciudat ca deja organismul s-a obisnuit fara sare si o simt peste tot,chiar si in salamCa sa nu zic ca beau in continuu apa..
Ginger,ce bine ca ai o soacra de treaba si ca vei avea ajutor vreme de atatea luni!
Cristina,ma tot intreb cum de ai timp de toate cele
Katia,voi doua ce mai faceti azi?Deja nu mai iesiti pe afara?..sau n-am inteles eu bine?
Raluca
Pai nu prea am de ales..trebuie sa-mi termin si scoala,iar de Giulia tot eu trbuie sa ma ocup doar sunt mamica ei,si de sot si de casa la fel..mai invat si noaptea cand Giulia si sotul dorm,mai spal rufele dimineata pe la ora 5 cand...etc De dormit dorm ziua cand doarme Giulia cate o ora-doua,si noaptea mai dorm ( ceea ce mai ramane din ''noapte'') Asta e..ce sa-i faci. O sa treaca si perioada asta
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Ginger00 spune:
Katia- nici eu nu reusesc sa deschid file-ul.Am Windows Vista si nu toate programele sunt compatibile...
31 sufletelele mele
Atat mai avem
Raluk31 spune:
Katia,n-am gasit nici subiectul cu pricina,dar oricum eu zic ca fiecare are dreptul la opinie.
Raluca
katiapam spune:
Raluk-il gasesti la discutii generale
dar oricum l-au sters
Ginger-imi pare rau ca nici tu nu reusesti sa deschizi mailul
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
slimatei spune:
buna..tocmai am sters un mesaj kilometric...of..
o iau de la capat...cu rabdare
ziceam ca nustiu de unde am capatat atata energie.... in ultimul timp, parca am pt. toata lumea... chiar si pe o asemenea vreme...ma mai rapune e drept...dar daca ma simt obosita tare dorm cat imi cere organismul si dupa o iau de la capat...
-ieri am fost cu tati la cursuri..si a fost superb...dupa care am umblat o gramada pe la concesionarii... vrem sa ne luam o masinuta nici prea prea nici foarte foarte... de' finantele...dar n-am gasit nimic care sa ne satisfaca... mai incercam si alta data ..poate pana nasc imi cumpar...
- azi am luat-o de la capat..dr.gine tot se preocupa pt. mine si pana la urma tot mi-a dat de facut curva glicemica... acum cand mai am atat de putin si nasc... dar asta e...meno male ca am putut obt. esenzione....altrimenti mi tocava paga..si cine stie cat...
-dupa am facut pap-test(caci imi trimisese astia lettera acasa cu Prevenzione de donna...si numai stiu cum..ceva cu tumore de col uterin) si imi pare rau ca am facut-o....caci cand mi-a umblat aia(ostetrica) mi-a atins nustiu ce si a inceput sa-mi curga sange...desi mi-a zis sa nu ma preocup ca e normal...caci secondo lei..colul meu e morbid...si imediat sangereaza... si mi-a mai zis tare tranquila...ormai sei arivata..non ci stano problemi... ma che e scemma...ori mi-a scos dopul... asta ca inseamna sa nasc in curand..? o omor...daca a facu ceva care...
iar scriu romane..
v-am pupat pe toate...aveti grija de voi...
we placut!
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
micio spune:
Katia, am vazut pozele de pe mail, ce sa zic...saracie, lipsa de educatie.
Ginger, super ca poate sta soacra sa va ajute, o sa fie foarte "utila". Am avut-o si eu pe mama 3 saptamani in vara, ce bine a fost.
Cristina, cate poti sa faci, felicitari...
Eu pt cumparaturile de pe net nu folosesc cartea de credit legata de contul din banca. Mi-am facut la posta o carte PostePay, pe care o incarc doar cu cat am nevoie si cu ea fac platile, e mai sigur.
Am fost si astazi la nido, ne-a sugerat daca nu ne grabim sa-l ducem din ianuarie, daca incepem in decembrie trebuie sa faca o saptamana si ceva pauza imediat dupa periada de acomodare, pt ca au vacanta, asa ca am amanat pentru 7 ianuarie. Deja ma gadesc ca o sa am 4 ore pe zi libere, mi se pare enorm de mult. Trebuie sa invat sa merg pe strada fara carucior sau "maimutza agatzata de ma'sa"
Oana si Eduard (19.01.2006 )