MAMICI DE ITALIA (13)
Raspunsuri - Pagina 17
Ginger00 spune:
Buongiorno a tutte!
Noi am fost de dimi sa refac analizele si sa depun actele pentru maternitate la Inps ca de sambata intram in congedo obbligatorio.
Micio -io sper sa mai stea feciorasii in burtik inca vreo 4 saptamani sa nu trebuiasca sa stea in incubator tare mult.Socrella mea sta aici pana in august cand vom mege toti acasa ,macar imi face de mancare,curat,spala.Oricum e singura in Romania,socrul a murit si nu are alti copii in afara de sotul meu si in plus e o femeie tare buna la suflet.
Va pupi
p.s. azi papam papanasi
31 sufletelele mele
Atat mai avem
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor,sa stiti ca citesc tot-tot chiar daca va scriu mai rar
Katiapaminca ma lupt cu invatatul,imi da de ''lucru'' contabilitatea aceea amarata ce nu ma lasa sa dorm nici noaptea...offff
Roxali eu de peinternet am cumparat masuta de infasat a Giuliei,carutul trio de la peg-perego si leaganul electronic de la fisher price,jucarii nu am luat inca nimic
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Ginger00 spune:
Cristina- cum sunt lucrurile cumparate de pe net?ca am auzit ca de multe ori nu corespund calitativ...Cum ai platit?Mie mi-e frica sa folosesc cartea de credit ...
31 sufletelele mele
Atat mai avem
Raluk31 spune:
Buna dimi,fetele!
Oana,gata cu regimul,acum reincep sa mananc normal,dar e ciudat ca deja organismul s-a obisnuit fara sare si o simt peste tot,chiar si in salamCa sa nu zic ca beau in continuu apa..
Ginger,ce bine ca ai o soacra de treaba si ca vei avea ajutor vreme de atatea luni!
Cristina,ma tot intreb cum de ai timp de toate cele
Katia,voi doua ce mai faceti azi?Deja nu mai iesiti pe afara?..sau n-am inteles eu bine?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Raluk31 spune:
Referitor la lucrurile cumparate pe net,noi am luat o camera si chiar si o excursie (pt luna de miere,ca banditii astia din agentie cereau cam cu 1000 euro mai mult decat am gasit pe net) si totul a fost ok.Platite cu cartea de credit.
Raluca
in asteptarea micutei Anais
katiapam spune:
Raluk-ii spuneam Stefaniei ca e mereu in giro si pe vremea asta?
oricum sintem la arest de domiciliu cu vremea asta
stau la pinda sa pot iesi pina la magazin cind nu mai ploua ca si ieri de fapt ca masina e la sot si daca merg singura sta linistit daca ar trebui sa merg si cu Giulia se preocupa si cum sint mereu cu ea 0
Giulia mai nou de citeva zile parca e un pisoi se smiorcaie mereu,cine stie......
oricum saptamina viitoare avem programare la vaccin saracuta
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
Fetelor mi-am amintit ceva
incerc sa trimit un mail pe adresa comuna l-am primit de la un prieten bun italian care l-a chemat pe sotul meu si l-a intrebat daca e chiar asa in Romania dupa cum vede si atunci sa ma gindesc ca mi-au pus emblema degeaba?
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
andacos spune:
Salutare mamicutzelor(si viitoarelor mamicutze)de Italia!
Imi cer scuze ca ma bag la subiectul vostru,dar vreau sa stiu ce e cu pet.cos 2005(alias abramburica).Stiu ca trebuie sa nasca in curind,din pacate nu am timp sa citesc subiectul vostru cap-coada,asa ca v-as fi recunoscatoare daca mi-atzi spune ceva de ea!
Multzumesc anticipat!
Dana
katiapam spune:
A nascut de o saptamina o scumpita Silvia de 3,500 kg
ticker
katiapam spune:
daca va uitati la mail sa-mi spune-ti dupa ce-l vedeti sa-l sterg
ticker