MAMICI DE ITALIA (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-eu m-am nascut la 7 luni
Giulia la 41+5 nastere provocata(fortata daca nu a vrut de bunavoie)

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Da,da,am priceputDar te complimentam pe tine de data asta!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput
Mergi la inceput

La ce subiect ai scris de te-au penalizat?Adica,avertizat

Raluca

Mergi la inceput

La discutii generale
m-am luat de rrrromi

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Aha,o sa arunc si eu un ochi maine sa vad ce mare grozavie....
No bine,gagici,pe ziua de azi mi-am facut norma pe net,asa ca va urez o seara placuta!Pupici la mamici si bebici

Raluca

Mergi la inceput

Raluk-o seara placuta
nu e nici o grozavie,mai mult o prostie nu merita efortul

ticker

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna seara!
Petro, bine ati venit acasa! S-a mai linistit bebelina sau tot nopti albe ai facut?
Ginger, deci vin flacaii cat de curand, mai ramane soacra sa te ajute cand va intoarceti de la maternitate?
Raluca, ai scapat de regim, ce papi bun?
Stefania , nici un semn? Ai mai fost la cursuri, ce v-au mai povestit pe acolo?
Roxali, eu am cumparat Lego din magazinele cu vanzari on-line, vreau sa comand tot pe net pt craciun, ca mi-a picat pe jucariile din lemn, si nu stiu prin ce magazine le-as gasii, iar cu Eduard in magazin de jucarii e tare periculos, nu ca ar vrea sa se joace ,doar sa le traga din raft,sa faca inventarul, nu pot sa caut nimic, trebuie sa alerg dupa el.
Katia, tare scumpa pitica! Am vrut si eu sa fac un montaj, dar m-a apucat nostalgia uitandu-ma la poze si m-am pierdut printre ele
Dana, cum mai este Ale?
Noi am fost la nido astazi , am lasat cererea de inscriere, in principiu ne-a spus ca de pe 3 decembrie putem incepe cu perioada de acomodare, mergem si maine sa vorbim cu sefa ca astazi nu era. Am intrat in sala unde erau copiii, Eduard nu s-a speriat, asa cum ma asteptam, s-a dus direct si a luat cuburi, dar s-a enervat ca nu l-a lasat o fetita sa se joace, il tragea de mana sa-l duca la copii. Picii erau asezati pe scaunele, cred ca le spuneau povesti, erau tare simpatici, abia astept sa-l vad si pe al meu jucandu-se cu copiii.
Noapte buna!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Neata'
ce fac fetele?
Micio-mersi mult,daca tot intrebai de foto mi sono data da fare
tare nazdravan e Eduard mi te imaginez prin magazine cu el si imi dau seama cit trebuie sa alergi dupa el
iti da de lucru nu gluma
ma bucur ca ai inceput cu asilo-nido ai sa vezi ca e mai bine ca sta intre copii si o sa-i placa mult
armeaza-te cu rabdare ca am auzit ca in primul an de asilo cam toate bolile le fac de la unu la altul se plaseaza dar asa ai timp de tine si poate gasesti si ceva de lucru

Slimatei
-am inteles ca mergi des in giro dar pe vremea asta?
Stefania inca e la purtator ca de nu nu poti iesi pe vremea asta
Cristina-cum e cu invatatul?

ticker

Mergi la inceput