MAMICI DE ITALIA (13)
Raspunsuri - Pagina 15
katiapam spune:
Salut Raluk
sintem numai noi? unde umblati gagici?
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
Ginger00 spune:
Ne-am intors...colul si mai scurt de 1,4...dupa toate probabilitatile nu mai am mult...contratiile mi le tin ca uterul meu e super tensionat(la 30 de saptamani e ca un uter de sarcina unica la termen)si da deja semne de oboseala...asa ca ,strangeti-mi pumnii ca nu stiu cand imi vine sorocul.Doctora zice ca e bine si daca se nasc saptamana viitoare ca sunt deja la 32 saptamani in afara pericolului mai ales ca am facut injectii pentru maturarea plamanilor.Bebe cu probleme la intestin e stationar , nu are ascita deci e semn bun.Au peste 1,5 kg si sunt dezvoltati bine ,arterele,inima si fluxurile sunt Ok.
Asta e...voi deveni si eu mamica mai repede decat ma asteptam...
31 sufletelele mele
Atat mai avem
Roxali spune:
PETRO bine ai venit acasa si organizeazate cu timpul ca vrem sa vedem pozici...eu cu organizarea stau prost ca tare ne mai place in brate
Am fost si noi la o alta vizita la pediatra fam si am constatat ca a luat 300gr intr-o sapt, deci e destul de bine lacat mananca ea.
Katia ce fetita frumusica ai...da si mamica nui rea deloc.
Eu in loc sa slabesc mai mult ma ingras ...inaite aveam greturi, arsuri, acuma as manca nonstop.
Ptr marirea productiei de lapte am cumparat Evamilk am scump 15 eurici...sper sa faca ceva.
Cristina ptr fundulet doctorita mi-a zis sa i-au Vea oil daca nu da roade imi cumpar produsul luat de tine.
Nici astazi nu putem iesi la plimbarica ca bate un vant si e frig.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Roxali spune:
Ginger ma bucur ca totul e bine...sa stii ca sant si eu ffffffnerabdatoare sa-ti vad pui...ptr o sarcina gemelara e deja mult cat au rezistat.
poze
katiapam spune:
Roxali-multumesc
si tu ai o fetita frumoasa si scumpa,pe baiat nu l-am vazut
acum trebuie sa maninci pt.lapte poate de aceea ai foame non-stop
Ginger-ma bucur ca toate sint bune la tine si tu si bb
in curind ai sa-i tii in brate,daca se nasc poate saptamina viitoare o sa-ti fie greu ca ramin in spital pina iau in greutate pt ai lasa acasa trebuie sa creasca
nu vreau sa te necajesc cu asta ci doar sa-ti spun ca eu m-am nascut la 7 luni si 1,400kg de omulet si m-au tinut in incubator de cred ca m-au pirlit de tot
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
Roxali spune:
Fetelor ati cumparat ceva jucarii online...pe mine ma tenteaza ptr cel mare .
poze
katiapam spune:
Roxali-am cumparat de pe ebay ceva dar nu jucarii si am platit produsul la posta cu post-pay si mi-au adus produsul
dar altfel nu am cumparat direct prin banca,non mi fido ca nu prea ma pricep
ticker
katiapam spune:
Ginger-vreau sa-ti spun sa stai linistita ca va fi totul bine si eu abia astept sa-ti cunosc puiutii
Petcost-te asteptam sane-o prezinti pe Silvia
tu cum te mai simti?
ticker
Ginger00 spune:
Multzam fain fetelor de urari.
Katia- stiu ca daca e nasc acum vor ramane la incubator vreo 1-2 luni...dar ce sa fac...daca vor sa iasa, vor iesi,n-am ce face ...
31 sufletelele mele
Atat mai avem
Raluk31 spune:
Roxali,ma bucur ca fetita sta bine cu greutatea.
Ginger,daca dr zice ca baieteii sunt in afara pericolului,atunci nu mai ai de ce sa te stresezi.Vei fi mamica cat de curand!...Apoi Mikuta,Stefi...raman ultima graviduta din trib??
Katia,la 7 luni,dar ce fata frumoasa!
Raluca
in asteptarea micutei Anais