MAMICI DE ITALIA (13)
Raspunsuri - Pagina 14
Raluk31 spune:
Ok,mersi Stefi.Maine merg oricum la ASL sa ma programez la analize,asa ca voi intreba acolo.Ca la Modena mi-e peste mana...
Raluca
in asteptarea micutei Anais
katiapam spune:
Ginger-mai ai si tu putin si vei fi doppio fericita cu 2 totul
dublu wow
Raluk-daca ai timp e bine sa mergi asa stai in compania gravidutelor si va impartasiti emotiile
ticker
www.slide.com/arrange?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL" target="_blank">GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
Ginger-si eu cumpar mereu mezeluri de la polonezi si sint foarte bune
sint si magazine romanesti in zona la mine dar prefer alea de la polonezi
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
Ginger00 spune:
Katia- ce scumpica bebelina ai...si ce frumoasa mamica esti
+30 sufletelele mele
Atat mai avem
katiapam spune:
Ginger-mersi mult
si tu esti o mamica frumoasa
ma tot chinui cu url ca imi intra o data bine o data aiurea boooo
ticker
www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
am pus poze la Giulia
dati pe x dupa ce intra pozele si se vede mai bine,am observat ca daca intru sa modific mesajul intra alt url
ticker
Raluk31 spune:
Katia,noroc cu Ginger,ca daca nu,nu vedeam noutatileFoarte dragut colajul,ai surprins tot felul de mutrishoareCum a trecut timpul,ce a mai crescut fata..
Raluca
katiapam spune:
Raluk-multumesc
trece ca vad cum creste parca o tin cu piciorusele in vaza cind vad pozele vechi ma apuca nostalgia dar e frumos cind descoperi mereu ceva nou
si apropo de noutati azi dimineata am avut noroc o fractiune de secunda de nu ma intorceam nu stiu de pe unde o culegeam de-pe jos-comodin-ca d-ra se intoarce mai nou singura si tocmai cind ma girez si era pe marginea patului
ticker
Raluk31 spune:
Buna,fetele!Pe unde sunteti??
Ginger,cum a fost la eco?
Raluca