MAMICI DE ITALIA (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Dupa o seara cam cu chitzete din doua in doua ore am apucat sa dorm cam 3 ore in total...acum nui bai ca inca nu ma duc la munca.
Ptr vacin cred ca trebuie sa-mi trimita ei programarea acasa sau sa ma anunte...parca asa imi aduc aminte.
Ma duc oricum joi la pedriata si o voi intreba.
La san o pun fff des, acelasi stil ca al tau Cristina,dar cred ca mai depinde si de material(eu am nr 4), cred ca tu dublu...am sa incerc cu ceva homeopatice.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!...ieri iar am umblat fleaura..imi prinde bine sa ies din casa dar seara ma simt asa de obosita..defapt..azi ne-am trezit un ora fa...
ginger, katia,cristina multumesc mult..

ieri am cautat peste tot branza de vaci..dar inafara de ricotta nu am gasit nimic...sincer eu imi aminteam ca mama ii facea in tigaie ..prajiti...acum nustiu cum mai sunt dar am niste pofte...

azi ploua si chiar nu am chef de nimic...

o zi buna

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

'Neata !
Slimatei- eu branzica de vaca am de acasa,cand merge varul lui sotzu i dau lada frigorifica si-mi aduce branza de vaca si burduf,smantana,salam si alte chestii bune de acasa.Branzica o pun la congelator si cand o dezghet e ca proaspata

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele

Stefi,spune-mi te rog mai multe de cursurile pre parto.Mergi cu sotul tau?Au un program fix sau poti sa-ti alegi tu ziua?De cate ori pe saptamana?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooooo !!!!

Mii de pt. toate fetele ... am revenit acasa in formula 1+1, finalmente !!!!

Imi cer scuze fetelor pe care le-a "repezit" la tel., cristina si dana7mi, da' se nimerea sa fie momentul cu vizite si alte alea. Da, am patimit un pic si la nastere si dupa cu alaptatul, dupa vreo cateva crize de plans si fata si eu pe langa ea, acum ne indreptam spre calea cea buna. Inca nu m-am organizat cu programul, aseara am avut o noapte in bianco si eu si sotul pt. ca terorista noastra nu a vrut sa ne lase sa dormim . Am o fetita mancacioasa, puternica si care se enerveaza repede la primul hop si pana reusim sa-i intelegem intentiile ne terminam noi , da' suntem suuuuuuupeeeeer fericiti, cei mai fericiti parinti .

Gata, ma duc si eu la o ora de somn, profit ca doarme si terorista. Sunt chioara de nesomn si de tot programul asta neorganizat.

Va pup dulce si voi reveni cu amanunte despre nastere si poze cu Silviuta !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Bine-ai revenit,Petro!Cum te simti?In afara faptului ca esti obo.Esti simpatica cu mica ta "terorista"Asteptam s-o vedem!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

inca o data ..va urez bun venit acasa petro sanatate si numai bine...

buon per te ginger..eu una nu m-am riscat sa le aduc de acasa...cred ca pana la urma am sa fac cu ricotta..si un pic de smantana..ca de asta astia importa..da' nu de la noi ci de la poloneji... da' e la fel de buna...

raluca...eu m-am dus la ASL...dar poti sa mergi si la spitalul unde vrei sa nasti...te interesezi acolo..ce si cum...da' vezi sa nu fie prea tarziu..eu vreau sa-ti spun ca am avut noroc ca am gasit un loc liber la ASL... caci la spital era totul ocupat de luni de zile...paranteza...cred ca tb sa ma inscriu inainte de a fi insarcinata... glumesc... la spitalul unde merg eu sa nasc sunt putine locuri si nu au nici prea mult spatiu..asa incat nici maca taticii nu pot sa te acompanieze...in schimb la ASL...se poate chiar e f. recomandat... asa mai vad una alta... din pacate pt. mine am nimerit un grup aiurea..caci l-au facu tot de dimineata... figurati daca sotul meu poate sa mearga cu mine..ii strica toata ziua si nu poate lipsi de la locul de munca..nustiu ce fel de organizare a fost asta caci se intelegea ca nu or sa poata veni multi tati...din zece gravidute doar 2 tati...... oricum macar pt. data viitoare(adica maine..deci o data pe saptamana)am reusit sa-l conving sa vina cu mine pacat ca e numai o data... si sunt zece incontri
oricum chiar si acompaniata de alte persoane poti merge..asta depinde si de persoanele competente daca iti permit...

se merita cel putin te ajuta mult psihic...atat in gravidanta pe parcursul travaliului..cat si dupa...cu bebicul acasa...ai la dispozitie si unpsiholog...oricand ai nevoie sa te descarci suni si te ajuta mult...
desi se numeste corsi pre-parto..eu m-am inscris mai mult pt.dupa..mi-e un pic ...nu zic ce..dar nu vreau sa cad in capcana avand in vedere ca ma voi trezi completamente sola si cu o responsabilitate asa mare..nu e usor...atat cat il ai in pancea..ai sigur dubii dar dupa ce l-ai in brate..ai si mai multe...se stie...

scuzati romanul...
ma bag in patutz

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

BINE AI REVENIT PETRONELA! SI BINE AI VENIT PE LUME SILVIA Nu ai de ce sa iti ceri scuze cu telefonul deoarece stiu cum este prin spital caci si eu am trecut prin asta. Te-am sunat si intr-un moment nepotrivit,dimineata cand se fac vizitele. Ma bucur pentru voi ca sunteti bine si abia astept sa o cunosc pe Silvia in fotografii

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salut fetelor!

Petcost-bine ai revenit si bine v-ati intors acasa
sa va traiasca Silvia si sa fie sanatoasa
ai sa vezi ca incet te vei organiza cu programul ei
e chestie de obisnuinta

Slimatei-curaj ca nu esti singura sintem noi aici
si oricum eu cind am nascut de fapt si acum sint doar eu si sotul nici eu nu am avut parte sa ma astepte mamica sau soacra avind in vedere ca ma ritrovo cu un copil mic dar cum ziceam si ieri instinctul matern e troppo forte
biate voi care aveti cine sa va ajute,magari pure per me

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&nc=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Petro-mamica fericita ce esti .Sa-ti traiasca fetitza mare ,frumoasa si sanatoasa.Asteptam pozici...

Eu nu fac nici un curs preparto ca n-are rost....

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput