Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Off mai fetelor, sunt asa de suparata...
Am fost cu Darius la injectie, si nu a putut sa-l faca, e ragusit , l-a ascultat la plamani si a zis ca forcaie, deci e racit... si totul din cauza unui nenorocit de umidificator... acuma ma duc si iau toto orsu la rand sa-mi cumpar... a zis ca ea spera sa-i treaca pana luni, mi-a dat paracetamol si calciu... offf, mi-e asa mila de el, saracutu asa mic si racit... interesant ca nu face febra, inclusiv dimineata i-am luat-o si avea 37.2.

a doua problema, tocmai m-a sunat sotu, ca i s-a facut rau l-a volan, a oprit imediat, si acuma merge seful lui sa-l duca la spital... fetelor nu stiu daca mai rezist, nici nu stiu ce sa fac... sa chem pe cineva sa-mi stea cu copilul sa fug la spital? nu l-as lasa cu nimeni acuma, bolnavior fiind, masina tocmai e la reparatas merge si la spital sa stau cu sotu...... off ce zi...
rugati-va pentru mine sa treaca cumva problemele astea...am tras o tura de plans, sper sa-mi revin si sa fac ceva... nu stiu ce, dar sa fac ceva...

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

rodicamaries sa treaca supararea si problemele.
Si Yannisa e racita , am fost la dr si a ascultat-o, nu are nimic la plamani, dar toata noaptea s-a inecat cu mucisori si acum respira la fel de greu. Ne-au dat doar picaturi pt nasuc.
De unde se cumpara batisat bebelusului? Se gaseste prin farmacii, ori doar de pe net ca vreau sa-mi trimita si mie mama una ca aici nu au auzit de asa ceva, m-am chinuit sa le explic, dar degeaba.
Felicitari bebelusilor ce fac azi o lunita ori doua!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Rodica fi tare scumpo si eu am trecut prin asa ceva cand am facut embriotransferul, sotul a ajuns la spital eu trebuia sa fac embriotransferul si mai era si aniversarea casniciei noastre. Daca nu ai pe cine sa lasi copilul, atunci ai tu grija de el si lasa-l in pace pe sotul tau ca este mare si se descurca singur. O sa te inteleaga.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

annisia super pozele
roxana Ebonee adoarme singurica fara sa o legan, imediat ce termina sticluta,mai ales noaptea, si mananca cam 5 mese pe zi
e tare haioasa fiindca vreau sa o fac sa dea aerul afara iar ea doarme asa in fundulet pe piciorul meu,mi se face mila de ea si o pun in patut,de multe ori fara sa dea aerul afara.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rodica, stai linistita iubita! Bebe se va face bine repede. Doar tu ai spus ca nu face febra si nu se manifesta. Ai sa vezi ca va trece repede raceala lui.
Nu cred ca are rost sa te duci la spital. Probabil ca sotul tau a avut o cadere de tensiune. I se vor face nbiscaiva controale de rutina si ii vor da drumul acasa. Nu au de ce sa-l tina prea mult. Stai cumintica si asteapta-l cu o mancarica buna si consistenta. Mult mai mult bine ii faci asa.
Multa sanatate familiei tale!!!!

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Rodica, nu dispera... O sa vezi ca o sa fie bine. Stai acasa cu copilul, sotul tau e pe picioarele lui.. nu vad cum l-ai ajuta ducandu-te la spital.. si stand apoi cu grija celui mic.

Ce are raceala cu umidificatorul?

de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rodica, sanatate lui Darius si sotului!
cred ca sotul tau o fi pur si simplu obosit, o sa fie bine, n-avea grija, el e mai linistit daca te stie acasa cu bebe, ce-ai putea face la spital? absolut nimica.
Ma gandesc la voi.

pup.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cat despre noi, o sa vina doamna dr dupa 5. Mai bine, ca acu a adormit butean Gheorghitzu lu mama

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

multumesc fetelor...

asa am facut, am ramas acasa, Darius e un pic agitat... poate se mai linisteste ca i-am dat paracetamolul, pe sotu acum l-am sunat, e un pic mai bine,avea simptome de lesin, acuma il mai doare capul si are mana dreapta amortita... cred ca o sa-i puna ceva perfuzie... a mai patit asa... cred ca astenia asta de toamna e de vina...

va pup.

Rodica Darius Filip
Poze
Video-cum a aparut un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Cat poate sa fie febra dupa vaccin. Al meu are 37,8 dupa ce i-am dat 1ml de panadol acum 2 ore si asa ca i-am mai dat inca 2 ml. E palid la fata si plangacios, se freaca la ochisori si a vomitat azi de 3 ori. Sper sa nu fie asa la fiecare vaccin.

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput