Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

adimercedes merci pt raspuns

ROXANA la multi ani.

Rodica sanatate piticului si sotului tau.o sa fie bine.

Betty Cristi nu a facut febra dupa vaccin.depinde de fiecare copil cum reactioneaza.
eu imediat dupa ce l-am adus de la vaccin i-am pus un supozitor paracetamol si i-am pus ft ft des comprese cu apa de la temp camerei si cu alcool sanitar.
nu a avut prichindelul nimic.

si eu l-am mai tinut pe Cristi in fundulet.nu e voie?
e drept mai mult in pozitie semisezand.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Rodica, multa sanatate sotului si lui bb darius!

Roxana, La multi ani si petrecere frumoasa!

Betty, fetita mea facuse max. 37,6 seara dupa vaccin, si i-am pus o bucatica mica de supozitor cu paracetamol. Pediatra imi zisese daca bate spre 38 sa-i dau 2/3 din supozitor cu paracetamol 125 mg. Alte reactii adverse nu a avut.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Betty, mie pediatra mi-a spus sa ii dau 2,5 ml de Panadol baby. Scrie si pe el ca asta e doza. Nu stiu de ce tie ti-a dat doar 1 ml... Mi-a spus ca daca ii crest6e febra peste 38,8 sa ii dublez doza... Deocamdata nu are nimic aiurea dupa vaccinare... Sper sa nici nu aiba...

Micul Yannis creste mare
Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Ieri nu am avut nici noi vreun efect advers, dar azi a fost morcovit toata ziua

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Marunzika batistuta bebelusului se gaseste la sensiblu. Poate sa sune si sa verifice unde anume in reteaua de farmacii se afla pe stoc

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

La multi ani colegilor de 8 oct. ai lui Michael, la o lunutza! Yupeee! Mai baietz(e)i, suntem mari!!!

La multi ani puilor nostri si parintzilor lor sarbatoriti azi: Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel

MULTZUMIM DE URARI!
Michael si Tati si Mami va pupa tare!!!

Slippers, Prisi, Sim, Gabriela, Sabinelu, Tomasa - saru'mana pentru complimente pt site si voinic!

Gabriela, venim la Sara-dulce in vizita de curtoazie! Super-filmletzul! Asa fericitzi sutetzi - voi realizatzi?!

Slippers, m-am linistit sa citesc ca si Vlad e asa de rau de foame si cu program free-style ca Michael. Parca e copy-paste al meu dupa al tau. ... doar ca al tau are o luna in plus - asta ma asteapta...?

Annisio ce nunta de copii a vazut...! Dulci de tot!

Marunziko, ne luam de mana! Eu sunt in criza de colecist - adio tortulika de Michael! - si ma doare de ma cocoseaza! Inca o tratez cu regim alimentar - sper sa nu se agraveze, ca vine weekendu'. Zice ca e clasica imbolnavirea de fiere in sarcina... Sper sa nu ajung ca tine la extractzie! Numa asa se poate de e piatra...

Cu Sim ne luam de mana la dureri de spate... ce lazaret suntem! Eu cand il tzin mult in bratze il pun in wrap - nu ma doare deloc coloana - dar de atat pus / ridicat din patutz...

Rodicamaries - sanatate familiei!
Adimercedes ce vesti mai ai cu puiutza ta? Analizele...? Ma tot gandesc la voi. ma gandeam s-o tzii golasa, sa vezi cand face pipi plange, sau dupa? Oricum afli curand. Sanatate!
Ma tot uitam din urma si nu ma satur la Pui dulci si razaretzi - pui de Rox, Mandarinutza, Slippers, Crishtina , Sim, Tomasa, Annisia... mai bine ma opresc, ca zau nu vreau sa omit, ca-s fff multzi, dar le-am pierdut sirul. Sunt super BB din "gasca noastra". Sunt dependenta de fotografiile astea!

Multumesc inca o data pt consolarile cu suzeta. Ce-i drept ca daca nu-i nervos, o scuipa. Daca se tureaza, o ia la smotocit. E ca la unii tzigara...? Oricum, azi-noapte la 2 a decis sa doarma, dar nu s-a mai marait, ca o avea pe suzi.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Bettynoi nu am avut nici o problema dupa vaccin,doar i-a scazut putin pofta de mancare,dar si-a revenit repede.

Roxanabubulina mea adoarme singura,jucandu-se,dar sunt dati cand e maraita si o iau putin in brate.La multi ani!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ati muncit, eu chiar nu mai tin pasulcu voi, am reusit sa citesc in fuga ce ati muncit ieri si azi.

Vreau sa urez si eu La multu ani! celor ce poarta nume de sfant, Mihaela, Gabriela respectiv Mihai sau Gabriel.

Noi suntem in pregatiri pentru botez, mai este putin pana sambata.
Asa ca o sa intru mai rarut pe aici.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/album/561315188OYHbfd?start=12

Mergi la inceput