Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Carpatinooo, scrie data jos....
Da' se vede doar daca ai fereastra "larg" deschisa.. ceea ce eu nu aveam (ca la noi e frig )
de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Multumesc de urari, fug la una bucata urlator care si-a facut norma de somn de 15 min si acum e suparat foc. Nu stiu...sa ies, sa nu ies.
Mai am 2 intrebari inainte sa fug, sper sa fiu coerenta cu asa plansete in cap:
- Cate mese au bebelusii exclusiv pe formula? Am vazut ca Alex avea doar 5 mese la 3 luni, insa cu Andrei nu cred ca va merge. La 2 luni si ea avea tot 6, dar spatiate altfel ca avea altfel program de somn ziua. Ea papa mai mult si mai des dimineata, el seara
- Bebelusii vostri adorm singuri, adica neleganati si neplimbati in brate? Andrei ma dispera, nu imi e ca va adormi asa o vesnicie, insa nici lui nu ii face bine dependenta. Uneori oricat de somn ii e, plange pana il iau in brate. Alteori desi adoarme cand il pun in pat,tot are nevoie de 5 min in brate inainte. Alex mai adormea jucandu-se, sau macar plangand. La el nu merge si pace.
Fuuuug. Cred ca ies afara, ca Ana lui Manole. Pupici.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
Tomasa sa te bucuri de noua casa spatioasa si cand te muti sa te gandesti la mine. Nu stiu cum ale tale 2 camere, dar eu nu mai rezist....oricum ma mut in 3 pana termin, ca la noi mai e cale lunga....de abia termin la rosu
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, nu te mai tortura maica cu pozele vechi. Ai fost si esti la fel de frumoasa. Sunculitele se duc, insa nimic nu se compara cu zambetul smecher al lui Yannis. Stiu sigur ca asta ai alege daca ar fi de ales. Si eu mai suspin la niste poze din vara de dinainte de Alex...dar incerc sa vad partea buna. Am 2 copii minunati care imi mananca ficatii, si pozele cu pricina le tin cel mult sa ma ajute sa am un target. Cam utopie insa.
Nu, de data asta nu vroim sa va arat cat eram de slaba... Era doar o promisiune neonorata...
Micul Yannis creste mare
Pozne
Annisia spune:
Adica asta...
http://good-times.webshots.com/album/561367202OgVJjw
Micul Yannis creste mare
Pozne
betty78 spune:
Devylla socra-miu e din ardeal si vorbeste si ungureste pe deasupra si cred ca mai am si ceva din partea bunicii mele. Dar ce ma mira, este ca bebe este alb-roze la piele, nidecum creol.
Annisia ce frumosi erati....tare frumoase pozele.
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Am intrebat-o azi pe doctorita de la ce sunt balutele si bolborocii. Cica se formeaza saliva in exces de la suzeta...
Micul Yannis creste mare
Pozne
andreeaiosif spune:
buna fetelor!
am iesit azi cu puiul afara si a dormit:) cred ca de frig.
rox, la intrebarile tale: David mananca numai formula humana si manaca 4 mese pe zi si 1 noaptea (de fapt la 4-5 am).
David adorme numai in brate, sau culcat pe canapea si cu mine langa el. Dupa care il transport in patut la el.
Nu adoarme singur.
Uite-l:)
http://picasaweb.google.com/andreeai2007/David
Va pup!
andreea
andreeaiosif spune:
avem si noi Botezul duminica si am niste emotiiiiiii!!
sa nu planga, sa fie el bine, sa fie toata lumea multumita!!!!
fetele care au avut deja Botezul copilasilor - ce ne sfatuiti? :)
http://picasaweb.google.com/andreeai2007/David
pupic
andreea
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by afibebe
va pun si eu o intrebare.
am citit in capraru ca de la 2 luni trebuie dat suculet de morcov porto sau mar cate o lingurita doua la bebe inaintre mese sau inainte de mancare.
nu am incercat si deaceea va intreb daca ati incercat careva.
stiu ca parca nu e indicat sa incepem asa repede.de ce ??? nu stiu.
voi stiti ceva?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
Afibebe, si eu am intrebat de diversificare, mai ales pt ca mama mea mi-a zis ca de la 2-3 luni ea ne-a dat diverse, asa cum era mai demult. Insa asistenta mi-a zis ca e ok cu lapte matern pana la 5-6 luni (aproximativ pana cand isi dubleaza greutatea de la nastere) si doar apoi incepi diversificarea. Ei au intestinul subtire f fin si sensibil, iar moleculele de mancare sunt mult mai mari decat cele de lapte se tzitzi si risca sa faca iritatii, sensibilitati, alergii etc.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii