Azoospermie - cap 9 -

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

aa! si daca e de preferinta, eu tot fetita as vrea, daca se poate....

bine, ca in situatia noastra, sanatos sa fie, ca apoi, ne adaptam repede, nu ne permitem mofturi!

pisix-ule un -ic roz pentru tine, iar pentru toate fetele un mare si alb (nu exista culoarea asta "ne-culoare" in lista ), precum zapada de afara!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor da' chiar nu mai io cu Iyoana am ramas p-aici ?...
Pai draga mea si eu m-am dereglat lunile astea de dinainte si dr a zis ca-i normal si ca oricum nu tb sa ma stresez cu asta ca bagam tratament si-l facem sa mearga snur cum vrem noi...Mie luna asta mi-a venit cu 5 zile intarziere ...
He-he, m-a bufnit rasul, si eu la CM sunt la fel, deci e clar ..o sa vezi tu cum e sa plangi cand auzi o anumita melodie intr-un magazin full de lume in timp ce probezi o pereche de cizme:-)
Dar important e sa facem haz de necaz, nu ?

Auzi Iyoana da tu unde esti de e zapada la tine ?... Ca la mine nu e ...
Te pup si io in toate culorile, la fel ca pe toate fetele care vad c NU MAI DAU PE-AICI !!!

Sfatul zilei : daca vreti sa va inveseliti nitel, apucati-va sa cautati o gradinita potrivita pt viitorul bb.Uitati-va la pozele picilor, la salile lor de clasa, la activitati (evitati pagina de preturi).E nostim si ...educativ!

Sunt pe vaaal ( Z 5 de Gonal, AMR 4 zile pana la eco)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

pisix, Iyoana asa este. Exista o explicatie medicala a schimbarilor de dispozitie a femeilor, pt. ca ele sunt conduse de hormoni. La femei, curba hormonala variaza mult in decursul unei luni (acum urca, acum coboara). Organismul barbatilor nu sufera atat de multe modificari hormonale.
Drept sa va spun si eu am avut acum cateva saptamani niste stari depresive pe care nu le-am mai simtit pana acum. Si totul de la intarzierea cu care vrea sa apara bebele meu, mai ales ca descoperisem diagnosticul la spermograma. Ceasul biologic ticaie, iar noi, femeile, auzim mai tare bataile lui. Of!
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Am uitat sa va spun. Am hotarat sa facem spermograma asa cum trebuie si sper sa putem ajunge miercuri.

Mergi la inceput

anes - draga de tine ...stim clar prin ce ai trecut...depresiile astea le-am incercat si noi din pacate. Dar singurul remediu pe care l-am gasit eu este sa ...tin capul deasupra. Daca te afunzi in depresie ...greu mai iesi. Eu am avut undeva pe la inceputul acestui an o perioada din-asta de cateva luni nu mi-a trebuit nimic...Dar uite ca pana la urma am primit si vesti mai bune si ...sper sa primesc in curand si mai bune :-)
Fruntea sus fetelor, la naiba cu hormonii astia suciti ...

Sfatul zilei : daca vreti sa va inveseliti nitel, apucati-va sa cautati o gradinita potrivita pt viitorul bb.Uitati-va la pozele picilor, la salile lor de clasa, la activitati (evitati pagina de preturi).E nostim si ...educativ!

Sunt pe vaaal ( Z 5 de Gonal, AMR 4 zile pana la eco)

PisiX,

Mergi la inceput

fetele mele optimiste!

Pisix eu sunt din Pitesti si a nins duminica seara, nu prea mult si s-a topit toata ieri, dar dadea bine la rima! Si eu ma bucur ca prostanacul pentru orice fulgulet de zapada, imi place tare multa iarna!

Pai vad ca mie imi venii luna asta la 21de zile (nu la 16 zile, cum am crezut eu ieri, ca eu numaram doar zilele lucratoare din luna...de parca CM-ul meu ar avea carte de munca..ma rog, scuzati capul stramt ). Deci mi-a venit CM-ul la 21 zile in loc de 30 zile. Si asta din cauza faptului ca ma suparasem rau ca nu mai vedeam deloc luminita de la capatul tunelului, adica in viitorul apropiat. Dar dupa discutia cu sotul meu, am stabilit planul de bataie si m-am linistit!
Excat asa mi s-a intamplat dupa luna februarie cand aflasem de sotul meu (imi venea la 18 zile, la 25, la 32...), dar de-abia reusisem sa ma reglez din nou la 30 zile, si acum...

Asta e, dar asa cum ai zis tu, Pisix venim noi de hac CM-ului inainte de FIV (cred ca cu AC, Diphereline, si alte bunatati din astea, nu? )

Anes tin pumnii pentru miercuri! O sa fie bine!

-ricele pentru toate fetele mele dragi!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Iyoana - stiu (acum am retinut) ca esti din Pitesti, dar nu-mi imaginam ca la asa mica distanta poa sa fie zapada ...ma gandeam ca iar esti plecata pe undeva. Mie-mi place zapada numai la munte, sincer refuz sa ma gandesc ca ar fi si la Buc.
Ha, frumos mai calculezi tu CM-ul, da poate-i faci carte de munca si daca te supara ...il concediezi :-)
Si eu sunt la fel, am mai tinut un grafic al menstruatiei si sunt foarte ...instabila, in timp ce inainte eram ca un ceas. Dar vorba ta, cu bunatati, face ce-i zicem...
anes - numai maine nu-i poimaine si vezi si tu ce si cum; bafta la spermograma, sa ne zici si noua numai vesti bune

Sfatul zilei : astazi va propun un tur virtual pe la Odisee: la mamicile din seria cea mai recenta (eu ma duc la cele de iulie-august, sa le cunosc ...preventiv), la mamicile FIV-oase, la povestile despre nasteri, etc. Te fac sa te simti foarte ...acolo

Sunt pe vaaal ( Z 6 de stimulare cu Gonal, AMR 3 zile pana la ecografie)

PisiX,

Mergi la inceput

Miki da si tu un semn de viata ca atfel ma panichez ...Nu ai mai lipsit asa mult de cand ti s-a bulit laptopul ...

pt toate fetele care ne citesc si in plus si o pt cele care ne si voteaza (hai sa-i facem o surpri lui Miki cand se intoarce sa o asteptam cu muuuulte voturi)

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

-ici si pt voturi.
Frumos monolog
Iyoana , babutza iti recomanda Vitex Fruit de la Nature's Way, USA citeste aici:
http://www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=89&cale=%20>%20Index%20alfabetic%20>%20V
sau Donavital de la PlantExtrakt . Aceste produse contin Vitex Agnus Castus care ajuta la reglarea hormonilor. Dc ai CM mai mic e clar ca ai lipsa progesteronica. Citeste la Vitex Fruit pt ce este recomandat. Eu iau Donavital de o luna pt ca si mie mi s-a micsorat de la 28 ceas la 23,24 si luna asta a venit la 26 cu cantit ceva mai mare ca eu ajunsesem la pic-pic. Sper sa-si revina. Bunatatile alea le iei la FIV dar pana at ar tb sa incerci sa te reglezi.
Pisule esti mortala rau. Ajunsasi la tabere de copii? Eu vreau unul mic, sanatos si mucios dar nu indraznesc sa ma gandesc la tabere , gradinite si jucarii.

Fetelor, eu in WE care a trecut am avut tambalau maaaare acasa si nu am putut sa desch calc decat deabia azi. Au fost 7 instalatori pe capul meu, care mai decare mai brunet (Cabral nu a fost) a tb sa schimb o teava la baie care se fisurase in plafon si mi s-a stricat toata zugraveala in baie si un pic in camera alaturata. A tb sa-mi pun si caloriferele ca nu erau puse.
Asa ca Pisoi mic-plimbaret-jucaus asta a fost motivul pt care nu am intrat.

Acum am putin curaj si am sa va spun pe scurt care e necazul meu. Mama e suspecta de cancer Proba a fost trimisa la Buc pt studii mai amanuntite si stau ca pe ghipi pana iese rezultatul.
Va pup.

Miki

Mergi la inceput

Miki imi pare rau draga mea, de necazurile tale!

e nasol, dar poate va ajuta Dumnezeu si nu e cancer pana la urma, nici la mama, nici la sora. ma simt asa ciudat sa-ti scriu asa, dar e ceea ce simt, e revoltator! atatea necazuri...trebuie sa fie bine!

socrul meu avea un nodul in palma, l-a scos dupa multa vreme si s-a dovedit a fi necanceros. Doamne ajuta!

off, si tu mai ai chef sa-mi spui mie sa iau nu stiu ce ierburi, ca sa mi se regleze CM-ul, draguta de tine!

multumesc ! o sa citesc la linkul indicat de tine, ca sa vad de unde le pot cumpara.

te pupic si ai grija de tine, iar Doamne-Doamne sa aiba grija de familia ta!

iyoana

Mergi la inceput