Azoospermie - cap 9 -
Raspunsuri - Pagina 5
pisix spune:
Mki - daca analizele uzuale sunt bune, nu prea se poate sa fie cancer ...Macar VSH-ul tot crestea....
Mmmm, deci stai cu 7 instalatori in casa si te mai si plangi ca nu ai avut timp sa deschizi calculatorul ?... mda...sotul tau stie ???!!!
Mai miki pe mine ma ajuta sa-mi ba nasul in tot felul de chestii de copii, ma face sa fiu mai optimista si sa simt ca sunt aproape; ma imaginez mamica...
Sfatul zilei : astazi va propun un tur virtual pe la Odisee: la mamicile din seria cea mai recenta (eu ma duc la cele de iulie-august, sa le cunosc ...preventiv), la mamicile FIV-oase, la povestile despre nasteri, etc. Te fac sa te simti foarte ...acolo
Sunt pe vaaal ( Z 6 de stimulare cu Gonal, AMR 3 zile pana la ecografie)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Iyoana
, senzaia aceea de soc a trecut.Incerc sa intru in normalitate dar stau pe ghimpi pana vine ac rezultat. La Buc s-a trimis proba recolatata, acolo unde s-a gasit cancer si ni se va da o imunohistochimie, adica cu ce va tb sa faca tratam. Nu inteleg de ce nu se cauta balaurul in sange , i s-au facut doar anal uzuale care cica sunt bune. Cred ca tratam va face oricum si ca ac rez de la Buc va arata cat de puternic tb sa fie tratam. Sunt in ceata
Pisule
, iti inteleg euforia dar vreau sa fii mai realista. Nu vreau sa cazi de sus si sa te lovesti prea tare. Ar tb sa o iei mai usor. Te pup , si ai grija de tine.
A... si sotul m-a lasat cu toti instalatorii aia pe cap.
El a avut tb 
Miki
pisix spune:
Miki stai linistita ca desi par cu capul in nori.... sunt o persoana f rationala.
Ideea e asa: in caz de nereusita, oricum esti dezamagit, asta-i clar
In plus, eu am chestia aia ca important e ca s-a gasit ceva la bio si chiar daca nu va fi acum va fi data viitoare, sau cealalta, etc
Micile mele incursiuni imaginare sunt pt a-mi mentine optimismul, vei vedea ca atat dereglarile hormonale cat si presiunea acumulata pot creea o stare f tensionata ori eu de asta vreau sa ma feresc ...
Te pupic si socate naibii Titanicul ala pt ca ...in final se scufunda ![]()
Sfatul zilei : astazi va propun un tur virtual pe la Odisee: la mamicile din seria cea mai recenta (eu ma duc la cele de iulie-august, sa le cunosc ...preventiv), la mamicile FIV-oase, la povestile despre nasteri, etc. Te fac sa te simti foarte ...acolo
PisiX,
pisix spune:
Uuuuf, iar s-a facut liniste aici si eu sunt asa ...nelinistita
Da' n-am cu cine
Va pup fetele si o seara minunata
PisiX,
anes spune:
pisix este bine ca ai trecut peste starile depresive, te-au tinut destul de mult (ai stiut cum sa faci fata). Esti o persoana foarte tonica si asta te-a ajutat. Si eu sunt optimista fundamenta, iar stari ca cele pe care le-am avut cand am aflat diagnosticul spermogramei, nu am avut niciodata. Multumesc pentru incurajari 
Iyoana si eu ma bucur ca un copil de zapada. Imi place si sa schiez. Esti atat de amuzanta, ca am ras de una singura. Auzi, CM nu are carte de munca...
. Multumesc pentru incurajari
.
miki-miki sunt socata de necazurile din familia ta. Ma gandesc ca va fi bine daca analizele prealabile sunt bune.
Pe deasuora, ai si infiltratii in casa, reparatii, instalatori ;i iti mai pastrezi si echilibrul emotional
.
pisix spune:
anes -se vede ca si tu esti o persoana la fel de entuziasta si ca ai un optimism nativ care sigur te va ajuta
Mai ales ca, nu uita, psihicul joaca un rol important in reusita pt Bb.
Deci ...fruntea sus si zambetul pe buze !
Va pup pe toate, fetele mele dragi !
PisiX,
Iyoana spune:
Pisix, Anes, Miki si toate fetele mele dragi
si o seara frumoasa!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

pisix spune:
Buna dimineata, fetelor !
Sper ca sunteti toate bine-merci asa ca va doresc si eu o zi mareata pe toate planurile !
Sfatul zilei : e momentul sa facem o listuta cu magazinele unde sunt haine de gravide. Notati-va tot ce va amintiti, eventual mai cautati pe net. Incercati sa va imaginati cu ce hainute v-ar sta ce mai bine.Asta vara am vazut o mamica , care avea un tricou pe care scria 'My first angel'. Ma gandeam sa-mi fac si eu unul ...
Sunt pe vaaal ( Z 7 de stimulare cu Gonal, AMR 2 zile pana la ecografie)
PisiX,
andrabirni spune:
Miki, s-ar putea sa fie un nodul de grasime.Sotul meu il are de cativa ani si doar isi face analizele anual pentru cancer, la Fundeni.Asa ca, fii increzatoare ca prea ai patimit si nu este nimic grav.Capul sus, ca va iesi si norocul pe strada noastra.Pupici.
Fetelor, am fost si plecata 10 zile, dar v-am citit zilnic.Eu nu prea am ce sa va scriu, doar ca ma rog ca fiecare din voi sa reuseasca.Va pup si va imbratisez.

Miki, cu mare intarziere, iti spun LA MULTI ANI!Am fost plecata din tara 10 zile si azi m-am intors.