Nasterea la Medlife - 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata

Scuze Ana Maria am incurcat un pic

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna, fetele.
Ieri am fost la control, de tarife am intrebat si s-au scumpit doar consultatiile, de la 75 la 90...restul a ramas neschimbat.
Eu nu o sa mai pot intra prea mult, am colul sters si deschis si risc marit de nastere prematura, asa ca trebuie sa stau numai in pat 2 saptamani, macar sa trec de sapt. 37.Cu toate ca nici dr. nu prea era convins ca o sa ajungem acolo, eu inca mai sper.
Asa ca o sa gasiti vesti despre mine la odiseea de nov-dec; voi incerca sa mai intru, sper sa -mi faca tati laptop-ul, macar asa pot sa stau in pat si sa vb. cu voi.
Va pup pe toate, aveti grija de voi!

Valentina 35+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 23 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Vali, multa sanatate! Sa stai in pat si sa ai grija de tine ca sa o tii pe bebelina cat mai mult in burtica! Nimic nu e mai important decat ea, asa ca sa nu te dai jos din pat! Pup!

Ana-Maria 31+ cu David Andrei

AMR 9 SAPTAMANI!

hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu-gama spune:

Vali,
multa sanatate, stai cumintica, iti tin pumnii sa reusesti sa o tii cat mai mult pe scumpica ta in burtica.

Manu 28 saptamani

Mergi la inceput

Vali stai cumintica in patut, si ma rog ca bebelina ta sa mai stea la mamica in burtic, vei vedea ca va fi bine

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

M-am gandit eu azi si o sa ii chestionez pe aia de la spital exact ce intra in taxa de nastere, ce trebuie sa iau de acasa si altele. Dar nu stiu cu cine tre sa vb. Dr nu stiu dc stie toate informatiile astea. Si in plus, n-ar trebui sa aiba si ei o persoana pt informatii? Un agent de marketing cum ii zice acuma?

Ana-Maria 31+ cu David Andrei

AMR 9 SAPTAMANI!

hainele lui Iepurica http://good-times.webshots.com/album/561345697PdZhXN?vhost=good-times
poze cu mine gravidutz http://good-times.webshots.com/album/561416928AggxGo?vhost=good-times
poze cununie si nunta http://good-times.webshots.com/album/561419169ULrLZD?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna idee anandrei. si eu trebuie sa merg azi la spital si sa ma interesez daca nu cumva se schimba preturile pana voi naste eu, adica la sfarsitul lui noiembrie, caci vad ca astia le schimba de pe o zi pe alta.Ma cam deranjeaza chestia asta.
si dupa ce ma informez o sa va scriu pe forum.
pupici si o zi buna va doresc fara dureri de spate sau de altele...

AU MAI RAMAS 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Multumim fetelor daca ne informati si pe noi de preturi si de ce anume intra in pretul ala ca eu ma duc deabea joi pe 22,, saptamana viitoare

Louiza 30s + Yasmin
mai avem putin

AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Si eu ma duc maine la morfo fetala, am niste emotii...ajung abia seara tarziu acasa, ca apoi ma duc la dr mea cu rezultatul sa il vada...asa ca va povestesc poimaine!

Luny, in 21+ cu Matei Valentin (sper sa nu ma razgandesc iar:))

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Eu am intrebat la ei si mi-au spus ca in taxa de nastre intra tot.. mai putin pt fetite gaurile pt cercei.. Intra pampersi, mancarea tratamentul dupa cezariana(pt cele cu ceza) si tot ce tine de nastre.

Da voi ziceti ca s-a scumpit ceva.. Singura scumpire eu am vazut-o la 1 octombrie si numai pt Policlinica si nu pt Spital..

Succes la burtici

Mergi la inceput